Ne gereksiz yorumu ya. Diyorsun ki insanlarla aramı iyi yapasım yok vs. E yoksa yapamayabilirsin. Ama bu seni yanlz hissettiriyorsa. Biraz adım atman gerekli bence. Boş yorum. Yapmak için değil senin ne demek istediğini anlayamadığım için sordum
Kızmadım kendimi açıklıyorum. Şimdi şöyle bir yerleri kslkmiycak kadar samimi. Olmaya çalış insanlardansa kendini el üstünde tut. Düzgün insanlara denk gelmemişsin sadece bence biraz daha çabala
Ya bende asalaklık var çabalamadım mı sanıyosun cana yakın olduğum için unutuyorum hep acıyı çeken ben oluyorum bedel ödeyen ben oluyorum. zaten arkadaş desen hiç yok:(kızlarla de hiç konuşmadım yaş 28 düşün çok gerideyim cahilim
Yok bi umudum bu uygulama gerçek hayatta sevgilim de yok yani annem babam kaybetsem canım gibi orta da kalacam o kadar düşkünüm ki, hep isterdim bi sevdiğim olsun onun köpeği olayım o da yok arkadaş da yok iş de çalışırsın ezilirsin offf offffff
Dostum insanlara on yargindan dolayı ve durup duruken kendi kendie yükselip laf etme cabandan arkadaşın olmaya bilir. Erkek arkadaşım var ve erkeklerle arkadaş olmak gibi bir tercihim yok ki bunun feministlikle gram alakası yok. Feministligin anlamını bilmeden konuşmamalisin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
İnsanlarla konuşasın gelmiyorsa konuşmak zorunda diilsin ki. Soruda ne demek istediğini tam çözemedim
Beynimi yaktın ne diyosun sen ya anlaşılır bence soru sen cevaplamak durumun da değilsin
Gereksiz yorum yapıyosunuz hep
Ne gereksiz yorumu ya. Diyorsun ki insanlarla aramı iyi yapasım yok vs. E yoksa yapamayabilirsin. Ama bu seni yanlz hissettiriyorsa. Biraz adım atman gerekli bence. Boş yorum. Yapmak için değil senin ne demek istediğini anlayamadığım için sordum
Bilmiyorum ya kimle samimi olsam bir yerleri kalkıyo bu benim canımı sıkıyo kime güvensem darbe alıyorum ya😭😭
Kızma ya😫
Kızmadım kendimi açıklıyorum. Şimdi şöyle bir yerleri kslkmiycak kadar samimi. Olmaya çalış insanlardansa kendini el üstünde tut. Düzgün insanlara denk gelmemişsin sadece bence biraz daha çabala
Ya bende asalaklık var çabalamadım mı sanıyosun cana yakın olduğum için unutuyorum hep acıyı çeken ben oluyorum bedel ödeyen ben oluyorum. zaten arkadaş desen hiç yok:(kızlarla de hiç konuşmadım yaş 28 düşün çok gerideyim cahilim
Hm işte vs hiç mi arkın yok ha
Yok bi umudum bu uygulama gerçek hayatta sevgilim de yok yani annem babam kaybetsem canım gibi orta da kalacam o kadar düşkünüm ki, hep isterdim bi sevdiğim olsun onun köpeği olayım o da yok arkadaş da yok iş de çalışırsın ezilirsin offf offffff
Asalak gibi orta da kalacam dicektin canım algılamış
Ya saçma bir düşünce bence sanaldan insalarla konuş. falan uzaktan ilişkide yürüyor buluşuyorsunuz falan
Ben gerçek hayatta bulamadım:(arkadaş olabilir miyiz
Kötü anlama yani hiç olmadığı için olabilir miyiz arkadaş dedim böyle diyince hemen abaza diyolar
Erkeklerle arkadaş olmak tercihim diil.
Sende mi feminsit kadınlar dan sın en nefret ettiğim kadın tipi egoist sin anlaşıldı
Bende olmam herşeyi erkeğin üstüne atan kendilerini hatasız melek sanan kadınlar den elim den geldiği kadar uzak durmaya çalışıyorum
Kadınlar dan nefret ediyorumm!
Dostum insanlara on yargindan dolayı ve durup duruken kendi kendie yükselip laf etme cabandan arkadaşın olmaya bilir. Erkek arkadaşım var ve erkeklerle arkadaş olmak gibi bir tercihim yok ki bunun feministlikle gram alakası yok. Feministligin anlamını bilmeden konuşmamalisin
Emin ol senden daha iyi biliyorum bana akıl verme cevap vermeye bilirsin şimdi kes uza
Puahahaha ucube
Kesssss
Velet
Yaylaya çık iyi geliyor 😄
Ne diyon bilader sen ne dalga geçiyosun