Kadınlar hemen hemen her şeyi dikkate alır ama puantaj tablosunda bu 5 şey diğerlerine çok baskındır:
1-) Sağlayıcı (Paralı) Bir Adam mı?
Kadınlar erkekteki sağlayıcılağa dikkat ederler. Bu adam kendini, beni ve daha mühimi çocuğumuz/çocuklarımız olursa onları besleyebilir mi? Bakabilir mi?
2-) Güçlü-Kaslı (Koruyucu) Bir Adam mı?
Her ne kadar çoğu kadın kas budalası gibi görünmemek için inkar etse de bir erkeğin yapılı olması onlara "korunacakları" yönünde güven oluşturur. Erkeğin kendini, kadını ve çocuk veya çocukları koruyabilmesi yine en dikkat ettikleri parametrelerden biridir.
3-) Kişisel Bakımına Özen Gösteren (Bakımlı) Bir Adam mı?
Adam zengin veya kaslı veya her ikisi birden ama ne giyinmeyi biliyor ne de bakımına özen gösteriyor diyelim. Sürekli ter kokuyor ve kirli. Saç baş sürekli dağınık olursa kadınlara itici gelir ve kadınlar bu tarz adamlarla. vakit geçirmek istemezler. Belki onların parasını yemek belki çocuk olduktan sonra çocuğu korumak için onlarla evlenebilir (hatta bu çocuk başkasından bile olabilir de sırf adamın korumacılığından faydalanmak için "senin çocuğun" bile diyebilirler). Bu yüzden erkeğin kişisel temizliğine, giyimine kuşamına saçına başına dikkat ederler.
4-) Statü Sahibi (Saygın) Bir Adam mı?
Kadınlar, erkekleri ile gurur duymak isterler. Toplum içinde rahatça "Ben bu adam ile birlikteyim." demek onlar için çok önemlidir. Bu da toplum için saygın ve sözü geçen ve insanların örnek olarak algıladıkları bir erkekle mümkündür. Bu yüzden kadınlar, erkeklerinin toplum içinde saygın bir yere sahip olmasını isterler.
5-) Özgüvenli (Cesur ve Dominant) Bir Adam mı?
Kadınlar içine kapanık, pısırık ve pasif erkeklerden iğrenirler. Onlar birlikte oldukları veya olmak istedikleri erkeğin gerektiğinde risk almasını ve bu riskleri iyi yönetebilmesini isterler. Hatta beşinci maddedeki özellik kadınlara en çekici gelen özelliktir. Kadınlar cesur, atık, pratik ve aktif duygu ve davranışlara hayrandırlar ve bu özelliklere sahip erkekler genellikle kadınların gözdesidirler.
Bu beş özellikten en az 3'üne sahip olmalısın ki kadınlarla bir şansın olsun. Ha yalnızca 3 tanesi yeterli mi dersen tabiki de değil! Bu 5 tane özellikten ne kadar çoğuna sahip olabilirsen o kadar iyi. Eğer 5/5 yaparsan kadınlar için bulunmaz Hint kumaşı muamelesi görürsün çünkü günümüzde bu özelliklerin hepsine sahip çok az erkek var.
11 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılTip vitrindir; bir albenisi varsa içeriyi merak edersin.
Vitrine kanıp da girdiğin dükkan bir milyoncu da çıkabilir, kıymetli eşyalarla dolu antika dükkanı da. Ne erkekler var ki yunan tanrısı gibi, ağzını açtığı anda hanzoya dönüşüyor mesela.Tipin önemsiz olması için, o kişiyle tipi es geçerek karakterini sevebileceğin kadar bir süre aynı ortamda bulunup bir şeyler paylaşman gerekir ki bu daha çok KS aşklarını anlatıyor. burada başlayan çoğu ilişkinin evliliğe bırak reelde bulusmaya gitmediğini bile dusunursek.
Tip ve fiziğin önemsenmemesi mümkün değil o açıdan benim gördüğüm.
