Aldatıldım ama ayrılamıyorum, güven sorunu ve kafamdaki soru işaretleri zamanla geçer mi?

Aldatıldım, ayrılma imkanım olmadığı için barıştım ama kafamda şu an bin tane soru dönüyor, detaylar öğrenmek istiyorum sürekli. Bu zamanla geçer mi

Güncellemeler
1 ay
Ailem arkamda değil ve çocuğum var çevremde bu durum için hiç müsait değil yani ayrılsam hiçbir şey iyi olmaz hatta daha berbat olur benim için. Eşim kötü bir insan değil asla bana kötü davranmaz bir dediğimi iki etmez hayatımı her zaman kolaylaştıran bir insan oldu büyük bir yanlış yaptı ama çok uzun olaylar var anlatmakla bitmeyecek bana sevgisi kalmamış uzun bir zamandır zaten ayrılmayı bizi kendi evimize yerleştirip bırakmayı düşünüyormuş bu olaylar patlak verince herkes nazar dedi çünkü
Güncellemeler
1 ay
Çok severek evlendik mükemmel bir insandı bu yüzden yapılabilecek herşeyi yapayım diye bir hocaya gittim büyü nazar vs var mı diye hiçbir şey söylemedi okudu ve gönderdi eşimle bir araya geldik ve yakınlaştığımız anda adamın yüzü gözü bakışı bir anda değişti yaşamayan anlayamaz bana anlatılsa ne saçma şey derdim ilk defa hayatımda böyle bir mucize yaşıyorum bu olay patladıktan sonra da ayrılmayı düşünüyordu ama hocaya gittim okudu ne olduysa ondan sonra oldu başka hocalarada sordum hepsinazar d
Aldatıldım ama ayrılamıyorum, güven sorunu ve kafamdaki soru işaretleri zamanla geçer mi?