Aynı iş yerinde çalışıyoruz ayrıldıktan sonra cok feda aradım üst üste hemde hatta kapat artık diye azarladıgı oldu beni. Bugünden sonra onu önemsememek aramamak iş yerinde o yokmuş gibi davranmam onda etkili olur mu? Gururumu sevgi ugruna hiç ettim ama her şey için geç mi sizce bu durumdan cıksam bunu oda fark eder mi
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Her insanin boyle iliskis olur. Cunku kendinde eksik seyleri anlar insanalra nasil davranacağını anlar. Sen elinden geleni yapmisisn zorlamanin manasi yok. Zamana birak arama sonra şımarır bunlar. Onune bak ayol erkek mi yok bize jdhhdfhfhf
Görmezden gel en guzelu
Aynı yerde çalışmamız çok büyük sorun bide sadece ikimiz oluyoruz kös kös birbirimize bakıyoruz arada mecburiyetten
Sanki çok geç kaldım gibi hissediyorum beni whatsapptan engelledi ama instagramdan onu takipten cıktıgım halde hala takip ediyor neler yapıyorum diye. Arada iş yerinde mesaj gelince laf sokuyor mesaja bak sen beklemesin telefondaki diye ama asla istemiyorum bitti diyen de kendisi
Sen de haddini bİldir. Seni ilgilendirmez benim ozelim. Kisisel alanim de gec. İsini degistir bence cunku surekli ona bagli kalirsin yenii ve daha iyi birileri çıkar bu yüzden goremezsin
Sen ful isine odaklan. Mutlaka ikinizden birinizin isten cikmasi gerekir.. ayni ortam olmaz. Ve kendine yeni aktiviteler. Bul
Aslında biz aynı iş yerinde 4 sene arkadastık gecen yıl sevgili olduk. O baska iş bulmuştu ben baska iş. 1 ay oldu ayrıldık ben işten ayrılıp yeniden buraya basladım. Sansa oda buraya basladı. Çok büyük tesadüf oldu ikimiz de şok olduk yani. 3 gün oldu daha gireli oda bende :(
Bence bir sure konusmayin. Muhattap olma sonra is bulunca ben cikacagim sen cikmiyorsa. De yine ayni yere girmeyin. Gormezden gel cok etkili. Ama. ona da dönme geri
Sence pişman olur mu tek istediğim bunu görmek o kadar emek vermiştim ki ona bu yaptıkları çok zoruma gidiyor bu yüzden
Pisman olmasini beklemiceksin. Onu unutucaksin ve hayatına bakacaksin. Sevmiyorsa artik pisma olmasini beklemenin bi alemi yok. Önüne bak
Pazar günü işe gidecegim ve gayet mutlu gözükücem o varmış yokmuş bakmayacagım
Ayne ole ol ama isini degistirmeye. Ak
Geç farketmiş olman sorun değil tepkini koymalısın ama yokmuş gibi davranıcam derken kendinide küçük düşürme seni istemeyen birini önemseyecek değilsin heralde. Biraz kendinize saygınız olsun sevgide bir yere kadar
Hani insan bazen kör olur sonradan fark eder ya şu an dank etti bana. Böyle gurursuz değildim en azından bu saatten sonra bu kız nasıl bir anda böyle umursamaz oldu demesini istiyorum bunun için geç mi bir erkeksin daha iyi yorum yaparsın. Çok arada kaldım ne yapacağımı inan bilmiyorum
Geç değil işte yapabilirsin sonuçta aynı iş yerindesin ona tavrını en iyi şekilde belli etme şansına sahipsin ama amacın böyle yaparak onun ilgisini kazanmak değildir umarım. Gurur emin ol herşeyden daha önemli bir kere karşı tarafa taviz verdinmi devamı geliyor ama farkında varmans sevindim
Kazanmak değil asla sadece pişman olması. Bu umursamaz tavırları bi gün değişsin gerçekten deli gibi pişman olsun istiyorum. Çünkü ona sadece iyilik yaparak kaybettim. Ayrılma sebebi de arıyosun bunaltıyorsun bıktım artık demeseydi ve sinirlenince bana o kadar gaddar konuşuyor ki asla o değilmiş gibi karsımdaki
Ama bu şeyi ona sen vermişsin farkında değilsin. Onu vazgeçilmez olduğuna inandırmışsın zamanla hareketleri ve tavrıda değişmiş sana karşı. Sen görmezden gel bence yokmuş gibi davran gülerek filan mesajlaş kendine bakım yap normalden daha fazla güzel şeyler giy noluyoruz olsun bence dediğim gibi sana böyle davranan konuşan bir insan geri gelsin diye uğraşma aşağıdaki yorumlara baktım sende ne istediğini bilmiyorsun çocuk istiyorum dese hemen tamam diyicek şey görüyorum sende buna karar ver önce sen ne istiyorsun? Onun gözünde basit gözükme elimin altında zaten dedirtme kendine
Onda biraz pişmanlık görsem kendimi geri çekebiliyorum ve içim rahat ediyor. Fakat ilişki boyunca yaptıkları çok zoruma gitti çok fedakar davrandım sonucu bu oldu. Bide bugün bana ilişkiyi bitiren ben miydim sence senin sıkmandı dedi. Sıkmaya dair de sadece aramam yazmam dedigi şey çünkü fazla icine kapanıktı ve bana olan sevgisini asla acık acık tam olarak göstermedi. Kendi de kabul etti bunu bugün haklısın sevgimi gösteremedim çünkü dedi
Onun asla değişmeyeceğini ilk önce kafana sokmalısın. İlk başlarda değişti gibi görünse de aynı sorunları biraz zaman geçtikten sonra yine yaşamaya başlayacaksın aynı iş yerinde olabilirsin ama konuşmak zorunda değilsin konuşmak istemiyorum de ilişkiniz hakkında niye konuşuyorsunuz ki arayıp yazmandan dolayı sıkılıyorsa ona gerek yok bence git kedi besle daha iyi ehdjpwjs
Özelden yazdımm baksana
Olmaz
Ama daha önce yaptım bunu bu sefer bu yumuşamaya başladı ben dayanamadım bu sefer yine başa döndük
Ne yapmam gerekiyor