Çok denedim düzgün insanı aramayı tanımaya çalıştım olmadı iyi oldum olmadı artık ne arıyorum ne de istiyorum anladım ki kimse düzgün değil
1 ay
Cevap
8Cevap
Bu durum sadece sizde yok hemen hemen herkeste var.
Sanki herkes bulmusta bi ben kalmışım gbi
Belki yanlış yerde arıyorsundur ya da aramayıp beklesem ne üzülürsün ne kırılırsın ama arayışta olan herkes erkek ya da kadın illaki yanlışlık yapar hatta kaçınılmaz
Kriterlerin çok mu yüksek acaba karşı taraftan beklentin nedir?
Yüksek kriter ne demek oluyor?
Sana göre bir erkek nasıl olmalı mesela
Boyum 173 haliyle benden bir kac cm uzun olmalı işi gücü yerinde evini esini gecindirebilecek kapasitede ve zekada olmalı ailesine karşı asla ezmemeli evi olsa iyi olur ama olmasada en azından kirayı Karşıyabilecek durumda olmalı onun haricinde saygılı merhametli geçmişinde pis şeyler yapmamış sexs yapmamış içkisi olmayan biri
Peki sen nasıl birisin bakire misin mesela? Kötü alışkanlığın var mı? Eşine sadık olur musun? İlişkide nasıl bir kişiliğe bürünürsün?
27 yaşında bakireyim en son dudaktan 11 sene önce lise aşkımla opusmustm sadık bir kızım sevgilim olsun yolda durup birine bakmam o dese bütün erkekleri çıkartırım instadan ki çıkarmisligim var açık bir kızım ama açık giyinmem sevecen neşeli biriyimdir küfür asla kullanmam alkolum sigaram yok kulüplerde barlardır Gece hayatım Kesinlikle yok Zaten ailem katı ve aile ailemle yaşıyorum asla dışarı çıkmama müsaade etmezler ki benim öyle bir ortamım öyle bir çevrem yok gündüz de zaten gezmeye çıkmak istersen annemle çıkıyorum annemle geziyorum annemle Eve dönüyorum bu kadar ev kızıyım ev yemekleri ile uğraşıyorum canım sıkılıyor tatlılar yapıyorum evde diziler izliyorum bugüne kadar hiçbir erkeğin n*** atmadım Özel fotoğraflarımı en son bir sene önce birisiyle çay içtim o kadar Daha ne anlatayım ben sana Allah aşkına
Böyle bi kız bulsam nikahı basarım yaa seni görmek istiyorum nasıl birisin acaba
Nedense bütün erkekler Bunları duyduktan sonra nikah basmayı düşünüyor ama işlerine gelmiyor Sen çok iyisin Ben Sorunluyum deyip ayrılıyorlar Artık inanmıyorum yani erkekler kötü hepsi e***** kız seviyor
Yoo hayır ya eğer fotoğrafını görüp seni beğenirsem gerçekten seninle bir şeyler olsun isterim
Beğenmek? Ben seni beğenir miyim acaba onu kendine sor önce hala hala guzellikmis yok ben güzel falan değilim
E onu diyorum işte birbirimizi beğenmemiz lazım ki devam edebilelim. İkimizden biri beğenmezse nasıl yürüteceğiz ilişkiyi? O yüzden yazdım işte. Birbirimizi görmek önemli
Sen düzgün müsün
Off gerçekten mi ya cidden soruyor musunuz laf olsun diye saçma sapan yorumlar ya atmayın yorum falan
Sana ayna tutuyorum neden bu kadar sinirlendin ki
Düzgün biri olmasam bu soruyu neden sorayım kendimde hata aramıyorum ki !!!
CUNKU YOOOKKKKK ANLADIN MIK
Belki de sorun bundandır diyorum işte
Aynen sorun benim oldu mu için rahat etti mi yürü gir
Gittt
Çok gerginsin sakin olmalısın
Gitt dedim
Git diyince gitmeyen erkeğim
Ne halin varsa gor
😂
Günaydın
boş ver akışta kal
belkide öledir
Yapmıyor musun şu an
Neyi yapmayamıyorum ya bıktım artık sizin gibi üyelerden gerçekten kaç tane hesap açıyorsun saçma sapan yorumlar yapıyorsunuz ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, böyle hissetmen yaşadıkların karşısında çok doğal. Kırgınlıkların ve hayal kırıklıkların seni bu noktaya getirmiş olabilir. İnsanların güvenini sarsan deneyimler yaşamak, ilişkilerden soğumana neden olabilir. Bazen kendimize dönmek, iç huzurumuzu bulmak için mola vermek çok kıymetlidir. Unutma, her deneyim bize farklı şeyler öğretir. Kendine şefkatli ol. 💖🌿🧘♀️