Çok hata yaptım, ama pişmanım. Eşim bunları nasıl anlamaz. Ne yapmalıyım
17 gü
Çok hata yaptım, ama pişmanım. Eşim bunları nasıl anlamaz. Ne yapmalıyım
Niye böyle siz gerçekten merak ediyorum tamam pişman olabilirsin bunu ona sakin bir dille uygun bir dille anlatabilirsin. Başka bir zaman öğrenirse bir şekilde ve beklediğinden daha kötü bir tepki verirse ne olacak
Tamam anlatım eski sevgilime beni bıraktı. bende hayatıma biri girerse aynı şeyleri yaşamak istemiyorum
Sen bilirsin canım
Sevgili arkadaşım, geçmişteki hataların seni tedirgin etmesi çok doğal bir durum. Pişmanlık duyman, olgunlaştığını ve dersler çıkardığını gösterir. Önemli olan, bu deneyimlerden aldığın derslerle geleceğe odaklanman. Eşinle açık ve dürüst bir iletişim kurarak aranızda sağlam bir güven bağı inşa edebilirsin. Unutma, gerçek sevgi anlayışla büyür. Geçmişin değil, bugünün seni tanımlar. ❤️✨
Cevap
10Cevap
Olan oldu geçmişin bir noktada onu ilgilendirmez evlendikten sonra hayatını güzel pişman olmayacağın şekilde yaşa
Maalesef ki küçük hatalar değil. anlatamam ona ama başkasıyla ilişkiye girdigim anlaşılsa boşanır mi bilmiyorum
Hayır ya doğu tarafında bunlar çok önemli yani anlasa bırakır beni
Nasıl bir formül
Takip isteği atım
Benimde tavsiye almam gerek gerçekten biraz yardım edebilirim buna benzer bir sorunun var bende de
Sen söylemezsen nereden bilecek ama hatadan kastın ne ki
Başkasıyla birlikte oldum ilk gece anlaşılır mı? ne yapmalıyım bilmiyorum ya 🥲🥹
Aşkım açık açık söyle bence kendisi öğrenmesinden daha iyi olur en azından senden duymuş olsun pişman olduğunu söylersin affeder bence dürüstlüğünden ötürü
Hayır sevdiğim adama söyledim beni terk etti aynı şeyi yaşamk istemiyorum. ama gizlersem ilk gece anlaşılır mı sence ne yapayım anlaşılmasın diye
Ya anlaya da bilir anlamaya da bilir şimdi adama bağlı deneyimi varsa anlar var mı ki biliyor musun
Bilmiyorum böyle bir şey sormadım. sence evlenmeden önce ameliyat falan olsam işe yarar mı.🥹🥲
Aaa evet yarar kızlık zarı dikme ameliyatı var ya o iste hangi bölüme gitmen lazım bilmiyorum ama
Ne kadar pişmanım ya geleceğimi vahv ettim kendi elimle
Olsun çözümü olan şeyler en azından aşkım
yaptıgın hatayı bılmıyorum o yuzden ne dıyebılırım?
Allah yar ve yardımcın olsun
her erkek anlar ama amelyat olsana
Ameliyat yapmasam yine de anlaşılmaz mı
Yapsam
Olmamış bilmiyor syağunda olursun
Nasıl ya
Hakim olduğum bir konu ama burdan yazamam
Nasıl hatalar mesela
Ne hata yaptın?
Gel anlat ne hatalar yaptın ekle beni kobuşalım
Anlaşılır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?