+1 yılBenimkiler teknolojiden anlamaz o yuzden rahatım. Ama 20 yaşındayım evden dişarı çıkmama izin yok. Arkadaşlarmla alışverişe dolaşmaya cafede oturmaya gidemez miyim üniversite örencisiyim ya ben. Anlıyorum onu benı korumak istiyo dışarıya güvenmiyo ama çook abartıyo bunu. Okuldan 3 4 gibi çıkıyorum 1 saatte eve geliyorum 4 dedn miydi arıyo nerdesin diyo. Ya belki işim var belki bişey alıcam belki ek dersim var. Erkek arkadaşım var anneme anlatmayı çok istiyorum ama bu durum yüzünden anlatamıyorum. Eski erkek arkadaşımı anlattıgımda karnına çocuğu katar ortada bırakır demişti. Ya ben istemedikten sonra napabbılır? Evet o çocuk istedi benımle yatmayı ama ben istemedim ve olay kapandı. Kıyafetlerime bile karışıyo.. Akşam salonda oturuyoken içeri odaya gidiyorum, hemen soruyo nereye? Telefonda sınıf arkadaşımla konusuyorum kimle konuştun? vallahi bunaltıyo.. Koyversin demiyorum ama artı büyüdüğümü bilsin yaa :(
12 Yorumla- +1 yıl
bir çözüm yolu bulursan banada söyle :) ben yakın günlerde karşıma alıp konuşucam
En İyi Cevaplar
+1 yılAnlayışsız annen varmış kocamanda kız olmuşsun boyle yapması mantıksız. Bence konuş annenle arkadaş gibi olun en güzeli bu.
13 Yorumla- +1 yıl
Benim annem sevgilimle tanışıp konuşuyordu bile hatta ona alacağım hediyeyi bile annemle birlikte alırdık. Seninki garip geldi sanki her anne benimki gibi sanıyordum. Bu durumu halletmen gerek yoksa öyle sıka sıka nereye kadar.
facebook vb sosyal ağları kullanarak özel hayatlarını internete yükleyerek her ortamda kendisinin ne yaptığını sanal olarak çevrimiçi paylaşan insanların bu konudan yakınması çok komik geliyor bana
zaten annen senin özelini merak ediyorsa mesajlarını okumasına gerek yok 2 dk profiline baksın anlar nasıl birisi olduğunu ne yaptığını evde nasıl dışarda nasıl olduğunu
sosyal medya kullanan insanları çok küçük görüyorum :DD
ayrıca sosyal medyanın bu kadar hızlı gelişmesinin nedeni para kazanmak ya da insanlara hizmet vermek olmadığını biliyorum insanları 2 saat uydudan arayacağına koy cebine foursquare ı kendi kendini göstersin :PP18 Yorumla- +1 yıl
facebook vb sosyal ağları kullanarak özel hayatlarını internete yükleyerek her ortamda kendisinin ne yaptığını sanal olarak çevrimiçi paylaşan insanların bu konudan yakınması çok komik geliyor bana
özel hayatımı internete yüklediğimi nerden çıkardın ki? aktif facebok kullanmam, kullanıyor da olabilirim problem bu değil. Karıştırılması, kurcalanması problem. - +1 yıl
sonuçta özelini gösterecek bir fırsat vermişsin onlara sadece onlara değil bütün insanlara
facebook gibi siteleri çok güvenli sanma benim özellerim mesela biraz tehlikeli bilgiler içerir ve benim beynimden başka hiç bir yerimde o bilgileri ( hatıraları anıları ) bulamazsınız.
yani facebookum olsa bile okunduğunda utanılacak çekineceğim mesajlarım falan olmaz.
