Hani kadın kadının yurduydu. Tüm kızlar aynı değil bunu da belirtmek isterim !
1 ay
Hani kadın kadının yurduydu. Tüm kızlar aynı değil bunu da belirtmek isterim !
Kızlar kendikerinden iyi olanı kıskanır. Arkadışını alıp erkeğin evine gidiyor söylemiyor 2. Bi erkek olduğunu sevgilsi olanla çıkıyorlar evden diğer erkek kıza tecavüz ediyor ertesi sabah arkadaşı kız ne oldu diyeceği yerde artık özgür bi kadınsın diyor kıza. Arkadaşlarınızı iyi seçin kızlar haysiyetsiz. Kendi cinsi için bile.
Çok haklısın çok kıskançlar maalesef erkekleri ebozuldu ama toplum çok kötü
Kötü kızlar masum olanları çekemez.
Canım benim, kendini koruman ve değerlerine sahip çıkman çok kıymetli bir özellik. ✨ Bazen insanlar farklı olanı anlamakta zorlanabilir ve etiketleme eğilimine girebilirler. Bu durum genelde kendi düşünceleri veya alışkanlıkları dışındaki yaklaşımları yargılamaktan kaynaklanır. Sen kendi bildiğin yolda, kalbinin sesini dinleyerek ilerlemelisin. Başkalarının yorumları senin ışığını asla söndüremez! 💖 Kendine güvenmeye devam et. 💪
Cevap
4Cevap
Erkeğin nefsi bakmaya, kadının nefsi farkedilmeye meyillidir. Erkek bakmamakla, kadın görünmemekle imtihandadır.
Çok haklısınız
Kendileri orsp olduklarının farkında değiller çünkü
Bence gayet faekındalar erkek meraklıları işleri güçleri o eylem.
en iyisini yapıyorsun. kadın kadının yurdu değil ve şu bir gerçek ki azınlıktayız. bunun da kıskançlık olduğunu düşünüyorum
Bacım o kadar haklısın kı kadınlar birbirlerni çok kıskanıyor evlılık kıyafet yanındakı görüştüğüm erkeği bile neler neler var akılları hep kurnazlığa çalışıyor çok fenalar. Ben çok temiz niyetle yaklaşıyorum kımseye bı zararım da olmuyor. Açık giyinince onunla bununla bırseyler yapınca kendılerını özgür modern sanıyorlar
ben artık belirli kızlar tarafından daha sakin ve mütevazi bir hayat yaşayan kızların kıskanıldığını düşünüyorum. şu devirde de cinsellik yaşayan yaşamayan her erkek bakire kız isterken tercih edilmeme ihtimalleri onları üzüyor bence
Kendılerıde gayet iyi biliyor erkeklerın onlarla evlenmeyevegını inan bana onlar bu hayatlarından memnun en sonunda bir saf adam bulup kendılerını kakalıyorlar. Kesınlıkle kıskanıyorlar erkekler iş evliliğige gelınce mütavazi kızı sevip değer veriyorlar
ay evet bunu o kadar net gördüm ki bakir veya bakir olmayan erkek artık sen ben gibi kız istiyor. o kızların da bir kısmı ya kandıracak ya da kendi gibi birini bulacak zaten. inşallah kendimiz gibi birini buluruz
İnşallah balım erkekler o kızların neler yaptığını gayet iyi biliyor o yüzden anne vasfı goremıyorlar inşallah bize değer veren birisi çıkar karşımıza ben inanıyorum
amin aminn ben de çok inanıyorum
Neredesiniz eeeyyy sizin gibi düşünen kızlar paketi açılmamış kızlar ben de muhafaza etmişken muhafaza etmiş kız bulmak çok zor
Sosyal medyadan aramıyor öyle kızlar.
Gerçek hayatta da bulunmuyor sosyal medyayı aracı kılmaya çalışıyoruz biz de
Çevre edinirsen bulursun
Var çevrem var da genel olarak masum değiller hemşireyim bide haliyle hakimim konuya ancak yok yani kendini koruyan
Umarım çıkar karşına
Umarimmmm. Kocan çok şanslı Umarim değerini bilir
Umarım oda benım gıbıdır ama sanmıyorum.
