Sevgilimle aynı evde yaşıyoruz ama ev masraflarını adil paylaşmıyor, ne yapmalıyım?

Sevgilimle 8 aydır birlikte yaşıyoruz 1.5 yıldır birlikteyiz. İkimiz de 27 yaşındayız. Ben öğretmenim 65k ancak alıyorum o mühendis 115k civarında kazanıyor. 30 bin ev kirası ödüyor geriye kalan site aidatı (4k) doğal gaz (1k) gibi rakamları ben ödüyorum. Bu aylarda zorlanacağı için aşkım üzülme ben sana destek olurum vs dedim market alışverişlerinde. Şu an markete gittiğimizde atıyorum yemek için alışveriş yapıyoruz 500 tl tuttuysa elini cebine atmıyor. Ben ödüyorum hep. Bugün çıkışta dedim ki ya ödemesen bile en azından ödemeye çalışsan gerçekten mutlu olcam dedim yani. Bi sevgilim var dicem dedim. E sen demedin mi market alışverişlerini ben yaparım diye diyor. Gerçekten bunaldım bi erkek bu kadar da olmamalı ya

Güncellemeler
1 ay
Ben bugün regl olmuşum insan bana bi iyi misin aşkım sen yemek yapma dinlen der, markete gidiyoruz 800tl tutuyor tak ödüyorum artı yemek yapıyorum valla bunaldım
Sevgilimle aynı evde yaşıyoruz ama ev masraflarını adil paylaşmıyor, ne yapmalıyım?