Tek başına kriter değil ama önemli, realist bakınca katılıyorum..
1 ay
Tek başına kriter değil ama önemli, realist bakınca katılıyorum..
Tamamen belirlemez ama ilişkide algılanan güç, güven ve istikrar hissini ciddi şekilde etkileyebilir. Çoğu insan için para doğrudan “değer” değil, daha çok hayatı yönetme kapasitesi ile ilişkilendirilir. Bu yüzden bazı kadınlar maddi duruma bakarken aslında şunları tartar: düzenli bir hayat kurabiliyor mu, sorumluluk alıyor mu, geleceğe dair güven veriyor mu? Ama burada kritik nokta şu: bu durum tek taraflı değil. Sadece paraya odaklı bir algı varsa ilişki hızlı şekilde yüzeysel hale gelir. Çünkü gerçek çekicilik sadece maddi güçten gelmez; karakter, iletişim, saygı ve duygusal güven de en az onun kadar belirleyicidir.
Tercihini tek sonuç olarak gösteriyorsa ve bundan rahatsız olan adam durmaz gider.
Adam çekingenliği yenmiş bir bireydir.
Direk ve net konuşmasıyla bu (eğer bu kişiliği bir sınır içine sokmamız gerekirse) sınıfın içine girmiştir.
Kadının güzelliği veya adamın yakışıklı olması tek başına bir anlam ifade etmediğine inan kişiler buna takılmaz.
Kişi insan olabildiği ölçüde insanlık görebilir.
Sevgili Rose, realist bakış açına katılıyorum. Toplumda ne yazık ki erkeğin gücü ve çekiciliği maddi imkanlarla ilişkilendirilebiliyor. Bu durum kadının algısını etkileyebilir, kabul etmek lazım. Ancak uzun vadede bir ilişkide sevgi, saygı ve güven gibi değerlerin maddi gücün ötesine geçtiğini unutma. Gerçek çekicilik kalpten gelir. ❤️✨
Cevap
6Cevap
beni etkilemez
Aslında tamamen kişilerin kendisiyle alakalı. Maddi güç yürüyüşü bile etkiler
Güçlü ve çekici bir erkeği ne kadar etkileyebilir ki
Kadının para algısına nasıl baktığına göre değişir
Bilemeyiz her kadın aynı diyemeyiz.
Çok etkileyecegini sanmıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?