:P kurcalanacak yani emin olun anneniz olamsa bir gün birisi hesabınıza girme yolunu bulur herkes okur tanımadığınız insanlar okur mesajınızı en güvenlisi çok özel şeyleri oradan yazmamak yazıyorsanız da hemen silmek - +1 yıl
baksın o zaman boşver :D ama evden ayrılma vaktin gelmiş gibi dayan 1 2 yıl daha okuyorsan okulun bitince bir işe gir ve ayrı eve çık ailenle bağlantını da kes ;)
benim gibi sert olabiliyorsan da korkut anneni ben 3.5 yıldır konuşmam annemle ayrı evdeyim zaten
oda zamanında odama girerdi hep sonra biraz sert davranınca şimdi bile hala odama girmezmiş babam öyle diyor :D - +1 yıl
bir seferinde erkek arkadaşıma hediye almıştım annemin erkek arkadaşım olduğundan haberi yoktu. güvenmediğim için kendisine böyle şeyleri de anlatmam. üzerine olmazsa değiştiririz diye fişini de cüzdana koymuştum. sonra bir gün kavga ettik annemle ama haksız olan kendisi. babam da eve geldi o sırada. bak dur dedi sana bişey göstericem. gitti cüzdanımdan fişi çıkarıp geldi babama gösterdi kızın bu kadar para verip hediye almış sevgilisine. baba sana almıştım ben onu diyerek yırttım hediyemi de vermemiştim sahibine henüz götürüp babama verdim. düşün yani olayı. bunu da oku istersen kendimi daha net anlatmış olurum. zaten mezun olur olmaz istanbula yerleşicem. ha deyince gelemezler. rahat olurum
- +1 yıl
sana bir şey diyeyim mi :D beni herkes sakin olarak bilir ama o tür durumlara acayip uyuz olurum.
bu dediğin başıma gelse elimden babam bile alamaz annemi :D
bilmiyorum ne yapacaksın aslında annelerimiz birbirine benziyormuş herhalde
sende ona öyle davransan diyeceğim olmayacak anlıyorum çünkü durumunu en ufak
saldırında büyüklüğünü ve ona olan saygını senin zayıf yanın olarak görüp oradan saldıracak
bu durumda benim yöntemim işe yarar gibi bir gece ansızın gelebilirim boğazına yapışıp öldürebilirim tarzı birde gece gidince asdaskjdlaskdjasld :D:D:DD:D:D:D ondan daha güçlü odluğunu anlamıyorsa göstermelisin :P - +1 yıl
niye yapılmasın ya vur 2 tane kendine gelir.
benim annemle aram çok iyiydi kız arkadaşımı ağlattığından beri konuşmam hiç
konuşmadığım 1. yıl aynı evde kalmak zorunda oldum senin gibi.
sürekli yanıma gelirdi oğlum diye artık görmek istemediğimi söylemekten bıkmıştım.
kız arkadaşımdan özür dilerse barışacaktım oysa inat etti dilemedi sonra sürekli yanıma gelmeye başladı. ilk önceleri yüzüne kapıyı çarptım yanlışlıkla burnuna falan gelmişti.
ağladı falan 2 saat hiç gitmedim yanına sonra korkuttum işte bir ara şimdi ölse cenazesine gitmem
pişman da değilim yani :D öneririm
+1 yılŞimdi yavrucum ben bir erkek olduğum halde annem kurcalar her seyimi kurcalasinda sorun değil elin kizindan veya elin oglundan sakınmadigim gizlemedigim seve seve kurcalasin diye verdiğimiz şeyleri seni doğuran sana bakan bu boya bu yasa getiren ANNE den mi sakiniyorsun ana gibi yar olmaz canım benim cenet annelerimizin ayakları altında lütfen onlardan yakınmayalim
08 Yorumla- +1 yıl
bir seferinde erkek arkadaşıma hediye almıştım annemin erkek arkadaşım olduğundan haberi yoktu. güvenmediğim için kendisine böyle şeyleri de anlatmam. üzerine olmazsa değiştiririz diye fişini de cüzdana koymuştum. sonra bir gün kavga ettik annemle ama haksız olan kendisi. babam da eve geldi o sırada. bak dur dedi sana bişey göstericem. gitti cüzdanımdan fişi çıkarıp geldi babama gösterdi kızın bu kadar para verip hediye almış sevgilisine. baba sana almıştım ben onu diyerek yırttım hediyemi de vermemiştim sahibine henüz götürüp babama verdim. düşün yani olayı. sence anlatılır mı bazı şeyler benim anneme?
