Annemi akraba evliliği ısrarından nasıl vazgeçtirebilirim?

Annem sürekli akraba evliliği daha iyi, seni akrabadan birine vermek isterim diyor. Ben ona akrabadan biriyle evlenmek istemediğimi, çünkü akrabaların ailem, kardeşim, abim, ablam olduğunu söylüyorum. Başka birini, kendi sevdiğim biriyle evlenmek istediğimi söylüyorum. O da eğer birbirinizi severseniz, saygı duyarım ve istediğinle evlenebilirsin diyor. Ama sürekli konu açılınca, yengemle konuşunca yengemde gelip bencede akraba evliliği iyi diyor. Benden 2 yaş büyük kızı da var, sürekli ona ve bana sizi akrabalardan birine verme planımız var diyor. Biz kuzenimle ikimizde istemediğimizi söylememize rağmen akraba evliliği diye tutturuyorlar. İşin garip yanı 14 yaşında bir kızım. Bu yaşta baskı yapıyor. Bana ders çalış demesi gerekiyorken, gelmiş büyüdüğünde akraba evliliği yapmanı istiyorum diyor. Çocuk sakat doğcak umrunda bile olmuyor. İçim rahatlasın diye yazdım buraya. Yoksa annem istediği kadar söylesin onun istediği biriyle evlenmem. Kendi sevdiğim ve kendi ilerideki mesleğimle dengi birini bulucam.😊
Annemi akraba evliliği ısrarından nasıl vazgeçtirebilirim?