22 yaşında insanım hâlâ çocuk muamelesi görüyorum, işin komik tarafı anne babam da değil, halam tarafından...
2 senelik sevgilim var seviyoruz birbirimizi, neymiş sevgilimden hoşlanmamış gelip gidip bana "ayril, sen s*laksın, m*l..." gibi baskılar kuruyor. Arjadasımla telefonda konuşuyorum 10 dk bile değil, çok konuşuyorsun vs. diyor. Sevgilimle kendi odama gidip konuşuyorum çat diye odaya dalıp "yine mi o çocukla konuşuyorsun terbiyesiz" vs. diyor. Ayıp bilmeyen ya da sürekli konuşan biri zaten değilim. Asla ailemin yanında da konuşmam zaten erkek arkadaşımla. Ki ailem de bilir ailemin onayı olmasa konuşmam da...
Ya yediğim yemeğe kadar müdahale ediyor. Örnek veriyorum bugünkü mesele de salata sevmemem... Sevmiyorum diyorum, canım vs deyip duruyor... 3 gün tatile geldi burnumdan getirdi.
Ona rağmen her dediğini yaparım çocuğuna bakarım... Neden bana böyle davranıyor bilmiyorum
Kendisi bakarken asla ana baba sözü dinlemezdi hep başına buyruk davranırdı biliyorum yani...
Neden bana böyle ki diğer iki kardeşime asla böyle değil. Onları çok sever ama ben...
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer