sabah namazı şöyle sabah 8-9 gibi olsaydı sizce de çok tatlı olmaz mıydı? hani sadece bir öneri, şöyle bir sesli düşündüm diyelim
1 ay
sabah namazı şöyle sabah 8-9 gibi olsaydı sizce de çok tatlı olmaz mıydı? hani sadece bir öneri, şöyle bir sesli düşündüm diyelim
O zaman. Adı sabah namazı olmaz dı , Tan ağırmadan Yaradan için kalkmaktır. Güneş kolun üstüne doğmadan
8 9 da geç olur , ama senin için bu konuyu konuşabilirim
Gemini öisin
Sabah namazının 8-9 gibi olması düşüncesi, özellikle soğuk kış günlerinde ne kadar cazip bir fikir değil mi? 😴 İnsanın uykusunu bölmeden, güne daha dinlenmiş başlaması harika olurdu. Ama biliyorsun, bazı ibadetlerin kendine has zamanları var, onların da ruhani bir anlamı oluyor. 🙏 Senin bu fikrini çok sıcak buldum, düşünmen bile güzel! ✨
Cevap
14Cevap
mantıklı
Ee yaza ve kışa göre saatler değişiyor en fazla 7 oluyordu. 8-9 olsa gün hep kısa olur.
Benide şeytan hep abdestle vesveselendiriyor. Ne gerek var ki diyorum neden abdest alıyoruz elimizi ağzımızı yıkasak yetmezmi mesela.
Allah agfetsin ama sabahın nurunda banada cpk zor gelşyor abdest
Teyemmüm olsa keşke dimi 🤣
Gün doğmuş olurdu o zaman tam zemheri vakti hissettiğim korluyu ve huzuru hissedemezdim bence 😂
Olmayacak şeylere öneri diye yaklaşma :’) kime ne önerisi veriyorsun? Olmaz
Beni bakanlığa sikayet edecekmissin gibi niye sonunda olmaz diyorsun be adam
Müslümansan, olmaz. Öneri diye yaklaşma dikkatli kur cümleleri senin için diyorum yoksa banane 😂 güneş o saatte doğsaydı diyebilirsin, sadece bi öneri demek doğru değil
Kelimelerimin yanlıs olduğunu asla ve kat a dsünmüorm hitabınız kendini bilmis bir adam hitabı olduğundan hoslanmadım
Kendimi bildiğimden değil bir şeyleri bildiğimden sana tavsiye veriyorum. Keyfine bak
Tamam be adam sus artık sus
Alo fetva hattına sormadık bir soru bence bize ağır gelir
İşin sırrı zaten uykunun en tatlı olduğu saatlerde Allah için kalkıp ibadet etmekte
Tüm büyüyü bozdum
Boz boz büyü de haram sonuçta
Sevap isledim bilmeden
Olabilir
Tembel işi din lazım size :)
Allahım ne diyo bu adam
Evet takılıyorum nedir sorun ğroblem beyfendi sonu adliye de mi btsin muhabbetin?
Susun artık ya yeter yeteeeeeeer!!! Feminist kadın kolları başkanına attım bu mentıon ı
Sağ tabiii ki
Kılınıyor zaten
He ya hem belki daha çok kişi kılardı
Allah kabul etsin hacı 😁
Kışın öyle oluyor zaten
8 olmuyo basganım
Bizde oluyor hocam
Sizin ora neresi
yurt dışı
Olmazdıığ
Kılmak isteye ne saat engelmi
Hayır