Aile & Toplum konusunda 466 cevap paylaştı. annene sorsana ki anne hayat kadını miyim ben hayırdır beni parası için biriyle evlendirmeye çalışıyorsun?
annene söyle kendisini alakadar etmeyen şeylerle uğraşmasın, 14 yaş büyük senden herif ve adamı beğenmiyorsun bile
adam liseye başladığında doğmuşsun daha ne olsun böyle ilişki mü olur aq bazıları yemin ederim üremesin bu nedir artık ya.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
4 ayİstemediğin bir şeyi yapma. Özellikle evlilik konusunda. Ben çok görüyorum 40 yaşında pişman olan kadınları. Özellikle de elinde bir işin olsun ne olur ne olmaz. Öyleleri de var, kocanın eline bakıyor adam git dese elde avucta bir şey yok.
Yaş konusunu pek sevmiyorum ama çekimin yoksa ilerleyen zamanlarda o adamın en ufak bir horultusu bile sana batar hale gelecek. İçini titretmeyen şeyden uzak durmak en güzeli.
Erken yaşta tecrubesizken atılan adımlar hep kötü sonuçlar doğuruyor.
30 Yorumla
4 ayGenç kardeşim 21 yaşında evlilik olmaz sizin daha hayatı görmeniz gerekiyor zamanla bazı değişimler yaşayacaksınız zaten şu an çok gençsiniz. ailenizin yaptığı doğru bir şey değil. Ailenizle oturup konuşun. yani Kısmet Sonuçta bir yere kaçan bir şey değil. daha 21 yaşındasınız.
10 Yorumla
- Aile & Toplum konusunda 3,6b cevap paylaştı.
4 ayE evlenme sende. Kusura bakma ama ailen anormal. Sen daha yetişkin değilsin ve ergenlik bile 20'li yaşların ortalarında biterken, sen hala kendini ve hayatı anlama sürecindeyken hem yaş farkından dolayı kafanın uyuşmayacağı hem de sübyancı olan biriyle ne diye evlenesin? Eğer ailen seni zorlarsa destek alabileceğin kurumlar var.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Annenin ısrarı altında kalmak çok bunaltıcı hissettiriyor bunu çok iyi anlıyorum 💔
21 yaş evlilik için kesinlikle geç değil aksine çoğu insan için erken bile sayılır merak etme sen yaşlı değilsin 😂💫
Evlilikte para ve “iyi aile” önemli ama tek başına yeterli değil. Aynı frekanste olmadığın biriyle sadece maddi durum için evlenirsen yıllar sonra duygusal olarak çok zorlanırsın.
Anneni dinle ama son kararı mutlaka kalbin ve aklın versin. Şu an hazır hissetmiyorsan açıkça “Ben daha hazır değilim acele etmek istemiyorum” demen en doğrusu 💕🌸00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
68Cevap
- Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı.
u 4 ayevlenmeyin
30 Yorumla
4 ayŞimdi şöyle bir durum var, burada annen de haklı, senin ileride sıkıntı çekmemeni ve rahat yaşamanı istiyor. İstediğini alıp istediğinin şeyi giymeni, düşünmeden rahatça para harcayabilmeni istiyor.. Mantıklı olarak evlenmen gerçekten iyi olur, malum ekonomimiz de mükemmel :D olduğu için, ama bu en nihayetinde senin seçimin..
025 Yorumla- 4 ay
@inconnu01 35 moruk mu oluyormuş?
- 4 ay
@inconnu01 Hiç de öyle değil.
- 4 ay
Gönül bu, yaş dinlemez.
- 4 ay
@xgökkuşağıx senin gibilerle muhatap olmuyorum hadi yallah sizler olduğunuz süre genç kızlara yazık korkunç zihniyete sahipsiniz reşitlik 13 olsa? Neyse hadi yallah Kusucam yoksa birde utanmadan konuşuyor 10 yaş büyük kadına aşıl ol a yok 18 olmalı 18 ilgi duyan 15-17 duymaz sanki 18 olunca evrim geçirir ya kadın çok zekice
- 4 ay
@inconnu01 Ne saçmalıyorsun sen?
- 4 ay
@xgökkuşağıx Kavga etmeyin guzum, insan gibi düşüncenizi paylaşın, hayvan gibi hırlayıp düşüncelerinizi karşı tarafa dikta etmeyin ki, adam sanki 60 yaşında la, 35 yaşında nasıl moruk oluyor?
- 4 ay
Kavga eden yok. 35 yaşın nesi moruk, onu anlamadım. 35 yaşındaki insanla 21 yaşındaki bir insan evlenebilir.
