Evine gitmeyi düşündüm ailesi evde olduğu için başka bir gün mü gitmeliyim ne yapmalıyım evine gitsem beni kabul edermi?

Olmak için çok uğraştım ama 2 gündür barismistik çok iyi gidiyordu birde bire ben evlilik konusu açınca felan ben senin mutlu olman için şu an oldum ileride olmamız imkansız dedi bende onla evlenmek istiyordjm gelecek düşünüyordum dediki ben herşeyi batiririm istemiyorum imkansızı isteyemem olmaz neden anlamıyorsun olmaz dedi seni uyarıyorum ben sana zararım dedi şu an tamamen dedi kullanmamak için uzatmiyorum dedimki kullanmış olmadın mı istesem neden bunla yetineyim dedi Son zamanlar kafam iyi değil bende bilmiyom dedi Bak söylüyorum ilerde daha çok uzerim seni bence ayrıl dedi
Değmez işteBoşuna yıpratırsin kendiniHakket diyorum unut
İlerde ben illa keserim her şeyi daha da kötü olma ısrar etme Bence hiç uzatmayalim Gerek yok gercekten dedi beni ne yapayım sizce yalvardım bakmadı ya 😔 Yok olmaz ilerde de olmaz ben senin istediğin ya da isteyeceğin erkek değilim dedi bende ne alaka dedim ben seni seviyorum dedim ne yapcam şimdi 😔 kendimi durduramıyorum evine gitmeyi denedim bugün ama gidemedim ailesi evde olur diye korktum sitede oturuyor ailesi evde nasıl olacak diye düşündüm gidemedim gitsemiydim
Güncellemeler
1 yıl
Taciz ediyorsun beni dedi sevme unut beni sil beni dedi en son mesajlarında sonra engellemiş beni
Güncellemeler
1 yıl
Peşimi bırak artık yeter dedi 😓 işte rahatsız ediyorsun artık dedi bana
Evine gitmeyi düşündüm ailesi evde olduğu için başka bir gün mü gitmeliyim ne yapmalıyım evine gitsem beni kabul edermi?