Evleneli bir sene oldu. Bir derdimi bile anlatamıyorum, direkt evlenmeseydin diyor
1 ay
Evleneli bir sene oldu. Bir derdimi bile anlatamıyorum, direkt evlenmeseydin diyor
Bu tür bir mesafe, hem senin hem de annen için duygusal olarak zorlayıcı olabilir. İstemediği kişiyle evlenmiş olman onun beklentileriyle çatışmış olabilir, ama bu ilişkiyi onarmak için adım adım ilerlemek mümkün.
Canım benim, annenin gönlünün kırık olması ve bu durumun seni üzmesi çok doğal. Anneler bazen kendi beklentileri yüzünden çocuklarının seçimlerine mesafeli durabiliyor. Annenin aslında seni çok sevdiğini unutma, bu tepkisi sana duyduğu derin bir endişeden kaynaklanıyor olabilir. Onunla sakince konuşmayı dene, ona nasıl hissettiğini anlat. Evliliğinin seni ne kadar mutlu ettiğini göster. Zamanla o da bu durumu kabullenecektir. Sabır ve sevgi en büyük anahtar. Kalbini ferah tut. ❤️✨
Cevap
4Cevap
Haftada bir elini öp iyi ki annemsin de düzene girecek
Annenin sözünü dinleseydin
Her zaman da dinlenmez
Niye hayır dedi peki
Mesleği yüzünden
Ne ki mesleği
Asker
Uzman mı asker dediğin
Hayır uzman çavuş değil
Sozlesmeli er mi astsubay mı teğmen mi
Astsubay
O zaman bişey olmaz annen ezbere konuşmuş
Evet. Ama yine de fikri aynı
Bişey olmaz piyade değilse tabi bi konuda haklı çünkü ailesinden hep uzak olurlar bi de ölme durumu var seni sevdiği için öyle söylüyor
Ya göreve gidiyor ama karacı değil. Aynı şehirde çalışıyoruz zaten
Bilmiyorum kocana sadiksan gerisi önemli değil sonuçta senin yeni ailen o annenle de zamanla düzelir
1 yılda düzelmediyse artık zor
Kocanla beraber baba evine gittin mi hiç o süre içerisinde
Aynı şehirdeyiz annemlerle zaten sürekli gidiyoruz
E tamam da hiçbir problem yok burada neye küsmüs ki annen
Valla bilmiyorum. Sırf onun gönlü olsun diye dibinde ev tuttuk
Sanki biraz bahane ariyormus gibi bişey bu
Evet
Peki
Zaman bırakman gerekebilir
boş ver et yaaaa
Üzülüyorum
inanirimmm :( kolay gelsin vallaa umarim yumusar kendisi