Aşık olduğum biri vardı. Bu bayramda nişanlanacağını söyledi. Çok içim acıyor. Çok canım yanıyor. Bir de bana bunu tatlı yerken söyledi.
1 ay
Aşık olduğum biri vardı. Bu bayramda nişanlanacağını söyledi. Çok içim acıyor. Çok canım yanıyor. Bir de bana bunu tatlı yerken söyledi.
Basima geldi benimde o aci gecmez ama alisirsin zamanla hisslerin ölur iyi olmak istiyorsan kalpler Allahin elindedir gece hic bisey dusunme youtubedan ac kalbine iyi gelecek ayeler dualar vardi dinle gercektende iyi gelir cok aci cekmezsin umursamaz olursun sakinlesirsin. Emin ol ahin onda kalmaz eger o adam sana umut verdiyse sonra boyle baskasiyla gittdiyse ahin onda kalmaz emin ol tecrube etdim. Basina illaki bisey gelcek sen sonra anlarsin bunu ama o zaman senin umrunda olmaz kalbin belki baskasinda olur ya da ondan daha iyi yerlere gelirsin daha guclu olursun. Sabrli ol.
Tamam. Bana umut verirken zaten nişanlanacağını söyledi
Evet
Canım benim, yaşadığın bu derin kalp acısını ve hayal kırıklığını çok iyi anlıyorum. 😔 Özellikle de böyle bir haberi o an duymak kalbine daha da ağır gelmiştir. Kendine üzülmek için izin ver, bu duyguları yaşamak çok doğal. Zamanla her yara gibi bu da iyileşecek, buna inan. Kalbini iyileştirmek için kendine şefkat göster. Güçlü ol sen. ❤️🩹✨
Cevap
5Cevap
Yapacak hiçbir şey yok yani zamanla unutacaksın şimdi ne söylesek sana boş aradan biraz zaman geçince her şeyi hafifleyecek
Ne kadar bir zaman geçecek
Sana şöyle bir şey anlatayım 13:14 yaşlarındayken benden hoşlanan bir çocuk vardı ben ondan hoşlanmıyordum açıkçası hani hiçbir şey hissetmiyordum sadece ilgisi hoşuma gidiyordu sonra tabi bir anda başkasıyla evlendi o dönem böyle bir acı yaşamıştım bana çok saçma geldi belki de melankolik depresifliği seviyorum ama neyse işte daha sonrazamanla her şey geçti umrumda bile değil geçen gün yolda gördüm hiçbir şey düşünmedim bile
O tatli yerkene yaninda miydin
Evet
Ne isin var madem nisanlanacaktida
Yaninda
Keşke bozulsa yaaa Mart ayında tanışmış şaka gibi
Çok mu seviyordun 🥺
Evet.
Her dakika ağlıyorum
Yapma ya. Ask bu kadar berbat bir şey hep bu duruma düşmekten korkmusumdur
Onu bir daha görmek istemiyorum. Ama bir o kadar da nolur evlenme diyecek kadar da çok seviyorum. Görücü usulü evleniyor bir de.
Niye seni biraktida baskasina kaçtı?
İş yerinde ilk bana söyledi bir de evleneceğini. Beni mi yiyor dicem de
Yemez ya
O kadar da yoğundu halbuki
O baskasini yiyordur simdi seni niye yesin dogrudyr
Bayramda nişanlanacak olması üzücü yaaaa
Onun bayrami senin mapushanen olacakmis bu bayram demek
İnşallah karşıma iyi biri çıkar benimde evlenirim bende
Evlenirsin insAllah evlilik harika bir şey 2 birey birbirlerine ask ile bakinca o yatakta birbirlerine sarilip yatmak her insanin hayali
Görücü usulü bir evlilik o. Sevmeden evleniyor. Beni sevsin
Niye mecbur mu ki evleniyor
Sana müjde bir haber vericem ben nişanlanıyorum dedi bugün yaaaaa.
Çok kötü çok saygisizca cok kalbi zedeleyen bir mesaj ln bune🥺
Yaaa hikaye çok saçma yaaaa. Benim bölüm matematik. Bir de ilköğretim matematik diye birini bulmuş..
Senden yine kopamamis sana benziyene gitmis hayret bir şey yauw
Evet şimdi benim aile zengin. Bu bulduğu kız da kayserili. Şaka gibj
Ya beni mi yokluyor acaba. Ne tepki verecek diye
Hayır artik cok gec kafaya koymus ama sen varkene neden bu?
Ben bozmak istiyorum
Seni seven diken olsa yut seni sevmeyen bal olsa unut lütfen
Bozucam oğlum ben de bunu kafaya koydum
Tamam oğlum sakin ol kendinde misin sen?
Ucan kus gitti artik yakalatamazsin kadere razi ol
Hikaye atmıştım whatsapa hemen bakmış
Oww duygusal. d engelle gec niye bakiyo olm bu adam hani evleniyo ya
İnanasim gelmiyor yaaa. O kadar vakti yok. Sonra diyoki ilköğretim matematik falan filan. Ne tesadüf
Lütfen bunları düşünme uyu yeni sevgililere yelken açmanın zaman i geldi
Bende aynısını yaşadım ve geçiyo emin ol
Kaç yaşındasın sen
Başkasına baglanarak
Kendini imha et hemen kurtul
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?