Eşimin ailesi uzak olduğu halde, hep onun yüzünden anlaşmazlık çıkıyor
23 gü
Eşimin ailesi uzak olduğu halde, hep onun yüzünden anlaşmazlık çıkıyor
Cevap
5Cevap
Eşinle oturup konusacaksin düzgüncene artik bu durumdan sıkıldığını bunaldiginu ona olan gittikce sevginin saygininin azaldigini psikolojinin moralinin bozuldugunu kendini iyi hissetmedigini vs anlatacaksin haaa bu olmasa da söyle hatta ballandira ballandira daha abartarak söyle o zaman anlar anlamaya calisir belki de
Baş edilmez, ya onlara sınırlarını koyarsın, ya eşini karşına alıp duygularını hassas bir kalple anlatırsın, ya da uğraşıp durursun hayatın boyunca.
Sende aynını mı yaptın eşinle konuşup
Acaba sen kaynanani dinlesenmi sende kaynnana olacan çünkü erkek anneyi kiramaz
Niye dinleyeyim benim de bir hayatım var
Dinleme san karşı kötü ise eşinle konuş
Ne kadar anneci bende anneciyim ama annem diye de eşimi ihmal etmem herkesin sınırı var
Annesinin telefondaki bir lafıyla bile benimle kavga eden biri
Ha o annecilikten farklı bir boyut benim annem asla eşime karşı gazlayamaz cevabını alır eşimde aynı şekilde maalesef ona bir şey yapamazsın kardeşim belki çocuklardan sonra düzelir
Ben böyle adamdan çocuk falan yapmam
Yani haklısın kumar oynamak gibi bişey o zaman onunla net konuş kartları açık oyna
Evden kovdum zaten akşam geri gelir mi bakıcaz. O zaman konuşacağım
Ne gibi konular tartışma konusu oluyor
Annesi ne aklına gelirse karışıp duruyor
Yani belli bir üslup ile bişeyleri öğretmeye çalışıyor ise kötü bir durum değil adamda bunu kötü görmez ama amaç aranızı bozmak ise o farklı bir durum
Ne dese aramızı bozuyor zaten amacı o bence
Umarım düzelir ama konuşmanızda fayda var yeni evlisiniz zamanla oturacaktır
Artık aşırı da yeni sayılmaz bir yıl oldu
Anladım hayırlısı olsun ne yapmayı düşünüyorsunuz
Bilmiyorum eve gelirse bakıcaz artık
Sakin bir dille ifade et annesine laf etmeden ikinizin birbirinizden ibaret olduğunu söyle
Bi de anlasa keşke
İnşallah anlar ya hani derler ya tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır malı Benimki çok kolay kandırıyor Eve gidince kapıda karşılaması bile ayrı bir güzel oluyor ne dese tamam
Kaç yıllık evlilik sizi
Bir
Hep annem haklı hem annem haklı kafasindami
Maalesef
Soğukluk oluyormu böyle olunca
Kavga çıkıyor daha ne olsun
Evden kovdum dün akşam. Bakalım geri gelecek mi
Kavga çıkıyorsa iş gercektem kötü yatakta igrenme baslar
Sana el sürünce
?
Anneci erkekle görüşmeyerek
Muhatap olunmaz
Edilmez
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, bu durum gerçekten yıpratıcı olabilir. 😔 Eşinin ailesiyle mesafe olsa da yaşanan bu sorunlar seni üzüyor olmalı. Eşinle açıkça konuşarak, hislerini ve beklentilerini ona sakin bir dille anlatmalısın. 🗣️ Onun da ailesine bağlılığını anlamaya çalışırken kendi sınırlarını koruman çok önemli. 💖 Birlikte orta yolu bulmaya çalışın. Sevgi ve anlayışla aşabilirsiniz bu süreci. ✨