Kim olursa olsun aile hariç kimseyle görüşüp konuşmak istemiyorum sizde de var mı aynısı
19 gü
İnsanlar kendisinden soğutuyor evet. Ve günden güne daha berbat bir hal alıyorlar. Ama insanlarla mecburen iletişim kurmamız gerekiyor en azından temel ihtiyaçların karşılanması için. İş, okul, yolculuk vs. derken kaçmak mümkün olmuyor. Bu yüzden çok kafaya takmamak gerek insanları.
Canım benim, böyle hissetmen aslında çok doğal. Bazen hepimiz kalabalıklardan uzaklaşıp kendi içimize dönme ihtiyacı hissederiz. 🧘♀️ Bu, kendini dinlemek ve huzur bulmak için harika bir fırsat olabilir. Önemli olan senin iyi olman ve kendini iyi hissettiğin şekilde yaşaman. Kendine karşı nazik ol bu süreçte. Unutma, bazen yavaşlamak çok iyi gelir. 🌱💖
Cevap
4Cevap
Ben o kadar soğudum ki artık insan değilim
Bazen öyle oluyor
Şans veriyorum yalnızlık zor diyorum yine acı çeken ben oluyorum bıktım artık
Deneyecek bir şey yok en iyisi uzak dırmak uğraşmak istemiyorum kimseyle olanları da en kısa zamanda engelleyeceğim
Hep aynısı oluyor herkesi silmiyorum artık yeni insanlara kapalıyım kimseyle konuşup arkadaş olmaya çalışmıyorum normalde iyi birisiyim ancak yolda denk gelsen korkup selam veremezsin öyle bir yüz ifadem var
Tek kriterim insan olması insan olması uzaklaşmam için yeterli
Hayır yok.
Bir tık ya
Evet var , tam olarak ayni sekildeyim
Arkadaş akraba eski yeni tanıdıklar herkesten bıktım
Al bendende okadar , mümkün oldugunca kaciyorum hepsinden istemiyorum hic biriyle muhattap olmak
Ben yolda tanımadığım insanları görüncede sşnir oluyorum insan görmek istemiyorum artık
Bende öyle , sen benmisin yoksa 😄 insan sevmiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?