Güncellemeler
+1 yıl
Çok uzun oldu okumazsınız çok yüksek ihtimalle o yüzden özet geçeyim sınıfta kendi halinde bir kızım ve bana türlü zorbalıklar yapıyor özellikle kızlar erkekler yalaka gibiler zaten ama ben erkeklerle takılmam neden böyleler ne yapmış olabilirim anlamıyorum?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Geçmiş olsun. Aile fertlerine bol şifalar diliyorum. Çok büyük bir mücadele veriyorsun ve en güzeli ise pes etmiyorsun. Bu herkesin yapabileceği bir şey değil içinde büyük bir güç var ve çabalamaktan asla vazgeçme çünkü bu ağırlığın sonunda seni bekleyen güzel bir mükâfat olacak. Sana yapılan zorbalıklarda gelip geçici zor bir hayatın olsa da başarılaeın çoğu insanın hayali. Belki de bu yüzden zorbalığa uğruyorsun. Bir gün o insanların yüzünü asla göremeyeceksin bu sebeple direncini kırma devam et.
Çok teşekkür ederim en zor görevde anneme çaktırmadan gizli gizli ağlamam galiba kadın çok üzülüyor benim ağlamama
Her okulda oluyor öyle tipler maalesf. Zaten okul bitmiş bı daha gormeyeceksin hiç birini takılma o yüzden
Aslında lise sona bugün geçtim
1 yıl daha var fakat ben dersime bakarım yüksek ihtimal zaten istedikleri de bu benim kötü olmam annem hastalanınca mutlu olan tipler ama ilahi adalete güveniyorum ben
He pardon ben lise bitti sandım e bu sene sınava çalışacaksın hayatında da yeterince kargaşa var zaten okulda olanlari sorun etme
Ama bende insanım üzülüyorum her ne kadar erken olgunlaşmak zorunda olsam da bende diğerleri gibi tek derdimin sevgilimin mesaja geç cevap vermesi ya da babamın crop giydim diye azarlaması olsun. Yemek, temizlik, fatura, okul, hastane, postane derdi olmasın arkadaşlarımla bir kahve içmeye gideyim ya da ne bileyim en azından aklım evde kalmasın her gece yatmadan önce olağan senaryolar aklıma gelmesin (annem babam yaşlı insanlar bizim ailedede çok uzun yaşayan yok) isterdim
Onu bunu geçtim etraf pis takıntılı sözde amcalarla kaynıyor iki güzel kız görünce birşeyler oluyor öğretmen, hademe, postacı amannn insanlardan nefret ediyorum cidden ya
Çünkü iyi niyeti abartıyorsun seni rahatsız eden şeyi söylemelisin sana yoksa kimse saygı duymaz bu şekilde pısırık görüntü veriyorsun
Pısırıkta durmuyorum aslında kızıyorum
Koca evi ben çeviriyorum pısık olacak halim yok ayrıca tek çelme atmama bakar ki hocalar beni çok severler tek şikayetimde nakavt olurlar
Sende sorun özguven onlar sana öyle yaptıkça daha iyi olman daha güzel daha caliskan olman lazım en iyi cevap bu olur
Ağır şeyler olsa değil müdürü karakolu yığarım okula ama bu dönemler içime kapandım güzel şeyler olmadı hayatımda
Tamam işte şikayet et iyi davranma sana düşmanlık ediyorsa aynı şekilde cevap vermelisin
İnsanlar senin üzerine daha çok gelir içine kapanarak yaşarsan
Yaşadıkların zor şeyler hem fikirim ama düşmanların buna sevinir onlara güçlü görünmelisin buna bulasmayalim demeliler
Zaten hepsinden güzelim ve zekiyim bir yakınıma anlattım güzelsin, zekisin çekemiyorlar süslenmeden git okula dedi
Mesela bir olaya karışırsam annem babamın durumu belli biliyorsun üzülürler diye korkuyorum ya kalp krizi geçirirlerse diye korkuyorum yoksa alt etmem 1 dk sürmez ben aküyle tv çalıştırmış kızım koca ev benim üstümde o halimle komşu çocuklarına bakarım, kuzenlerime falan yardım ederim insanların derdine çözüm ararım
Sebeplerine baktığında haklısın ozman sabır etmekten başka çare görünmüyor
Oku kaça gidiyorsun?
Lise son
Bitmiş zaten ergenlik davranışları var digerlerinde ama hayat seni erken olgunlasymtırmis akıllı bir kız olduğun bellli
Çok teşekkür ederim biraz olgunlaşmak zorunda kaldım ama iyiyim böyle
Önemli değil her şey gönlünce olsun
Sağol seninde umarım her şey gönlünce olur dinlediğin için sağol