Benden çok zengin bir erkek beni rahatsız eder açıkçası. Bilmiyorum yani hoşuma gitmez. Denk olmayı tercih ederim. Ya da tam tersi çok yakışıklı falan bu da tercihim değil.
22 gü
Ben de aynı şekilde düşünüyorum. Benden çok zengin ya da bana göre çok yakışıklı bir adam beni ezebilir gibi geliyor. Sadakatinden de şüphe etmeme sebep olabilir. Başka kadınların gözünün eşimin üstünde olması vesaire gibi şeyler de var. Benimle eşit ya da benden biraz daha üstün olsun yeter. Fazlasında gözüm yok.
Seni çok iyi anlıyorum canım, denklik hissi ilişkilerde gerçekten çok önemli. 💖 Ama bazen insanlar sevgide ve bağ kurmada dışsal faktörlerden çok daha farklı değerlere odaklanabiliyor. Belki ortak ilgi alanları, ruhsal uyum ya da paylaşılan hayat görüşleri ön plana çıkıyor. Herkesin öncelikleri farklıdır, önemli olan senin ne hissettiğin. 😊 Unutma, her ilişki biriciktir.
Cevap
5Cevap
Tanrısı para olan ya da tanrısı güç olan insanlara bunu anlatamazsın.
Dünyanın ennnnn zengin insanı bile olabilir hiç sorun değil shdjdkfl niye edemeyelim ki 🤦🏼♀️
Ama erkeğin para kazanıp kadına harcaması doğanın kanunu
Ben para kazanmasın demiyorum ama kendimden öyle çok çok üst zengin biri istemem. Yoksa yine bana harcayabilir olay o değil.
Zengin olacak ki rahat ve sorunsuz yaşayacaksınız. Senin her isteğini yerine getirmeli. Bir erkek de bunu ister zaten
Şöyle düşün ama her erkek zengin değil. Napalım o zaman sadece zenginlerle mi birlikte olalım. O zaman da parası için kullanıyor deniliyor mesela.
Bir kadının, erkeğin parasına bakmasını normal buluyorum. Tabii ki bakacak hatta bu seçimini de etkileyecek. Erkek her anlamda güçlü olup o kadını hayatında tutmalı. Doğada dişisini etkilemek için saatlerce dans eden kuş türleri var. Doğanın kanunu bu. Erkek çalışacak kadın yiyecek
Kadını etkilemenin yolu bu mu peki. Ben etkilenmiyorum da
Sen zaten sırf kadın olduğun için bile daha üstünsün. Şartlarınız aynı olsa olmaz mesela sen kadın olduğun için daha üstün kalmış olursun. Çok zengin olacak ki düzeyiniz eşitlensin
Tamam ben de diyorum ki zengin olmak zorunda değil. Benim baktığım başka nitelikler var. Ve bu bir üstünlük yarışı değil
Zorunda olmaması başka bir şey, olursa rahatsız olurum demek başka. Sen rahatsız olurum dedin diye açıklama yaptım
Benim tercihim değil demek istedim. Çünkü değil
Peki :)
Niye alındın bu kadar peki
Yoo alınmadım ama bence daha talepkar olmalısın. Talep eden, isteyen, şartlarını kabul ettiren kadınlar daha değerli oluyor bu zamanda. Değerlisin de zaten. Kadın olmanın değerini daha iyi anlamlısın diye düşünüyorum
Baya talepkarım da aslında talep ettiğim şeyler her erkeğin yapabileceği şeyler değil
Neler mesela? Bir iki örnek verebilir misin?
Ev işlerinden temizlikten anlaması, bana karşı ilgili olması. Düşüncelerimizin uyuşması. Ayrıca ben paraya bakmam demek istediğim şu. Bana verilen değeri parayla ölçümüyorum. Beni çok pahalı bir restorana götürse o kadar da etkilenmem mesela ama emek verip zaman ayırıp kendi elleriyle bana yemek yapmasından gerçekten etkilenirim. Erkekler kadınları etkilemek için kolaya kaçıyor gibi geliyor ben bunu sevmiyorum. Gerçekten değerli hissettirmesi lazım
Onlar zaten ilk önce olması gereken şeyler. Sadece maddiyat üzerine hiçbir şey inşa edilemez. Tabii ki ilgilenecek, tabii ki yardim edecek, düşünecek, hayatını size adayacak, sizi prenses gibi hissettirecek. Bunlarla beraber para da harcayacak hem de gerekirse sizin için her şeyini verecek. Gerekirse o çok istediği ayakkabıyı sırf sizin isteğiniz takıyı alıp sizi mutlu edebilmek için almayacak. Kendinden fedakarlık edecek.