- +1 yıl
Mesela bu durumlarda sen akıllı olacaksın farklı çözümler üret kendine anneni kirmaktansa bende hediye alıyorum yeri geliyor 1000 lirayı buluyor bunu bende söylemem tabikide direk götürüp sahibine ver boşver taşıma üzerinde her ne olursa olsun onlar çok değerli olmalı senin için gerisi teferruat. Başına bir iş gelse onun canı yanar digerlerinin değil
- +1 yıl
O kadar cümle arasından onu mu buldun sakla o zaman koyma cüzdanına
- +1 yıl
Özel den çok örnek verebilirdim sana ama seviyem yetmiyor
- +1 yıl
Düşünce özgürlüğü olan bir ülkedeyiz saygı duyarım Canım 2 seviye olursam detaylı konuşuruz bunu
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Aile & Toplum konusunda 334 cevap paylaştı. Bir aile olunca siz yapmamayı deneyin bakalım ne kadar sağlıklı olacak. Ailen seni ve kararlarını düşündükleri için takibe almışlar. Merak etmeleri doğal. Bazı şeyleri paylaşmayı dene ve onlara güven ver.
03 YorumlaAnnem babam anlamaz hiç. Daha telefonuma arama geldiğinde açmaktan acizler pc ye hiç dokanamazlar. abim ve çocuklar zaten saygılıdır.
Sert çıkışmalısın. Ve koy şifreni. Uyarmazsan daha da karışırlar.03 YorumlaAnneler böyledir.. Benim de annem telefonumu kurcalıyor sürekli herhalde o***pu 1, o***pu2 diye numaralar görmeyi bekliyor kilit takdırdım acayip uğraşıyor o kilidi açmak için.. Fazla takma ve 22 yaşına gelmişsin o evde işin ne artık?
06 Yorumla
+1 yılBenım kı de nıye telefonuna sıfre koyuyosun gızlın mı var nıye facebook sıfrenı gızlı yazıyosun kesın bısey var dıyo :/
01 Yorumla
+1 yılAnne de kocaya kaçarım bak de beni delirtme de. sonra kaç terlik geliyo.
01 Yorumla22 yaşındasın, okuyorsan bir an önce mezun olup işe başla ve o evi terket. 22 yıldır böyle muamele görüyorsan hep böyle devam edecek, aileni değiştiremezsin
15 Yorumla
+1 yılcok ustune geliyorlar, bu iyi bir sey degil aslinda, cok bunaltirlar seni
13 Yorumla- +1 yıl
Kırmadan konusmayi denesen
Gizli Üye(36-45)+1 yılAnnenle biraz oturup içini dok. Mesela bugun neler yaptığını anlat ilerde neler yapmak istediğini konuşun. Annenlede biraz vakit geçir. Çunku sen kendiliğinden ona o guveni verirsen kadın belki vazgeçer bu huyundan.
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAnladım. Seni hemen babana şinayet eder yani. Onunki sırf merak demekki kurcalamak hoşuna gidiyor. Sen en iyisi odanı her çıkışında kilitle ve hiç daha bişey anlatma. Baban nasıl biri odamı aynı? Biliyomu annenin bu huyunu?
