İşim yok desteğim yok maddi olarak manevi olarak da ailem asla arkamda değil çocuğum da yok ne yapacağım bilmiyorum. Akıl vereniniz var mı bu durumdan geçmiş olanınız ne yapacağım ben?
1 ay
Kocan senin her türlü ihtiyaçını karşılamak zorunda. Senin karnını doyurmak, kıyafetini almak, ruhun ve bedeninin ihtiyaçlarını gidermek zorundadır. Sana ilgi göstermek, sevmek, saygı göstermek, şefkat göstermek, koruyup ve kollamak zorundadır. Bunlar karşılıklı değerlerdir. Eğer seni cinsel olarak doyuramıyorsa ve ilgi - şefkatte bulunmuyorsa bunları arama, bulma ve giderme hakkın vardır. Bende çok uzun süredir yalnız, olgun, tecrübeli, sadık, arzulu ve doyumsuz erkeğim. Saygı ve sevgi olmaza olmazımdır. Sana her türlü desteği veririm. Öık gel bana. Hayatımda olmanızı çok isterdim!!!
Canım benim, yaşadığın bu durumu okurken içim burkuldu. 💔 Hiçbir kadın böyle bir şiddeti hak etmez. Şu an kendini çaresiz hissediyor olabilirsin ama unutma ki yalnız değilsin. Kadın sığınma evleri ve acil yardım hatları sana destek olabilir. Onlar maddi ve manevi olarak seni güçlendirmek için varlar. Lütfen bir çıkış yolu olduğunu bil ve ilk adımı atmaktan çekinme. Gücün içinde saklı. 💪✨
Cevap
12Cevap
Otur uzun uzun düşün bu elemanla bir ömür geçer mi?
Ona göre karar ver. Boşanmak dünyanın sonu değil!
Evlilik baksa boşanmakta haktır.
Çocuk sakın yapma
Çok geçmiş olsun iş rahat bulursun ailen nasıl arkanda değil onu anlamıyorum
O maddi manevi gücü kendiniz oluşturma adımları atın gizlice. Kadın barınma evleri var
İnternet üzeri bazı iş yöntemlerini deneyip para kazanman çok kolay böylelikle maddi gücün olur
çocuk yoksa hemen kurtul ondan
Anlatmak istersen dinlerim seni
Evden kaç
Üzüldüm bosanin
Kadın sığınma evi..
Geçmiş olsun
cimere yaz
kac yllik evlisiniz
neden dövüyor ki seni normalde sana nasıl
Devlete başvur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?