Merhabalar! Ben 20 yaşındayım ablam da 28 yaşında. Annemle babam ben 18 yaşındayken ayrıldılar ablam zaten evliydi annem de onların yanına taşındı yurt dışına. Ablamlar her yıl 2 haftalığına tatile geliyorlar bize. Sıkıntı şu ki her geldiklerinde babam onlara duygusal mobbing mi denir şiddet mi denir bilmiyorum ama duygusal olarak özellikle ablamı zorluyor. Annemle ayrıldıklarından beri yani 2 yıldır hep annemle olan sorunları dinledik babamdan ablam da onlar ayrılmadan önce hep annemin tarafını tuttuğu için babam ablamı yaptıkları bazı hatalardan dolayı suçluyor. Bu 2 yıldır ablamlar her tatile geldiğinde ya kavga ediyorlar ya da ablam gizli gizli ağlıyor. Tabii ben de bu konuları sürekli dinlemek durumunda kalıyorum. Bu akşam yine bu konular açıldı babam eniştemle konuştu ablam da duyduğu için 2 saattir ağlıyor. İşin en önemli kısmı ablam hamile çocuğa üzüntüden dolayı bir zarar gelir diye korkuyorum. Çözüm olarak yarın babamın karşısına geçip bu konuların artık konuşulmasını istemiyorum vs. diyeceğim ve eminim ki babamla kavga edeceğiz ki zaten 2 gündür aramız limoni ama ben bu konuşmayı yapmazsam bu hep devam edecek yıllarca konuştuğumda da bir fark olur mu bilmiyorum ama bir kere babamı uyaracağım. Lütfen bana bir çözüm önerin gerçekten bu kavgalı durumlardan ailemin üç parçaya bölünmesinden ve herkesin tiken üstünde olmasından çok bıktım.
1 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer