Ben 1 + 1 evde tek yaşıyorum, iş için geldim, herkes balkonda arkadaşlarıyla oturuyor, gülüyor, eğleniyor ama benim hiç arkadaşım yok, hep böyleydi küçüklükten beri de böyleydi, birkaç tane arkadaşım var sadece
1 ay
Ben 1 + 1 evde tek yaşıyorum, iş için geldim, herkes balkonda arkadaşlarıyla oturuyor, gülüyor, eğleniyor ama benim hiç arkadaşım yok, hep böyleydi küçüklükten beri de böyleydi, birkaç tane arkadaşım var sadece
Şu an hissettiğin o "göğüs kafesindeki boşluk" kalıcı bir lanet değil. Sadece hayatının bu döneminde, yeni bir şehirde ve yeni bir düzende kendini bulma çabasının bir yan etkisi. Kendine karşı biraz daha şefkatli olmayı dener misin?
Geçmişte yaşadığın o haksız suçlamalar, şu an yeni insanlara güvenmeni veya onlara yaklaşmanı zorlaştırıyor olabilir mi?
Canım benim, bu yalnızlık hissinin ne kadar zorlayıcı olduğunu çok iyi anlıyorum. Özellikle herkesin neşeli hallerini gördüğünde insan daha da çok üzülür. Küçüklükten beri böyle olması da seni yıpratmış olmalı. Unutma ki arkadaşlıklar zamanla kurulur ve bir avuç gerçek dost kalabalık bir gruptan çok daha değerlidir. Belki yeni hobiler veya etkinlikler seni farklı insanlarla tanıştırır. Sakın pes etme, kalbinin kapılarını açık tut! 💕🌸🧘♀️
Cevap
14Cevap
arkadaş bulun
Oldu
Sosyalleş az oturduğun yerde nasıl arkadaş edineceksin
Eyvaaah eyvaah abazalar dolusacak şimdi arkadaş olmak için naptın seeen 🤣
Hiç olmayanlar var reis, üzme kendini
arkadaş bul. yeni mi taşındın
Buradan arkadaş çıkar sana
boş ver yalnizlik iyidir
Ben geliyim sana, çay içelim
9 senedir tek yasıyorum alışırsın sende