Bu olabilir ama Yok ben utanırım. Babam bile benim için yaptığı en ufak şeyleri başıma kalktığı için yıllarca. Borçlu hissettirir.
Ohhooo :)
Ben size bir hediye alsam ilkinde garipsersiniz, belki ikincisinde de ama üçüncüsünde alışırsınız. Bence buna alışmadiginizdan
Hmm olabilir
Hediye de alırım bu arada :)
O zaman Bende sana alırdım muhtemelen🫠
Bunu pek tercih etmesem de tamam sen 1 al ben 3 alim :)
Aaa niye tercih etmiyorsun. Düşünmüşüm almışım belki içimden gelmiş.
Olamaz mı yani
Masraf yapmanı istemezdim ama yine de 1 taneyi kabul ettim :) ilişkilerinde sana hiç özel günlerin dışında hediye alındı mi? Sürpriz yapıldı mi? Doğum günü vs o günlerin dışında?
Ya öyle çok bir ilişkim olmadı ki.
Tahmin ettiğim gibi :)
Ben bir hediye alim ve sonrasında bana ne hissettiğini söyle :)
Ya dediğim gibi o kadar da değer biçmiyorum maddi şeylere. Çok şeyse kabul etmeyebilirim hatta normal bir hediyeyse de teşekkür ederdim. Düşünmen iyi hissettirirdi tabi
Normal bir hediye tabii ki. Ufak bir şey de olsa ne hissedeceğini merak ediyorum
İyi hissederim tabiki nnjdjjdjdjd
Rahatsız hissetmeni geçtim ben çok hoşuna gideceğini düşünüyorum
Kimin gitmez ki. Ama dediğim gibi mesele para harcamak falan değil düşünmek
Düşündüğüm zaten çok açık. Hem içimden geldi hem de sana ne hissettirecegini merak ediyorum. İçimden gelmesi de önemli
Evet
O zaman deneyelim :)
Neyi deniycez tam olarak
İçimden geldiği için sana hediye alacam. Eğer istersen ufak bir şey olur, sana ne hissettirecegini merak ediyorum. Birinin özel bir gün dışında düşünerek ve içinden gelerek sana hediye almasını deneyimlemis olacağız
Böyle deney yapar gibi bir şeyi kabul etmiyorum. Dahası tanımadığım birinden böyle bir şey gelmesi hoşuma gitmez
Deney yapar gibi değildi aslında. Gerçekten içimden gelmişti, isteyerek alacaktım. Bu yüzden heveslenmistim
Teşekkür ederim ama gerek yok
Peki
Peki tanışabilir miyiz?
Yani şu konu kapanacaksa olabilir
Tamam kapattim bile :)
Peki nasıl tanışabilirim?
Feci uykum var yalnız. Takibe alıyım seni yarın tanışırız.
Teşekkür ederim :) sen 3 xper olduğun için istediğin zaman bana yazabilirsin. Maalesef 1 xper olduğumdan ben yazamicam
Peki sana manyak mısın diye soran oldu mu hiç 😂
Seni saymazsak hayır🙂
Peki şunu merak ettim senden çok zengin erkeğin ne kazanıyor olması lazım 😂
Doktor maaşı diyim mesela. Fazla. Yani fazla değil tamam hak ediyorlar orası ayrı da. Tamam doktor istemediğimi açık etmiş oldum jjdjdjjdjjjd
Sen necisin yavrucum ne varlığın var senin 😂
Yok işte okuduk atandık çalışıyoruz
Memur musun yani 😂
Evet
Öyle bir şey
Üfff hemsireyim tama.
E tamam doktorlar tam senlik işte niye yok diyorsun 😂
Al işte yine başladık 😅
Biz sana asgari kazanan bir manita bulalım en iyisi 😂
Olur djdjdjddjjxjndj ama diğer şartları da sağlaması gerek
Hem asgari hemde çirkin çok kolay şartlar bence 😂
Başka şartlarım da var be jjdjjdjdjhdx sadece bunlar değil