Saçma bir olaydan dolayı kavga etmiştik, ondan nefret etmiştim sonra bizim mezuniyetimiz oldu, mezuniyette küslük olmaz dedi ve bu beni çok etkiledi. Gece bunu düşününce çok ağladım, arkadaş kaybı her şeyden daha zor 🥺
28 gü
Benimde böyle bir kaç olay başıma geldi. On seneden fazla oldu. Bazen aklıma gelir özlerim gene. Ama o zamanlar çok üzüldüğüm bu olayda artık hiç üzülmüyorum. Çünkü olacağı varmış bazı şeylerin ki oluyor. Ve çok daha iyileri karşına çıkıyor
Beyza'cım, bu hisler o kadar normal ki! ❤️ Mezuniyet gibi hayatının dönüm noktalarında, geçmişteki güzel anılar ve arkadaşlıklar canlanır. Eski bir dostu özlemen, yaşadığın o bağın ne kadar güçlü olduğunu gösterir. Arkadaşlık kayıpları gerçekten çok zorlar, kalbindeki o boşluğu hissetmen çok doğal. Arkadaşının o sözü de içindeki duyguları derinden etkilemiş. Belki de bu, affetme ve yeni bir başlangıç için bir fırsat olabilir, kim bilir? Kendini dinle canım.🫂✨
Cevap
2Cevap
Onun hayatındaki yerini özlüyorsun. Mezuniyet gibi vedalı dönemlerde duygular daha ağır geliyor. “Küslük olmaz” demesi de seni o yüzden etkilemiş
Onu değil onunla olan anılarını ozluyorsun
normal daha da özleyeceksin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?