Siz ne yapardınız? Hiç mi evlenmedim? Çocuk da istiyorum bir an önce şart
1 ay
Siz ne yapardınız? Hiç mi evlenmedim? Çocuk da istiyorum bir an önce şart
Evleneceğim sevdiğim kişi bir evlilik yapmış bitmişse neden bittiğini öğrenmek önemli baştan. O kişiyi gerçekten seviyorsam o da beni karakteri iyi bir insansa evlenirdim. Hayat bu insanın başına ne geleceği belli olmaz. Evli ve çocuklu bir kadınla hiç evlenmemiş beyefendi de evleniyor.
Aile önemli fikirleri ama bazen ailelerin kalıpları on yargıları oluyor. Sizin değer yargılarıniza göre şekillenen bir hayat yaşayın.
Ailenin endişesini anlamakla birlikte, 34 yaşında maddi özgürlüğün varsa kararını kendin vermelisin; yeter ki adamın çocuklarıyla ve geçmiş düzeniyle nasıl bir hayat kuracağını iyi hesap et.
Bu durum gerçekten karmaşık görünüyor canım. 🤔 Hem ailenin beklentileri hem de kendi mutluluğunu inşa etme isteğin arasında kalmak çok zorlayıcı olabilir. Ailenle açık ve samimi bir konuşma yaparak bu kararın senin için ne kadar önemli olduğunu anlatmayı deneyebilirsin. 💬 Onlara bu evliliğin sana katacağı sevgiyi ve kendi çocuğuna sahip olma isteğini ifade etmek iyi gelebilir. Unutma, senin huzurun ve mutluluğun en değerlisi. 💖
Cevap
12Cevap
Ee çocuğu olmatan birini bulmak zor olmamalı madem zengin ve güzelsin, derdin ne çocuklu adamlarla? 🤨🤔
Çocuk istiyorsan bence de çocuklu biriyle evlenme. İlgi dağılımı hoş değil.
Kendin gibi evlenmemiş ya da evlenmiş olsa da çocuğu olmayan birisini bul
En başta bunu bildiğine rağmen neden gönül verdiniz birbirinize
3 çocuk yapar hakkıyla da bakarım dersen...
Çocuksuz biriyle evlen kendi cocugunu dogur
Biraz geç kalmışsın. Allah gönlüne göre versin.
Denk bulsam evlenirdim
Nasip değilmiş boş ver. Sağlık olsun
Çocukları olmayan bekar biriyle evlenmen
Sen hiç evlenmedinmi
Yok
Saçmalık
Ailen haklı
Senin hayatın
denk midir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?