23 gü

Kayınvalidem evimi dağınıkken çekip akraba grubuna atmış, bayramda evine gitmeli miyim?

Selam kızlar fikirlerinizi merak ettiğim için soruyorum. İkiz doğum yaptım ve bebeklerim 10 aylıkken işe başlamak zorunda kaldım. Bebeklerime annem ve kayınvalidem beraber bakıyor. Annem doğumdan beri yanımda kayınvalidem daha genç ben işe başlayınca sabah gelip akşam evine gidiyor evi de yakın. Kayınvalidem dedikoduyu seven bir insan herkes hakkında konuşur ve her şeyin en mükemmelini kendisi yaptığına inanır. İşe başladığım ilk hafta biriken eğitimlerimi akşamları yapmak zorunda kaldım ve ikizlerle ilgilendiğim için yatak odamdaki yıkanmış çamaşırları toplayamadım. Bir gün telefonunu bizde unutmuş defalarca çalınca fark ettim ve fotoğraf galerisine baktım. Yatak odamın dağınıklığını tek tek fotoğraf çekmiş ve akrabalarıyla olan watsapp grubundan paylaşmış. Bunu görünce delirdim ve eşime bu fotoğrafları göndererek annesinin ne yapmak istediğini sordum. O günden beri kayınvalidemle hiç konuşmadım. Sabah ben çıkıyorum o giriyor akşam geliyorum hemen kaçıyor. Hiç yanıma yaklaşıp gönül alma eğiliminde bulunmadı. Anneannem boş ver affet üç günlük dünya diyor ama buna benzer şeyler daha önce de yaşandı hissettim ama kanıtlayamadım. Şimdi bayram yaklaşıyor ve ben evine gitmek istemiyorum. Siz olsanız gider miydiniz herkes üzerime gelecek biliyorum ama şimdiye kadar olan duruşumu bozmak istemiyorum siz olsanız ne yapardınız dertleşmek istedim.

Kayınvalidem evimi dağınıkken çekip akraba grubuna atmış, bayramda evine gitmeli miyim?