- 4 ay
@xgökkuşağıx Hanımefendinin o özendiği ve takip ettiği ünlüler arasında 30 yaş fark olunca sesi çıkmıyor buradaki yaş farkına laf ediyor, laf yenmemesi için illa zengin ve ünlü mü olmak lazım anlamadım ki?
- 4 ay
Kadınlar kendisinden 10 - 15 yaş küçük erkekle evlenmek istediğinde onların da eleştirilmesi lazım o zaman.
- 4 ay
@inconnu01 p... nin anlamını bilmediğin çok açık.
- 4 ay
Ya işine bak 30 yaşındaki dayının 18 yaşımda bilgisiz tecrübesiz kız istemesi normal insan sağlıklı bir şey değildir reşitlik yaşı 13 olsaydı 13 isterim normal koca kız derlerdi. Epsteinde 18 likşe oluyordu? 18 reşitliğin yaşı kendinden fazla küçük isteyenin amacı spklık olgun düzgün erkek yaşına uygunla olur tamam sen 18 giren kızını 24-50 yaşındaki morukla evlendir normalse
- 4 ay
Kızım olsa ve 18 yaşında olsa seviyorsa, duruma göre de 20-25 yaşındaki bir erkekle evlendiririm öncelikle, ki zaten bu senin kişisel düşüncen, bunu sapklık ve p... lin arkasına gizleme çünkü bunun dediklerinle sapklık ve p.. nin zerre hiçbir alakası yok. Şöyle bir durum da var, dediğinden örnek vermek gerekirse dayılar 15-19 yaşa ilgi duyduklarında bile buna p... denmiyor Ephebofili deniyor. Ama hukuken reşit olma yaş sınırı 18 olduğu için hukuk önünde yasal olmuyor.. P... dediğin şey ergenlik öncesi yanii çocuklara duyulan cinsel çekimdir kızlarda bu yaş genellikle 11-12 altı olur... Bu dediğin moruk olayına gelirsek, (18-50) durum senin için normal değilse normal olmadığını belirt ama yalan yanlış bilgi verme insanlara.. 20-30 yaşındaki kızların 50 yaşındaki 60 yaşındaki adamlarla evliliğine ya da sevgililiğine bile p... diyorsunuz.. Bu ağır bir itham, bu kelimeyi herkese ve her şeye kullanarak basitleştirmeyiniz. Anlam dışı kullanarak içi boş bir kelimeye çevirmeye çalışmayın..
- 3 ay
- 3 ay
Cümle içinde kullanılan anlamda ise melisad isimli yorumcunun dile getirdiği anlam anlaşılıyor.
- 3 ay
Gizli Üye(30-35)4 ayValla dışarıdan mantıklı görünüyo ama genelde bu tiplerin içi başka oluyo. Ben yaptım böyle Bi evlilik bende sen yaştayım o zamanlar.. İlk görmeye geldiklerinde balkondan baktım göbekli falan hiç tipim olmayan Bi adamdı asla olmaz dedim, içerde çay verdiğim sırada Bi an gözgöze geldik. adama deli aşık oldum, maddiyat vs kurtarmadı bir yıl sonra boşandık..
02 Yorumla
Cevap sahibi4 ayÇok övmüşleri evlenmeden önce ve biz evlendiğimiz zaman birbirimizi ikinci görüşümüzdü direk kendi evimize gittik aradan zaman geçti, bir ay falan içki içmez kumar oynamaz karı kızı yok denen adam da her şey var, hergün günde en az üç kişiyle birlikte olan paraca bayaca zengin Bi adamdı. Bana istediğini yap nereyi gezmek istersen ya da alışveriş her şey sınırsızdı.. Ama olmadı. hep evde yalnızdım arada bir arar yemeğe götürürdü, kahvaltıya vs.. Çok sevdiğimden bir yıl dayandım, sonra birgün yatarken bana bundan sonra seninle hiç olmayacağım dedi eşim olarak kalmanı istemiyorum dedi boşanalım aynı evde yaşayalım dedi.. Ben istediğim hayatı yaşamak istiyorum dedi. Bende kalktım gece eşyalarımı topladım ve çıktım. Beni hiçbişey demeden otogara götürdü, bileti aldım otobüse binerken sarıldı gitme, dedi. Ama beni çekebilirsen gitme dedi. Hoşçakal dedim.. O yolu komple ağlayarak geçirdim. O sene yine şubatın 14 ünde Ankara ya geldi ve biliyor musun o gün sabah uyanıp balkona çıktım kokusunu aldım resmen ve telefon çaldı. Ben Ankaradayım dedi. konuşalım dava açalım dedi mal vs ne istiosun dedi. Hiçbişey dedim. Ama onu çok özlemiştim.. (şu an sana yazarken bile yüreğim hopladı inan ki) .. 😪 Buluştuk dolaştık ymeeğ vs gittik bizi tanıştıran kişilerle konuştuk o haksızsın onlarda adamın gerçek yüzünü onun yanında anlattım tanıştıranlar onunla baya tartıştılar vs.. Derken beni eve bıraktı gitti aradan zaman geçti hadi orta Bi ilde buluşalım dedi.. Ben de sen gelip al dedim o da sen gel dedi. Gitmedim o da gelmedi.. 😪Sonra Skype da bi müddet konuştuk, birgün evde misafir varken aradı ve ben tabi koşarak açtım yanımda erkek var zannetti ve kapattı, sadece yanında biri var kendine iyi bak dedi. Erkek yok dedim ama ikna olmadı. Sonra boşanma davası günü gördüm onu en son. sarıldım helalleştik o Bi tarafa ben Bi tarafa..
