Bana neden böyle davranıyorlar ben artık çok sıkıldım zaten ailevi olarakta iyi değilim?

Ağlayamıyorum bile ailede tek sağlıklı benim annem ağır hasta, yaşlı geçen haftalarda kalp krizi geçirdi 5 gün yoğun bakımda kaldı vs babamda hasta nöbet geçiriyor arada bayramın ilk günüde geçirdi ağzından ilk kez kan gelince öldü sandım şimdi iyi ama o haliyle beni okutmak için çalışıyor yani yaşlı oldukları için, geçim derdi zaten hemen hemen herkeste var Allaha şükür yine iyiyiz, e abimde var o çok büyük sıkıntı zaten abim engelli %75 çok sinirli çocukluktan beri hep kaos yaşadım birbirlerine sinirlenir arada beni pataklarlardı hala öyle gerçi okulda bari mutlu olayım diyorum (sayısalcıyım son senem annem babamın hastalanması sınav haftama denk geldi yoğun bakım önünde çalışabildiğim kadarıyla hayatımda ilk kez teşekkür aldım taktir yarım puanla kaçtı hiçbir hocadan not istemedim çünkü isteyecek bir çalışma yapmamışım ki 84,6da kalmış ortalamam okul birinciliğimi kaybettim herkes çok sevindi özellikle okuldaki kızlar) tüm yıl zorbalığa uğradım anlatacak kimsem olmadı 190 boyundaki afedersiniz ama öküzzz gibi bir kız durduk yere yemin ederim bir şey yapmadım tokat attı sonra şaka şaka diye geçiştirdi, diğerleri desen anlatacak gücüm kalmadı ama çok kötü davrandılar bana hiçbir şey yapmama rağmen erkekler iyi davranıyor hatta çantamı, montumu, sıramı taşırlar ama kızlar bir türlü kabul edemiyorlar benim varlığımı, kalbimi sürekli kırıyorlar mesela bugün karne günü topuk fotoğraf çekilecek kimse beni davet etmedi çekindiler Bir güzel sarıldılar ayrıldılar sanki ben ne yaptım size diye soruyorum yemin ederim tatlı dil ve kibarlıktan başka bir şey yapmadım niye böyle kötü bu insanlar ilahi adalet yerini bulur mu?

Güncellemeler
+1 yıl
Çok uzun oldu okumazsınız çok yüksek ihtimalle o yüzden özet geçeyim sınıfta kendi halinde bir kızım ve bana türlü zorbalıklar yapıyor özellikle kızlar erkekler yalaka gibiler zaten ama ben erkeklerle takılmam neden böyleler ne yapmış olabilirim anlamıyorum?
Bana neden böyle davranıyorlar ben artık çok sıkıldım zaten ailevi olarakta iyi değilim?