Ben alkolik sürekli bira içen bir eşe sahibim. Her istediğimi alıyor ve şiddeti yok ama bira bira bira. Ben okulumu bitiremedim. Bir yüzüğüm bile yok. Ben sınıf öğretmenliği okuyordum son sınıfı bitiremedim kaçtım kocaya. Çok pişmanim. Bana herkes diyor okulumu bitir. Koca bulunur ama okul önemli diye. Eşim biraya ppara verrmekten okulumu bitiremicem. Gtmemi de istemiyor zaten. Benim ailem de düğün bekliyor yaza. Eşimi de iyi biliyorlar. Annemle babamla bir kere tanişmaya gitmedik eşimle. Kaç kere dememe rağmen. Ben eve döneceğim eşyalarımı alıp. Eve erkek arkadaşını getirir içki içer. Biktim. Sizce gitmeli miyim? Ailem okulumu bitirdim sanıyor. Ama gidip herşeyi anlatacağım. Yoksa böyle okulumu bile bitiremeyecegim. Annem çok uzulucek ama mecbur gitmem lazım yoksa okul hayal olacak. Siz benim yerimde olsanız nabardiniz
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
valla bende içerim çokta bu karaktersizlik artık sorumluluk sahibi biri değil kardeşim bi şekilde yeniden hayat kurarsın yol yakınken ayrıl
Herkes bana üzülüyor zaaten bende üzülüyorum. Gideceğim ben. Her gün bira içiyor
ne kadar süredir her gün içiyor
Üç yıldir içiyor evleneli bir yıl olmadi Nisanda evlendik.
artık iflah olmaz seviyorsan bile bir süre uzaklaş ciddi ben ayrılıcam de sana zarar verecek bir tipse tamamen bitir kendimden biliyorum da yaptığını yapmazdım bende içiyorum her gün ama ev aile hayatı farklı
Eltim de diyor bırak gt üzülüyorum sana diyor. Hayatini bunla mı geçireceksin. Aile demeye bin şahit arar. Eve eşya dizdik ikinci el. Parasini taksitle ödüyoruz. Eve süpürge alalım diyorum. Elektrikli süpürgeyi de ikinci el almıştık. Bozuldu. Normal el süpürgesi alalım dedim kaç kere. Bir aydır 50 lira verip almadı. Bende almadım. Başkasindan istiyor süpürge. Bira içecek ya ondan
yav bende üzüldüm durumuna ama artık iflah olmaz o her gün yeni bi mucize yaşamamış gibi olursun belli süre sonra umarım
Birayi hayatta bırakmaz bu
bırakmaz maalesef yani bırakmasın da evde her gün her gün her şey sıkıntı olur en azından hafta biir yapsa evini ihmal etmese bir şey demem de ev sıkıntı ekmek aş yok doğru dürüst sen içmenin derdindesin bu radlenin geri dönüşü yok çok zor
Bana para veriyor beni aç bırakmıyor ama benden de sürekli şikayetci ve bira kutusu toplamaktan bıktım
ekmek aş derken süpürge olayından bahsettim aç kalmaktan bahsetmedim ne iş yapıyor
Doğalgazcida çalışıyor
beklemek boş yere umut yok artık sevdim umutsuzca ben yazık
seni anlatan şarkı bu
Gec olmadan farkinda olmussun zararin neresinden donsen kardir. Bu konuyu dusunmen bile hata evine donup okulunu bitir cok seviyorsa bekler zaten
Gitmek istiyorum ama ailem annem, babam sürekli yuzume laf çarpacaklar, laf sokacaklar ama razıyım? Bunu da kaldırırım enn azından mesleğimi elime alırım
Olacak o kadar annenin evi gibi olmaz ne kadar konussalarda atmazlar
bence git ve ailene herseyi anlat sonsuza kadar boyle yasayacaksin diye birsey yok nereye kadar boyle olucak
Ailem üzülecek bana sözler diyecek ama sen azından bir hafta laf ederler sonra biter. Böyle bir ömür çekmek de zor
evet dedigimi yapmalisin boyle yasam olmaz igrenc birsey hayallerinin arkasindan git sakin ama sakin vazgecme o kadar yil okudun bumu sonuc
Her gün bira şisesi topluyorum. Bir çuval bira kutusu var evde. Ben bıktım artık.
ıyyy cok igrenc midem bulandi direk birak git hayatinin en buyuk hatasi olabilir peki sen evde gunluk olarak napiyorsun
Eltim var eşimin kardeşi onun evine gidiyoym. Evlerimiz yakın. Beraber oturuyoruz.
eltin ne dusunuyor bu konu hakkidna
Git diyor çekme bunu sana da yazık diyor. Ben götürürüm ailene diyor
evet bencede ailene git hic bir halt olmaz bundan sanada hic bir fayda gelmez
Evet herkes aynı şeyi diyor. Eşim bana diyor okusan da öğretmenlik yapamazsın sen hapse girersin cocuk bu gözden kaçırmaya gelmez diyor. Beni alikoyuyo okulu bitirmekten
merhaba, bir çare bulabildinmi
Gidin hanımefendi bir an önce hayır gelmez ondan
Gitcem zaten artık dayanamıyorum
En doğrusunu yaparsınız okulunuza devam edin
Bir babamdan çekiniyorum laf sokacak kaçtinda iyi mi oldu? Şimdi ne olacak? Ne dede desin ben cveap veremem. İşe girip çalışırım
Varsın ne söyleyen söylesin hanımefendi gidin bir an önce takmayın kafanıza kimseyi
Korkuyorum işte ya ailem beni istemezse okulumu bitirdim saniyolar eger okulumu bitiremedigim öğrenirlerse ne olur
Sen söylemezsen öğrenemezler
Tamam da diplomamı getir demişti annem onu sorarsa. Üstüne okula gidemem okulumu bitiremem öyle
O zaman gerçekleri söyleyin hanımefendi size kimse sahip çıkmazsa bile ben sahip çıkarım
Bira candır ya bende çok severim
Bas tekmeyi öyle adam mı olur.