Aile sorunları? Normalde kykda kalıyorum 3 yıldır falan ve babamla asla böyle iyi olamadık beni sevmediğini annem bile sinirliyken?

Normalde kyk'da kalıyorum 3 yıldır falan ve babamla asla böyle iyi olamadık beni sevmediğini annem bile sinirliyken söylemişti. Babam izliyor annem birkaç kez görmüş ama hiçbir şey demiyor diyemiyor daha doğrusu. İşte geceleri hep bu izliyor hemen yan odada yatak odasında ve benim psikolojim iyi değil yani 9. sınıftan beri farkındayım şu an 20 yaşındayım. Ve kardeşimle ben erken yatmazsak bu izleyemediğinden mi nedir hep kavga çıkarıyor erken yatın diye kendisi 5'e kadar falan yatmıyor. Hep geceleri kavga çıkartıyor kardeşime niye yatmadın anneme niye yatakları yapmadın diye kızıyor. Ve ses bile çıkarmıyoruz ama hep erken yatırmak için bağırıyor kızıyor biz de korkudan hemen odalara çekiliyoruz. Son zamanlarda bu kavgalara hep karşılık verdiğim, hakkımızı savunduğum için dövüyor beni ben de karşılık veriyorum tekme tokat giriyoruz. Annem de her zaman babamı tutuyor bana her zaman kyk'da kalsaydın keşke diyor. Maddi olarak da dar gelirliyiz. Para ayda bir kez 500 tl atıyor bursum ile geçinmeye çalışıyorum. Annemi de anlamaya çalışıyorum ama her kavgada babam sakinleşince geliyor bana bağırıyor yine babam kızıyor bana, annem hasta kadın ciğerlerinde sorun var çalışmam diyor gerçi daha kötü durumda olup çalışanlar var ama neyse babama çalıştığı için tapıyor ve ben çalışınca da tek çalışan sen misin diyor. Ne yapmalıyım ayrıca kan değerlerimden dolayı işe giremiyorum artık son 1 yıldır. Annemle babama söylüyorum onlara önemsiz geliyor çalış diyorlar. Ama hiçbir iş almıyor beni evraklardaki kan değerleri çalışmaya uygun olmadığı için. Bu durumda kendi ayrı eve çıkmak için ne yapmalıyım. Lütfen yardım edin. Değersiz görülmekten, zor durumlarda kalmaktan, kendi ailem tarafından eziklenmekten çok yoruldum. Ne yapmalıyım. Ne yapabilirim?

Aile sorunları? Normalde kykda kalıyorum 3 yıldır falan ve babamla asla böyle iyi olamadık beni sevmediğini annem bile sinirliyken?