Para konusunda ise kadınlar gözlemlediğim kadarıyla erkeğin cebindeki paradan ya da mal varlığından öte onun yaptığı mesleğin kendilerine yakısıp yakısmadıgına gore onunla alakalı tavır alıyorlar.. Aşağıda güç vesaire falan yazmıslar bu erkeğin yaptığı işle dogrudan alakalı. Doktordan bile İyi kazanan bir esnaf aynı sartlar da doktor bır talıbı cıktıgında kadının mesela tercıh edılmesı ıcın hıcbır sansı yok.. Kadının tercıhı doktor olacaktır..
O yuzden para degıl tercıh ettıgı statu.. Bu her nekadar mıdemı bulandırsada bır erkek olarak hayatın gercegı..
Şimdi ikisini karsılastırılım kadın hangısını secer? Önce sunu kabul edelım bu ıkısı bıraradaysa hem statu hem yakısıklılık o adam İlk tercıh edılır.. Ikısınden bırı yoksa burada kadının aşk beklentısı devreye gırer.. Erkege Gecelık eglenme tarzında bakan cıddı ılıskı dusunmeyen kızlar yakısıklı yı secerken.. ılerıye donuk evlılık planlayan uzun ılıskı kovalayan statuye gıder..
Yınede su bu dıye kımseyı tanımadan yaftalamamak lazım dıye de beylere hatırlatma yapayım.. Bunları tum kalemde reddedıp sadece seni sen oldugun için herseyın le senı seven kadınlarda var.. Ama cok azlar..
23 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim 😌
- Aşk İlişkileri konusunda 261,1b cevap paylaştı.
u +1 yılKadınların %99 tipe bakıyor bu ülkede özellikle de kadınlar zaten boya göre seçiyor mesela. dışını beğenmediği kişilerin için de bakmıyorlar bu yüzden de gerçekten sevdiklerini sanmıyorum. zaten onu geçtim paraya da bakıyorlar aslında gerçekten aşk ve kalp yerine kriter olarak bunlara değer vermeleri de bana o kadar itici geliyor ki bu tür kızlar yüzünden de aşka olan inancım da kalmıyor. :P zaten bu sitede açılan sorularda bile tipe bakıyoruz diye kendileri diyorlar yani çok bir şey beklememek lazım..
11 Yorumla- +1 yıl
Sen karaktere bakıyordun dimi :D
+1 yılKadınlar erkekte öne tipe bakar. Neden mi diyeceksin?
İki erkek hayal et.
Bir tanesi spor yapmayan ve beslenmesine dikkat etmeyen çirkin ama iyi huylu zengin bir adam, diğeri ise yakışıklı, kaslı, iyi huylu ve iyi para kazanan bir adam.
Kadın sence hangisini tercih eder.
Bu soruyu da kadınlar yanıtlasın.
11 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
79Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılŞu zamana kadar hayatıma dahil olan hiç bir kadın bunları bir kriter olarak değerlendirmedi..
20 Yorumla
+1 yılTipe bakiyorum önce bana bir woww dedirtsin sonra bendeki paraları birlikte yeriz 😄
44 Yorumla- +1 yıl
He aynen kesin yersiniz
- Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılİkisi de değil... Çok çirkin adamlara kapılan kadınlar var, beş parasız olup çabalayan erkeklere kapılan ve onun yanında dimdik durabilen, kuru ekmek yemeye razı kadınlar var... Karakter meselesi... Kadınlar erkeğin gücüne ve azmine, çabasına bakar. Az kazanan erkeği, gece gündüz çalışmasına rağmen hor gören kadınlar elbette vardır, onları hariç tutuyorum.
21 Yorumla- +1 yıl
O kadınlar ki, emek ile kazanılmış üç kuruş paraya burun kıvırmaz... Bunlardan pek bulunmadığı için erkekler evlenmek istemiyor zaten.
+1 yılÖyle bir şey yazacağım ki konu tartışmaya kapanacak. 2*2=4 aksini söyleyebilen var mı yok, çünkü evrensel bir şey.