+1 yılOnlara güven vermişsen yapmazlar neden yapsınlar ki:S
11 Yorumlaseni farkında olmadan koruyor kolluyor eger tehlike fark ederse haberi olsun bileyim istiyor düsüncesindeyim
06 Yorumlaben erkeğim benimmde karıştırıyolar onların gözünde hala korunmaya muhtaç bebek olduğun için çok zorlama kim ne derse desin devam etçekler
016 Yorumla- +1 yıl
sakladığım bir şey yok. oladabilirdi. sorun bu değil. ben özel bir eşyamı gönül rahatlığıyla evime getirebilmek istiyorum. bir seferinde erkek arkadaşıma hediye almıştım annemin erkek arkadaşım olduğundan haberi yoktu. güvenmediğim için kendisine böyle şeyleri de anlatmam. üzerine olmazsa değiştiririz diye fişini de cüzdana koymuştum. sonra bir gün kavga ettik annemle ama haksız olan kendisi. babam da eve geldi o sırada. bak dur dedi sana bişey göstericem. gitti cüzdanımdan fişi çıkarıp geldi babama gösterdi kızın bu kadar para verip hediye almış sevgilisine. baba sana almıştım ben onu diyerek yırttım hediyemi de vermemiştim sahibine henüz götürüp babama verdim. düşün yani olayı. ben bu anneye nasıl güveneyim?
- +1 yıl
hayır değil. bak yaşım 22 kız arkadaşlarım gece kulüplerine gider, yerler içerler hayatlarını yaşarlar beni çağırırlar izin vermezler derim otururum ama sorun etmem. bende isterim arkadaşlarımla gidip eğleneyim ama ne yapabilirim ki? Kendi kredi kartı borcumu hep kendim öderim geçen sene babama öder misin baba dememek için part time iş buldum derslerimin olmadığı günler gidecektim sadece annem babamı dolduruşa getirdi ve dayak yedim desem sana? bir hafta yanağım mor gezdim.
- +1 yıl
https://www.facebook.com/ bu benim fake facem eklermisin
+1 yılsaygı duymalı tabi ama o da annelik iç güdüsüyle senin yanlış bir şeyler yapmandan korktuğu için böyle davranıyor olabilir.
033 Yorumla- +1 yıl
nasıl bu kadar eminsin annen o senin kötülüğünü ister mi hiç
- +1 yıl
kötülüğümü istemez ama böyle de iyilik olmuyor. karşı tarafı rahatsız eden iyilik mi olurmuş? arkadaşlarım gezip eğlenirken ben evde oturuyorum yani, evde kaldın deyip duruyor üstelik erkek arkadaş olayında da şüpheleneceği bir durum yok. Sadece çok meraklı, rahatsız edici derecede
- +1 yıl
konuşarak bir yerlere varamıyor musunuz
- +1 yıl
anne kız nasıl bu hale geldiniz
- +1 yıl
dediğim gibi sevgilinle birlikte yanlış bişeyler yapmandan korkuyordur
- +1 yıl
annenle aranızda kaç yaş fark var
- +1 yıl
eğer 30 yaş falansa kuşak farkından dolayı anlayamıyor olabilir diyecektim ama 20 yaş farkı çok değil.
- +1 yıl
eline ekonomik özgürlüğünü alıp ayrı eve çıkman şart
- +1 yıl
naptın o kadar ya 22 yaşındasın ünin bitmiş olması lazımdı
- +1 yıl
madem böyle aile içi bir sıkıntın var üniyi bari ailenle aynı ilde okumasaydın
- +1 yıl
bunu şart koyması bile nasıl baskıcı bir anne olduğunu kanıtlıyor. madem öyle mecburen 2.5 yıl bekliceksin belkide o süre içinde aranız iyileşir kim bilir
- +1 yıl
neyini inşallah yakalamazsın :)?
- +1 yıl
valla kim kimin annesi belli değil :D
- +1 yıl
kelime esprisiydi hani genelde anneler kızlarının açığını yakalarlar ki senin annende öylemiş. sende onu seni teftiş ederken yakalamazsan gül gibi geçinir gidersiniz:D saçmalamış olabilirim biraz:D
- +1 yıl
ara ara geliyorlar bana :D
- +1 yıl
sağol bu da benim züğürt tesellim olsun:D
- +1 yıl
düşünmen yeter:D
+1 yılBen bu yazıdan annenin sana güvenmediğini çıkarttım.
