Bayram için 3 tişört, 1 pantalon, 1 çift ayakkabıla 590 tl, bunlar da en ucuzları, yazık vallahi bu ülkenin haline acil değişim lazım acill. Siz nasıl geçiniyorsunuz?
Güncellemeler
+1 yıl
Herkes bir sonraki seçimde oyunu Ümit Özdağa versin, battı balık yan gider bari Surileri fiktir etsin
Muharrem ince berkin elvanı övünce gözümden düştü, akp zaten ne olduğu belli, chpnin yöneteceğine akp yönetsin chpyi hiç kayda almıyorum, tek oy atılacak ümit özdağ var.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Site ismi vermeyimde 3 tişört 99tl aldım Pantolon 150-180 TL bir şeydi Ayakkabı çakma 100 TL
350-380 bu iş tamam Ekonomi kötü geçinemiyorum, cidden ekmeğe 3 TL vermek koyuyor evdeki makarna bulgur biterse mecbur ekmek alıcam umarım düzeliriz hiç umudum yok giderek kötü oluyor ki.
Nasıl aldın diye düşünüyordum, en ucuzlarıymış. Normal bir tişört 150’den başlıyor, pantolon 300, ayakkabı minimum 900. Dehşet bir şey cidden, korkunç.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Muharrem ince berkin elvanı övünce gözümden düştü, akp zaten ne olduğu belli, chpnin yöneteceğine akp yönetsin chpyi hiç kayda almıyorum, tek oy atılacak ümit özdağ var.
Site ismi vermeyimde 3 tişört 99tl aldım
Pantolon 150-180 TL bir şeydi
Ayakkabı çakma 100 TL
350-380 bu iş tamam
Ekonomi kötü geçinemiyorum, cidden ekmeğe 3 TL vermek koyuyor evdeki makarna bulgur biterse mecbur ekmek alıcam umarım düzeliriz hiç umudum yok giderek kötü oluyor ki.
Nasıl aldın diye düşünüyordum, en ucuzlarıymış.
Normal bir tişört 150’den başlıyor, pantolon 300, ayakkabı minimum 900.
Dehşet bir şey cidden, korkunç.
Seneye oy kullanacaksın, Ümit Özdağa at tamam mı?
Geçen gün 4 tişört 1 deniz şortu ve çorap aldım 1048 tl ödedim lcwaikiki
2023 de muhalefetten herhangi birini getirelim hiç farketmez daha iyi oluruz ya
Ümit Özdağ
Geçinemiyoruz kardeşim. Bu ülkeyi bu hale getiren akp ve erdoğan çetesidir. Ümit Özdağ gibi bir adam bizi kurtarabilir ancak.
Oyum kesinlikle Ümit Özdağa
Aynen öyle muhalefet akpden talimat alıyor. Ümit özdağ bu konuda tek adam
Knak vallahi çok ucuza almışsın bak şaşırdım
Asgari ücretli adam nr yapacak çok merak ediyorum
Dil öğrenip başka ülkeye gitmek lazım
Ülkeyi bu hale getirenlerin Allah belasını versin
25_30 bin maaş alacak anca gecinir
O adama bile zor yeter
Kesinlikle