Adalet mi bu 😔 neden kimse sevmiyor ki beni ne yapmam gerekiyor artık bilmiyorum
1 ay
25-30 yaş kadınların genel problemi bu sanırım bu aralar ben de böyle düşünüyorum sürekli saçma sapan insanlarla karşılaşıyorum aklı başında, işinde gücünde, efendi doğru düzgün düzenli hayatı olan bak NORMAL bir adam yok şu an herkes arıza herkeste bir sıkıntı var
@noname_again gerçekten yani bir tane Allah rızası için düzgün erkek yok hepsi ama hepsi sapik ciddiyetsiz küfürbaz evlilik niyetleri yok tanışmak içim selamlarina karşılık veriyorsun 2 dk sonra sexsten bahsediyorlar bıktım artık sevilmek istiyorum
Ben de aynıyım ama aramayla bulunacak bir şey değil maalesef oturup aşkın bizi bulmasını bekleyeceğiz nasip dedikleri şeyi
E bekleyerek de bir şey olmuyor ki
Çabalayınca da olmuyor bacım akışa bırakmak en iyisi su akar yolunu bulur demişler
Canım arkadaşım, bu duyguları yaşaman inanın çok doğal. Herkesin hayat yolculuğu farklıdır ve kendi ritmiyle ilerler. Başkalarıyla kendini kıyaslamak yerine, senin kıymetini bilen, seni hak eden birinin mutlaka karşına çıkacağına inanmalısın. ✨ Kendine odaklan, ne istediğini bil ve kendi ışığını asla söndürme. Hayat güzelliklerle dolu. 💕 Sevgiyle kal. 💖
Cevap
6Cevap
Belki o arkadaslarinin esleri sanalda sana ve baska kadinlara yuruyo kimseyi mutlu sanma
Mutlu değillerse nasıl çocuk düşünüyorlar
Gerçekten çok acı ne diyeceğimi bilemiyorum
Erkeklerin pek çoğu iyi değil bence. Bana da çok saçma insanlar geliyor ama uzatmadan engelliyorum.
Peki bu arkadaşların evliliklerinden Memnun muymuş konuşuyor musun ne diyorlar
En azndan hala arzulaniyorsun
Sanki marifet anasını satım
Hayatta gram arzulanmayan sevilmeyen ve konusulmayan kadinlar var. Aynaya bak ne zorluklar atlattin bunu en iyi sen biliyorsun. Bunlar yaşama sevincine engel konular degil
Seçenekleri değerlendirmemişsindir
Bende öyle hep kşr deng geliyor yol veriyom
Olduğu gibi bırak akışına
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?