Babamın tüm ailenin psikolojisini bozmasına zulmüne nasıl mani olurum?

Merhabalar. 2 erkek kardeşim var, küçüğüm 13, ortanca da 15 yaşında.
Babam kardeşimi çok itip kakıyor, iftiralar atıyor, değer vermiyor yüzüne karşı ona değer vermediğini hiç sevmediğini vs söylüyor, ortanca kardeşimle kıyaslıyor, kıyafet alırken küçüğü önemsemiyor adi ve az alıyor ortancaya kaliteli ve bol alıyor. Zamanında bana da yapmıştı, ben hep ağlıyordum küçükken, psikolojimi bozdu şu sıralar iyiyim. Kardeşimin de bozdu ve daha da kötü yapmaya devam ediyor. Anneminkini de bozdu, ne yapabilirim :((

Tek değer verdiği ortanca kardeşim. Kahvaltı yapıyoduk, ortanca kardeşimin yaptıklarını küçüğe yükledi, iftiralar attı, ortancayı yüceltti, en sonda küçüğüm dayanamadı ağlayarak kalktı sofradan hâlâ ağlıyor sayıklıyor kendi kendine, galiba küfür de ediyor babasına.

Harçlık vereceği zaman hep ortancaya verir küçüğüne hiç vermez bazen de ortancaya 10-20-50 tl verirken küçüğüne 1 tl verir dalga geçer gibi. Küçüğü de hırsız oldu çıktı sonra, babamdan 100-200 kaçırıp sokakta serserilerle yiyor, kendisi de serseri oldu çünkü mutluluğu sokakta buldu, ortanca gibi evde değil.
Babamın tüm ailenin psikolojisini bozmasına zulmüne nasıl mani olurum?