Herkesden darbe yedim annem babam ayrı dayimgil de anneannemle kalıyorum bir kız sevdim :( ?

Annem babam ayrı ben 3 yaşındaydım az buçuk hatırlıyorum o lanet kadın beni bırakıp kaçmış ama dedem zengindi tabi beni kimseye muhtaç etmedi dedem dayım felan kocaman aileyiz biz ama dedem oldu anne annem dayımlar birlikte yaşıyorlar dayımın ilk esi rahmetli oldu yeniden evlendi ve ben yurda gittim kendi isteğimle ve o okulda bir kıza benim lise öğrencisi benim tanıdım ya bu yaşta kimse kolay aşık olamaz ve kizinda gönlü vardı bana ve biz kızla cikmaya başladık 2 aya yaklaştı annesi ilk günden belli biliyor beni 1 ay oldu kız ile cikmaya isylte dayım dediki bende tanisiyim bakalım dedi tanıştılar telde ve iste zaman geçti ailecek kızın babası ilede tanıştık ve biz onlara gittik güzel zaman geçti onlarda tam 1 hafta sonra bize geldiler ve yengem olacak o yılan kadın benim annemle ilgili herşeyi anlatmış onlara ya düşüne biliyonuzmu dayimdan için hovarda felan demiş dayım normalde adam gibi adam ama iste esi tam bir yılan benim annem olacak kadının geçmişinden bahsetmiş kizin annesine felan dayımın küçük kızı var onun bir mektup isi olmuş orta okul öğrencisi bu olabilir akli daha küçük onun ya. Ona varana kadar anlatmış ve kadının kızı ile olan iliskimi bitirmesi soz konusu kizlada tartistim ben yanlış anlaşılma oldu ya kıza küçücük kıza benim sevgilime nasıl hamile kalınacağını anlatmış yuh artik ya annesi diyorki nasıl guvenecem ben diyor haklıda ama iste ben kızı çok seviyorum ben kızdan ayrılırsam o sinir o aci ile intihar etmekten korkuyorum ne yaparsam yapiyim içimdeki bu aci bitmiyor kadın kızına bıraktı herşeyi yanı sevgilime oda zaman istiyor kızda beni çok seviyor ama olurda ayrılırsam ben bu yükü tasiyamam intihar ederim gencecik yasta bir yengem olucak şerefsiz yüzünden olana bak ben bunu kndime yediremiyorum anne baba aile yok onun açısı ile az buçuk iyidim ama bide ayrılık olursa dayanamam ben ölmek en iyisi bana ben yasayamam tek sebebim vardı yasamak için oda biterse :( ben o kızla onca acıya rağmen çok mutluydum o mutluluk acıya dönerse yaşamak istemem olmek en iyi yol bana bu yasta bu kadersizlik :( :(
Herkesden darbe yedim annem babam ayrı dayimgil de anneannemle kalıyorum bir kız sevdim :( ?