Sen bu soruyu soruyorsun, yüzyıllardır filozoflar hayatın anlamını sorguladılar, kadınlar ne ister erkekler ne ister diye sordular. Cevabı herkese göre değişiyor. Neden? Evrensel bir cevabı olsaydı insanlar hala bu konu hakkında dusunmezdi.
14 Yorumla- +1 yıl
@Hakan3487 o ne
- +1 yıl
@Hakan3487 bilgim yok
- Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılTipe paraya bakan kadına saygı duyacağım devire geldik, şimdikiler çıldırmış olmalı yükselen uyumu, enerji uyumu, satürnün evrende 7 tur atma uyumu, yengeç dönencesi uyumu, fırına gidip 2 ekmek alma uyumu ıvır zıvır nerede antin kuntin şey varsa ona bakar duruma geldiler :D
10 Yorumla
+1 yılBu soru bu sitede en az 27.088.360 kere soruldu. Ne anlıyonuz dönüp dönüp sormaktan. Tipe de bakarlar, paraya da bakarlar. Birinden birisi yoksa geriye kalan bir özellik işine geliyor mu ona bakar. Fakir kız ne yapsın yakışıklıyı, zengin kız ne yapsın parayı. Zaten paranın içinde yüzüyordur. Yeryüzünde bütün kızlar prototip mi ki hepsi birden para diyecek ya da tip diyecek.
15 Yorumla- +1 yıl
😁😂🤣😁😂🤣Ya asıl benim anladığım dalga şu. Ne yapacaksın sen kızlar paraya mı tipe mi bakar. Kızlara yürümek için cinsiyet değiştirip erkek mi olacaksın. Ya tabii yine bana ne. İstediğin soruyu sor da merak edilmeyecek gibi, eleştirilmeyecek gibi değil yani.🤣😂🤣🤣😂😁🤣😂
- +1 yıl
*anlamadığım dalga
- +1 yıl
Kızın biri de sormuş. ROMANTİK ERKEK Mİ TAVLAR, ÇAPKIN ERKEK Mİ TAVLAR? diye. Metalci embesil kezbanın kaçırdığı detay şu. Romantik erkekliğin bir ucu çapkınlığa çıkar zaten. Çapkın erkeklerin hepsi de romantizmden anlayan tiplerdir. Odun erkek çapkın olamaz ki. Aile babası olur sadece. Her zaman diyoruz, herkese diyoruz. Sadece sana şuna değil. Bu tip kıyaslama sorularının ucu hiçbir yere çıkmaz. Dünyada yakışıklı chad erkeklerin yüzde 99,99999'u zengindir zaten. Fakir olup da güzel olan bir Mısırlı Yusufu gördüm ben.
+1 yıl%99 kısmı maddiyata bakar.. kendinizi kandırmayın
312 Yorumla- +1 yıl
ben %99 dedim
- +1 yıl
Alfia zoruna giden bir görüş olunca niye siliyorsun?
- +1 yıl
keşke yorum yapmasaydım :S
+1 yılTipe ya da paraya, ikisi de tatsız.
Ne zaman karaktere, kariyere, samimiyete, zekaya bakacaklar? :D
13 Yorumla- +1 yıl
Hayran kalmamak elde değil. :D
+1 yılİlk çağdan beri kadın güçten etkilenmiştir. Fiziksel olarak güçlü olan bir erkek, kadınını etkiler.
Ama kadının hedefi paraysa, durum başkadır.113 Yorumla- +1 yıl
Güçlü olan kazanır. Zayıflar ayiklanir. Doğanın kanunu bu 😈
- +1 yıl
Güçlü olmak, zayıf olmak tamamen seçimdir. Herkes seçimlerini yaşar. 😈
- +1 yıl
Gene yanlış anlamışsın. Güç yalnızca kaba kuvvet ya da boks sporları değildir. Fiziksel güçten bahsediyoruz ve bunu hayat şekli haline getirmiş olmaktır mesele...