01 Yorumla
+1 yılValla milli piyangom cıksaydı seni kurtarirdım o dertten.
01 Yorumla
+1 yılOturup konus ben küçük değilim guvenin gibisinden olumlu olucaktir emin ol
07 Yorumla- +1 yıl
Tamam ozaman otur konus buyudugu seni hala kucuk saniyolar buyudugunu söyle
- +1 yıl
Nereye gidince?
- +1 yıl
Evden kacmayi dusunmede :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen de bu şikayetten muzdaribim.. Çözüm olarak odanın kapısına yeni kilit taktırdım :D
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbenimki de oyle. evde sesli biriyle konusmak diye bisey yok bende bu yuzden
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılfazlasiyla. degistiremezsin :/
+1 yılAnnen Haklı sen genç kızsın Dışarıya güven olmaz :) shADSDSA
01 Yorumla
+1 yılPardon fotoğraftaki kim?
03 Yorumla- +1 yıl
Hiç 22 durmuyor da
+1 yılkan çıkar öyle bişey olsa
03 Yorumla- +1 yıl
annem dedemin bile sevgilisine burnunu sokan biri. kavga ede ede kendimden uzaklaştırdım valla hiç bişeyime dokunmuyo.
daha dikkatli olabilirsin.
02 Yorumla- +1 yıl
bir seferinde erkek arkadaşıma hediye almıştım annemin erkek arkadaşım olduğundan haberi yoktu. güvenmediğim için kendisine böyle şeyleri de anlatmam. üzerine olmazsa değiştiririz diye fişini de cüzdana koymuştum. sonra bir gün kavga ettik annemle ama haksız olan kendisi. babam da eve geldi o sırada. bak dur dedi sana bişey göstericem. gitti cüzdanımdan fişi çıkarıp geldi babama gösterdi kızın bu kadar para verip hediye almış sevgilisine. baba sana almıştım ben onu diyerek yırttım hediyemi de vermemiştim sahibine henüz götürüp babama verdim. düşün yani olayı.
+1 yılÖnce senin kendine saygı duyman gerekiyor.
01 Yorumla
+1 yılaşırı büyük tepki ver
05 Yorumla- +1 yıl
küsmüş gibi yap kolay kolay konuşma
- +1 yıl
o da senin umrunda olmasın onun kızacağı şeyler yap::D
annen sana bariyer basmış
01 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,8b cevap paylaştı. Ates olmayan yerden duman cikmaz
01 YorumlaAile & Toplum konusunda 701 cevap paylaştı. Yanlış şeyler yapmandan korkuyordur
01 Yorumla
+1 yılayrı eve çık bizim gibi yap
03 Yorumla- +1 yıl
katlan, oku, büyük adam ol (:
+1 yılBizimkiler teknolojinin t sini bilmiyorlar :)
01 Yorumla
+1 yılKonuş annenle
05 Yorumla- +1 yıl
Sanırım internette bazı danışman siteler var psikoloji ve davranışla ilgili. Onlara problemi yaz, elbet çözüm yolu bulurlar. Beni de arada sinirlendiriyorlar telefonumu falan kariştirarak. Kızınca da bişey mi gizliyosun diyorlar
- +1 yıl
İyi fikir, bende geleyim
+1 yıleve ugrama bile yani
03 Yorumla- +1 yıl
arkadaşın da kal
Gizli Üye(36-45)+1 yılevlen kurtul
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılolmazsa devam eder kaçarı yok kendi evin yuvan olsun
Cevap sahibi+1 yılozaman rahat ol evde tel görüşmeni sevgilinle çekinmeden yap ne karışıyorlar buna
+1 yılAile koruyor seni
03 Yorumla- +1 yıl
Ailede özel hayat yok
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler