Ailem ve özellikle babam beni sevmiyorlar?

Ailemizin durumu çok çok iyi koç ve sabancılar gibi düşünebilirsiniz. Gerçekten dalga geçmiyorum sıkıntılarım var ona göre cevaplayın. Üni sınavına hazırlanıyorum çokça da arkadaşım var ama ailem tarafından ve hayatımın her köşesinde bi şansızlığım oldu çok şükür Allahıma verdiği nimetlerden şeylerden dolayı ama her zaman bi haksızlığa uğradım herzaman en küçük detayına kadar. Babamı özellikle çok seviyorum çok saygılıyım ona karşı kendisine çok genç ruhlu ve yaşı falza yok zaten genç evlendi. Yaşı genç olduğu için kuzenlerimle vs. herkesle konuşuyor ve herkesle arası iyi. Nasıl anlatıcam bilemiyorum ilk defa duygularımı yazıyorum böyle bir şeye. Babam ne bileyim sevmiyor beni yaşıt kuzenimin halşni hatrını sorar ama oğlunu bugün 14. Gün oldu babamla konuşmayalı ama demin kuzenim aradı baban beni aradı konuştuk gibisinden bahsi geçti (babam yurt ve şehir dışında sürekli işten dolayı) Annemle sürekli kavga ederim kardeşlerimin hepsi bana karşı gard almış durumda. Ben ne yaparsam yapayım çok göz önüne geliyor ama bir diğeri başkası yapınca yine sorun ben oluyorum. Arkadaşlarımlada aram çok iyi ama ne biliyim aile içinde amcalarımda dahil dışkanıuor gibiyim. Babamı arıyorum elim ayağım tiriyor konuşunca en yanlış şenilde anlayıp tersliyor beni. Çok tersliyor millete hep kötüleme şeklinde ama ne biliyim işte arkadaşlar durum o kdr karışıkki çok çok ufak nokta kadarını anlatıyorum şu an. İşte hayat zor ben ne yaparsam yapayım babama yaranamadım her zaman onun isteidği gibi oldum ona eksiksiz gerçekren babamı kardeşkerimden ayrı çok dğeer verdim babam hep tersleri ve zoruma gitti ve çokçada dövdü beni hayatımın her alanında desteklemedi altıma araba verdi arabayı almakla tehtit etti para verdi zannetti babalık yapıyor yani isteyerek hiçbişi yapmıyor aslında sırf yapmak işin yapıyor yarın doğum günüm ama babam hatırlamıyor ztaen hatırlamakta istemez neyse zamanınızdan çaldım Allaha emanetsizniz

Ailem ve özellikle babam beni sevmiyorlar?