Eski sevgilimin ettiği ağır beddualar gerçekten tutar mı, psikolojik olarak beni etkiler mi?

Zaten ondan önce de toksik bir ilişkimiz vardı. Sürekli güven sorunları yaşanıyordu ve iki yıldır düzgün gitmeyen bir ilişkimiz vardı. Ayrılmış gibiydik zaten. Sonra TikTok’taki yazıları görünce bana resmen saldırdı.

Başka bir çocuğun bana “canım, gülüm” gibi laubali yazması benim suçum değildi. İstesem engelleyebilirdim, evet, ama yine de bu kadar hakareti hak etmedim. Bana “utanmaz”, “aciz”, “basit” gibi ağır sözler söyledi. Yetmedi, ses kaydında ağlayarak beddualar etti. “Allah bin türlü belanı versin”, “Gözyaşların kurusun”, “Yüzün hiç gülmesin” dedi.

Resmen bana kendimi kötü hissettirecek her şeyi söyledi. Evet, belki benim de hatalarım oldu ama bu ilişkide tek suçlu ben değilim. Düzgünce konuşup bitirebilirdi. Onun yerine gururumu kıracak, beni aşağılayacak her şeyi yaptı. En çok da hakaretleri ve bedduaları canımı acıttı

Güncellemeler
1 ay
15 gündür konuşmadık kendiside oyundan birini eklemiş neyse kıza kanka falan diyor oyunda bu arada normal arkadaş olarak konuşuyorlar
Eski sevgilimin ettiği ağır beddualar gerçekten tutar mı, psikolojik olarak beni etkiler mi?