4 ayKimseyi dinleyip öyle bir hata yapma asla. Ayn hatayı ayn yaşta ve ayn yaşta biriyle evlenerek ben yaptim ve 1 yil olmadan ayrıldık. Onun pişmanlığını biz yaşıyoruz başkalari değil. Senin enerjik olduğun yaşlar ve onun sakin, hayattan doyup kenara çekildiği yaşlar. Kimseyi dinleme
22 Yorumla- 4 ay
Aynen ve kararında sabit kal
Gizli Üye(25-29)4 ayyazık ya yorumlarda ciddiye alıp... Evlenme diyorlar... Milletin açlıktan karnı mideye yapışmış. Gerçek olsa bu varsa eli kolu amputeli makine de 8 cm evlenir bu... Siz şu zamanda borcu olmıyan sicili temiz adam bulun... Zengine zaten sular seller gibi dolu. Son zamanlarda 400 tl üstü parfüm sıkan kız görmedim. Utanmasalar cluba mom jeanla gelecekler. 100 tl mini etkle geliyolar allahtan et var sunucak o da olmasa...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)4 aySenin bir vasfın yoksa bence annen mantıklı kadınmış. Sen de çocuk değilsin yani yaşı problem etmen abartı. Ha yok çok güzelim, yakışıklı birini isterim dersen de zengin ve yakışıklı sana niye baksın orası ayrı konu. Sonuca gelecek olursak kim ne derse desin nihayetinde kararı sadece sen verebilirsin, annen en fazla tavsiyede bulunabilir.
039 Yorumla- 4 ay
30 35 gizli kullanıcı dayının verdiği akla bak🤣🤣 21 yaşında en çirkin kız bile o yaşta dayıyı haketmez
- 4 ay
Sevgilim benden küçük 33 lük dayılar evde kaldınız kızlar gözünü açtı genç erkek alıyor sizin gibi buruşukları ne yapalım
Cevap sahibi4 ay30 üstü hiçbir kızla takılmam da görüşmem de. Sevgililerim de hep benden küçük oldu. Sen sübyancısın ama 10 seneye pörsüyüp işin bittiğinde o sevgilin genç kızlara ilgi duyacak. Hadsiz ve Çok kötüsün. Gerçekten başınıza gelen her şeyi hak ediyorsunuz. Uza yorumumdan biraz kendine saygın varsa. Muhatabım değilsin. Soran istediğini söyleyebilir ama sen sakız gibi yapışma yoruma.
Cevap sahibi4 ayBaşarılı, kariyerli, çevresinde hep aranan ve istenen kişi olarak tanınan biriyim. Çevremde neyse ki amip bulundurmam. Bu arada tek bir yek beyazım yok ve tanımayan herkes 25lerimde sanır. Çünkü biz sizin gibi makyaj yapmadığımız için yüzümüz çökmüyor. İstisnalar olsa da en azından bende yok. Kendimden 2 yaş küçük sevgilimi ablam sanıyorlardı dışarıdan görenler. Bu kadar takıntılı olmayın. Yaş sadece bir sayıdır cümlesi çoğu zaman doğrudur. Bu arada sen saldırarak geldiğin için öyle karşılık verdim. Yoksa 50sinde olup 30 gibi duran kadın iş arkadaşlarım da var. Bir kadınla böyle çirkin münakaşaya girdiğim için kendi adıma üzgünüm. Benden de sana küçük bir tavsiye; muhatabı olmadığım konulara girip insanlara saldırma. Herkesin ağzı var ve kendi açıklamasını yapabilir. Özünde iyi biri olduğuna inandığım için bunu söyledim. Kabalaştığım için senden de özür dilerim, kendine iyi bak.
