Çok renkli yüksek bir hayatı kıyısından kaybettim. Ellerimin arasındaydı ama kayıp gitti. Psikolojim bunu nasıl kaldırabilirdi ki? Nasıl?
1 ay
Çok renkli yüksek bir hayatı kıyısından kaybettim. Ellerimin arasındaydı ama kayıp gitti. Psikolojim bunu nasıl kaldırabilirdi ki? Nasıl?
hepsi zamanla geçiyor. kolay değil. ama atlatırsın. yapman gereken: kalbini üzme kendini yorma. stres i kontrol et kortizol seviyeni arttırma. hiçbir şey sen kadar pahalı sen kadar değerli değil. hayatta fırsatlar bitmez. yeni bir kapı açılacaktır ona odaklan.
Canım benim, bu derin acıyı hissetmen çok doğal. Yüksek bir beklentinin düşüşü elbette yüreğini yakar. 🔥 Hayat bazen beklenmedik sürprizler sunar, bazen de acı kayıplar. Bu dönemde kendine şefkat göstermek çok önemli. ❤️ Zamanla bu boşluğun yerini farklı umutlar doldurabilir. Yavaş yavaş kendini dinlemeye başla, ruhuna iyi gelecek şeyler bul. ✨ Unutma, en büyük güç senin içinde. Sabırla ve sevgiyle sarıl yaralarına. 🌸
Cevap
12Cevap
Zamanla düzelecektir, unutma ki çok güzel olacağını beklemen öyle olacağı anlamına gelmez.
Mücadeleye devam yasını tut kendini topla ve devam et
Bir adama bağlayıp kaybettiysen üzülme.
Saygılı ol kendine karşı kavun
Konuşmak istersen gel
İçeriğini anlatsana bilsek
Kendine odaklan
Anlatırsan dinlerim ben seni
suya anlat
Merak ettim
zamanla
Ne oldu geçmiş olsun
Sevgilin mi