Aile & Toplum 24 gü Kızların çoğu neden hemcinsini aşağılar? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Kadınlara destekçi olup aynı zamanda onları aşağılamalarını doğru bulmuyorum, birçok kadının böyle olduğunu düşünüyorum, ben de kadınım Kızların çoğu neden hemcinsini aşağılar? Cevapla Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
yuppiiiii13 Takip Et Xper 6 Yaş: 106 , eic 100% 24 gü bircogu degilde bir kesimi. aksine cok feminen taraftan bakanda cok.Ataerkillik sanirim sorunun cevabi. Sonucta hepimiz bu toplumun urunuyuz 0 5 Yorumla Soran 24 gü Tanıştığım çoğu kadın böyle hemcinslerinin arkalarından her şeyi diyorlar ama yüzlerine gülüyorlar bir çoğu bunun farkında bile değil Yorumla yuppiiiii13 24 gü Evet. Kadin tarafininda boyle berbat bir durumu var. Yapcak bisey yok. Onlar erkeklerede gomuyorlardir genel karakter ozelligi. Yorumla Soran 24 gü Erkeklerin arkasından neler diyorlar uffff bir şeyi merak ediyorum erkeklerin arkadaşlık ilişkileri nasıl Yorumla yuppiiiii13 24 gü cok genel bir soru erkek milletide binbir cesit ama kadinlara nazaran daha duz. daha direkt. ama her tip var iste. Yorumla Soran 24 gü anladım gibi Yorumla
omrfrkkuckkk3542 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 24 gü Aile & Toplum konusunda 331 cevap paylaştı. Egoist oldukları için, bunu son zamanlarda birçok erkek de hemcinslerine karşı yapıyor. 0 0 Yorumla
saisquoi Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% 24 gü Kadının doğası bu, içinde kıskançlık olmayan kadın varsa da bilmiyorum 0 0 Yorumla
saian1 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 67% 24 gü Aile & Toplum konusunda 300 cevap paylaştı. Kadinlar genelde oyla harbiden anlamsiz 0 0 Yorumla
Emrhttr Takip Et Master Yaş: 38 , eic 99% 24 gü Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı. Evet öyle birbirini kiskaniyo 0 0 Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% 24 gü Aile & Toplum konusunda 3,2b cevap paylaştı. Kıskançlık 0 0 Yorumla
Pocket_Cat Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% 24 gü Aile & Toplum konusunda 567 cevap paylaştı. İğrenç bir durum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
bircogu degilde bir kesimi. aksine cok feminen taraftan bakanda cok.
Ataerkillik sanirim sorunun cevabi. Sonucta hepimiz bu toplumun urunuyuz
Tanıştığım çoğu kadın böyle hemcinslerinin arkalarından her şeyi diyorlar ama yüzlerine gülüyorlar bir çoğu bunun farkında bile değil
Evet. Kadin tarafininda boyle berbat bir durumu var. Yapcak bisey yok. Onlar erkeklerede gomuyorlardir genel karakter ozelligi.
Erkeklerin arkasından neler diyorlar uffff bir şeyi merak ediyorum erkeklerin arkadaşlık ilişkileri nasıl
cok genel bir soru erkek milletide binbir cesit ama kadinlara nazaran daha duz. daha direkt. ama her tip var iste.
anladım gibi
Egoist oldukları için, bunu son zamanlarda birçok erkek de hemcinslerine karşı yapıyor.
Kadının doğası bu, içinde kıskançlık olmayan kadın varsa da bilmiyorum
Kadinlar genelde oyla harbiden anlamsiz
Evet öyle birbirini kiskaniyo
kadınlar şeytanın ağları o yüzden.
evet çok var öylee
Kıskançlık
İğrenç bir durum
sana sormak lazm