Biz yazın yap, kışın göbek sal anlayışına sahip değiliz.😈 - +1 yıl
Fark ettim, ona diyorum zaten 🥰😈😂
- +1 yıl
Yok yok olmaz, senin yerin ayrı 😈
+1 yılKarakterine bakarım ve konum olarak denk olmalıyız benden aşağıda olmamalı ki aramızda sorun olmasın aşağılık kompleksine girip benimle tartışma yaşamasın. Gururu incinmesin ugrasamam. Merhametli mj diye bakarım bide
10 Yorumla
+1 yılkadinlar cevaplasin bunu. ne paramiz var nede tipimiz 😂
12 Yorumla- +1 yıl
dedim bile
Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Önce tipe, tipin geçer net aldığı durumda da zekaya bakar. Karakter de zekadan dem alan bir değer olduğuna göre, karakteri ayrı parantezde değerlendirmeye gerek yok bence.
20 YorumlaBir erkek olarak görüşüm şu ki. Bence her iki cins içinde önem arz eden tipten ziyade kişilik ve karakter. Tek başına dış görünüş bir anlam ifade etmiyor. Para ya da tıp ikisi bir yere kadar. Tip kişilik ve karakterle anlam kazanıyor.
12 Yorumla
+1 yılTip, para vs. de önemli, evet; lakin ben daha öncesinde beni mutlu edebilir mi, karakter sahibi mi, sadık mi, beni güldürebiliyor mu, onun yanında mutlu muyum; bunlara da bakıyorum.
12 Yorumla- +1 yıl
Bilemem. Benim ilk önceliğim değil, evet karaktere vs. bakıyorum, tip sonraki sıralarda benim için...
+1 yılHem tipe hem paraya bakarlar yalniz erkek sayisi niye fazla saniyorsunuz? Bu oyle sacma parodoks ki erkekler kendilerini yalniz birakiyor birazda
10 YorumlaTanımaya bakıyorum, tesadüfi tanışmaları her zaman çok severim ve genelde o şekilde olmazsa çok fazla etkilenemiyorum ama yine tanımaya bakıyorum
10 Yorumla
+1 yılİkisinede bakarlar aslında yakışıklılık ya da variyet ama karakteri olmadıktan sonra o ilişkinin tadı tuzu olmaz, zevksiz soluk bşr yaşam
10 Yorumla
+1 yılTipte var, parada var bende. Bana bakanlar karaktere bakmıştır muhtemelen çünkü paramı onlar bilmezler
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Her ikisine de bakıyorlar. Tip varsa para yoksa bir nebze olabilir. Ama para yoksa tip 10/10 da olsa bakmıyorsunuz.
Teşekkürler :)
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Paraya bakar. Tipe bakarım diyenler daha da çok paraya bakar. Kadın paranın kölesidir.
10 Yorumla
+1 yılKendine güvenen kadınlar tipe bakar
Güvenmeyen ise cebe bakar.17 Yorumla- +1 yıl
Paraya önem vermeyen güzelliğe çok önem vermeyen erkek ne oluyo
- +1 yıl
Erkeklerin paraya baktığı pek görülmemiş
- +1 yıl
Siz dedigime cevap verin
- +1 yıl
O zaman soruyu başka şekilde sor çünkü ben sorunun cevabını bu şekilde anlayıp verdim
- +1 yıl
Cevap erkek sap kalıyor
- +1 yıl
Vaybe sap kalıyor ha ne diyim
- +1 yıl
Yaaa
+1 yılGüce bakar
Bu bazen sohbet kabiliyeti olur
Itibar, makam, güç, özgüven,10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılİlk önce tip ama paranın belirleyici olduğunu düşünüyorum..
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 579 cevap paylaştı. Bilmiyorum bende ikisi de fazlasıyla var, ama karakterime bakan ilgimi çeker.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.
+1 yılKimisi dış görünüşe bakar kimisi paraya bakar kişiden kişiye göre değişir
10 Yorumla
+1 yılIkisine de ya, kadından kadına değişir. Bir şey diyemem.
