Halam neden bana sürekli karışıyor, ilişkime ve özel hayatıma saygı duymuyor?

22 yaşında insanım hâlâ çocuk muamelesi görüyorum, işin komik tarafı anne babam da değil, halam tarafından...

2 senelik sevgilim var seviyoruz birbirimizi, neymiş sevgilimden hoşlanmamış gelip gidip bana "ayril, sen s*laksın, m*l..." gibi baskılar kuruyor. Arjadasımla telefonda konuşuyorum 10 dk bile değil, çok konuşuyorsun vs. diyor. Sevgilimle kendi odama gidip konuşuyorum çat diye odaya dalıp "yine mi o çocukla konuşuyorsun terbiyesiz" vs. diyor. Ayıp bilmeyen ya da sürekli konuşan biri zaten değilim. Asla ailemin yanında da konuşmam zaten erkek arkadaşımla. Ki ailem de bilir ailemin onayı olmasa konuşmam da...

Ya yediğim yemeğe kadar müdahale ediyor. Örnek veriyorum bugünkü mesele de salata sevmemem... Sevmiyorum diyorum, canım vs deyip duruyor... 3 gün tatile geldi burnumdan getirdi.

Ona rağmen her dediğini yaparım çocuğuna bakarım... Neden bana böyle davranıyor bilmiyorum

Kendisi bakarken asla ana baba sözü dinlemezdi hep başına buyruk davranırdı biliyorum yani...

Neden bana böyle ki diğer iki kardeşime asla böyle değil. Onları çok sever ama ben...

Halam neden bana sürekli karışıyor, ilişkime ve özel hayatıma saygı duymuyor?