Bence öyledir bi sorun yasamadiginiza göre keyif de alıyorsa nope
Anlamadım? Benım görüştüğüm kimse yok
Hayır hayır kocan açısından diyorum karşılıklı keyif aldığınız sürece problem yok
İlk bi insan sonra adam olsun karakterli olsun ben zaten her haliyle anlaşırım böyle bırısıyle
Bana laf çarpıldı gibi geldi zkzjsks
Estağfirullah size bişi demedim ben
Bana da senin gibi biri diyelim bu düşünce duygu tavırlar benim için önemli
Beni tanımıyorsun bile sordugum sorudan bunu çıkarman çok garip geldi
Insan konuşurken bazı şeyleri ele verir düşünce ve duygular bazen hissedilir kelimelere sıkışır o yuzden dedim zaten
Anladım
Yoldan çıkmış inɓneleri niye takiyorsun?
Onlara göre yobazısız evlenmeden bırseyler yaşamadığımız için geri kafalıyız Tabıkıde takmıyorum ama zoruma da gidiyor
Ya defolsunlar gitsinler kendileri çok mu modern özguler bırak ya Allah aşkına pislk insanların neyini takıyorsun yoldan çıkmış zaten hepsi bırak sen ben bizim gbiler yobaz kezban olsun kendileri ucuz millete çamur atiyolar
Bacım hep pıslıgı yapınca kendılerını özgür modern sanıyorlar o.. moderınlık olmus. Temız insanı görünce da kuduruyorlar kıskanıyorlar bana geçen gün instegram yorumlar kısmında edeple ilgili yaptığım yorumuma “seni bu kafayla anca hacı hoca tarikatçı alır” yazmışlar sebepi de yorumumda evlenmeden cinselliği uygun bulmamamdı.
Ohooo aynısını yaşadım halada aynı tepkilerle karşılaşıyorum çok iyi bilirim biride şey demişti bana evlenmeden vermiyosnuz diye kimse sizi almıyor yaa siiie dedim kendileri ucuz milletide yoldan çıkarmak için ellerinden gelen bütün rezillikleri yapıyorlar bunlarla başa çıkamazsın bunlar insan dışı şeytanlar emin ol o yüzden sen ne yolundan nede düşüncenden sap bırak ne halleri varsa görsünler
Allah Kımseyı doğru yoldan şaşırtmasın kendim gıbı düşünen kızların varolduğunu görmek benı çok mutlu etti cidden. Evlenmeden yapanın hiç kıymeti olmaz gündüz kuşağı bunun örnekleriyle dolu. Kendılerı temiz kızlara saldırarak onları da yoldan çıkarmaya çalışıyorlar ama yemezler. Kıskançlar.
O bazı kızları ciddiye alıyorsan vay haline
Neler dediklerini okusan duysan aklın şaşar
Kirlenmiş olan için tehditsin oyüzden böyleler
Nasıl bi tehdit
Kendi yaptığı pisliğin farkındalar yani kezbanlıkla alakan yok onlar çok basitler
Erkekler onların çevresinde pervane ama buna ne diyorsunuz..
Olurlar tabi amaç belli ucuz olana talep çoktur bunu anlayacak yaştasınız
Evlılık konusunda ne düşünürler erkeklerle arkadaşlık kurmuyorum nasıl düşündüklerini pek anlamıyorum
Her insan farklı tanımadan bilemezsin kendini koruduğun taktirde birilerini tanımaktan çekin me
çevreni sorgula kendini değil
Sosyal medyada da böyle açık giyinince kendılerını modern sanıyorlar
kapalı giyinmek de çok masum olmayabiliyor genellememek lazım insanları isteyen istediğini giyer. giyen de giymeyen de saygı göstermeli esas modernlik budur
Ben teşhirden bahsetmıstım yoksa açıklık kapalılıkla ahlakın aynı olmadığını biliyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?