10 YorumlaKadinlarin kiblesi paradir, parasiz erkek onlar icin gereksizdir
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,5b cevap paylaştı.
+1 yılBilimsel olarak bu daha çözülmüş birsey değil halen
10 Yorumla
+1 yılikisini de isterler buldukları ile yetinirler
10 YorumlaParası fazlaysa tipin pek önemi kalmıyor. Tip iyiyse para orta seviye olsa da olur.
10 YorumlaTipe, giyime bakarlar önce ama statü, ekonomik durumuda önemli
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılHerşeyden önce kalbine bakıyorum. Ne kadar güzel ve temiz. Kalbi güzel değilse tipi de, parası da önemsiz.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılKadın zenginse tipe bakıyor olabilir ama kadın zengin değilse kesinlikle paraya bakıyor para statü sahibi meslek güç öyle şeyler
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 29,1b cevap paylaştı.
+1 yıltipi varsa parasını yedirir tipi yoksa parasına bakar onu yer kadınlar. yani ikisinede bakar. tip bi tık önde gibi
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılTipe de bakan var paraya da karatere de karışık galiba.
10 Yorumla
+1 yılKişiye göre değişir, benim için kişilik daha önemli
00 Yorumla
+1 yılİlk önce tipe bakıyor sonra parası olmayanı terk ediyor 😉
00 Yorumla
+1 yılherkes canı ne isterse ona bakar ben ikisine de bakmam.
00 YorumlaBunlar bakacağım son şeyler bile değil
15 Yorumla- +1 yıl
Peki ya nelere bakarsın
- +1 yıl
@MrThickDick birisine aşık olmak için sebep gerekmez ki eğer sebep olsaydı bu aşk olmazdı
- +1 yıl
Dooru. d
- +1 yıl
Ama herkes aşk aramıyor sanırım
- Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
u +1 yılBen kendimi ayırayım kdjdjd paraya bakılıyor artık
15 Yorumla- +1 yıl
Ben size yazmadım sanırım ❤ ama önemli değil diyim🌸
- +1 yıl
😂hosuma da gitti hani kskdjd
- Aşk İlişkileri konusunda 341 cevap paylaştı.
+1 yılNe istedigini bilen birisi bunlarin hicbirisine takilmaz
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılArkadaşlara bakıyorlar, millet ne der ise bakıyorlar. Milletin alkışına bakıyorlar ddhdbdhh
00 Yorumla
+1 yılEvet kocamı yakışıklı bulmasam evlenmem
20 Yorumla
+1 yılPara, akıl, kariyer bunlar olduğu zaman o erkek karşıdaki için en çekici karizmatik ve yakışıklı bir erkek oluyor bu net.
00 Yorumla
+1 yılİkisi de önceliğim değil ~ ℳ
10 Yorumla
+1 yılBence paraya çünkü ablam örnek
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı. Tip bi yerden somra is paraya doner
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yıl%50 para %50 tip.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Kadının hedefine bağlı
10 Yorumlaİkisi de olsun isterler. 😃
10 Yorumla
+1 yılGeneli tipçi 😬
10 YorumlaÇoğu kadın ikisinede bakar.
10 Yorumla
+1 yılTabikide paraya bakar.
10 Yorumla
+1 yılTr kadınlarını diyorsan para
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı. ortak çalışmaya bakıyorlar :D
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılCanı neyi isterse ona bakar
10 Yorumla Paraya bakıyor çoğu
10 Yorumla
+1 yılTip diyen yalan soyluyor paraya bakiyolar
12 Yorumla- +1 yıl
Gerci tipli ve parali olsa tadindan yenmez diyolar
- +1 yıl
Aman banane isteyen istedigini beğensin
+1 yılBakmam 🤑💰💵💴💳💳💲🫰
10 Yorumlakişiden kişiye değişir bence
10 Yorumla- Devamını Gör (51)
Detaylı bilgi