- 4 ay
İyi biriyim zaten. Kadınları yaşı üzerinden zorbalayan erkeklerden de nefret ederim. Ne kadar iyi eğitim almış olursan ol ne kadar başarılı olursan ol kadınları yaşı üzerinden zorbalayan erkeklerin tek derdi cinselliktir. Yeni tanıştığım erkeğe sorarım yaşıtın kadınla görüşür müsün diye hayır derse bir bahane bulup ayrılırım konuşmayı keserim cinsellik düşkünü erkek her şeyi yapar aldatır içinde merhamet olmaz böyle birini hayatına almaya gerek yok
Cevap sahibi4 ayCinsellik kesinlikle önceliğim değil bu arada. Evliliği cinselliği yasal hale getirmek olarak görenlerden de değilim. Sen nasıl kendinden küçük erkek seviyorsan ben de kadın için aynısını isteyebilirim. Önceliğim her zaman gönüllerin bir olması, karşılıklı sevip heyecan duymak, ortak zevkler, birlikte vakit geçirmekten keyif almak. Sonsuz mutluluğu getiren bunlardır zaten. Yok ten uyumu yok yatakta ne kadar iyi falan direkt bu açıdan bakanları kalbiyle sevdiğini düşünmüyorum zaten. Ben kafa yapısı ve yaşam tarzı olarak da çok genç yaşayan ve muhtemelen hep de öyle kalacak biriyim. Biraz da ondam diyebilir yani. İlişkiler cinsellik için vardır diyen birini büyük de olsa küçük de olsa arkana bile bakmadan bırakıp git zaten
- 4 ay
Kızım olsa böyle büyük herifle olsa beyninden vurmuşa donerim ite bak gelcen küçük kızı wikmeyi isteyecn
- 4 ay
@KelebekBlossom doğru diyorsun cidden aklı olan kız büyük erkek istemez
- 4 ay
Yaşıt her zaman iyidir zaten araştırmalara göre en fazla boşanma yaşı büyük olunca oluyor
- 4 ay
Kötü bı insan olmasa düşünür akıl eder ben ne yapıyorum diye beyinsiz işte bide muhtemelen hep genç kalacakmış da 21 yaşın dengi 23 25 dir
- 4 ay
@KelebekBlossom aynen 21 yaş kızın dengi 23 falandır 25 bile değil çünkü 21 çok küçük bir yaş daha.
- 4 ay
33 yaş erkeğe 30 yaş kadın olur en küçük en ideali. 30 34 yaş arası kadınlar olur bu yorum yazan adama
- 4 ay
@Prekursor2 aynen öyle bu adamın dengi 30 lar beyin yok 33 yaşında erkek el insaf ya kendi kızı olunca düşünsün pislik işte
- 4 ay
Giyiyor afilli marka kıyafet bı lüks araba bı bok saniyeo kendini apim
- 4 ay
Bide kalkmış soru sahibi kıza 21 yaşın da genç istemiyorum diyor annem parası var diye ısrar ediyor ki çok büyük yanlış cahillik neyse.. kalkmış kıza sen vasıfsız birysen demesi yok mu mantıklı kadın annen demesi yok mu... herkes doğmamış bebeğine sahip çıksın ilerde böyle pedofiller Allah muhafaza
- 4 ay
@KelebekBlossom vasıfsızda olsa kocaman dedesi yaşındaki adama denk değil.
- 4 ay
@Valeriyax ben çocuğumun okumasını ve dengi ile severek olmasını tercih ederim denklik çok önemli
- 4 ay
@KelebekBlossom bende isterimde okumasa bile yine yaşlar denk olmalı
- 4 ay
@Valeriyax kesinlikle öyle. Benim ailem de aynısını düşünüyor mesela ben 27 yaşındayım 33 yaşında biri beni istese vermezler
- 4 ay
@Prekursor2 en doğrusu bence. 33 yaşındaki adam görünüş olarakta zihnende büyük olur zaten. 2 3 yaş büyük olmalı en fazla o da. Genç kızlar biraz kendisinin değerini bilmeli. Çok küçük isteyen erkekler bana göre aldatmaya meyilli oluyor çünkü görünüş odaklı
- 4 ay
@Valeriyax evet aldatmaya meyilli cinsellik düşkünü oluyorlar çünkü hani kadın genç güzel olacak kafasındalar. Ben tanıştığım erkeğe sorarım yaşıtın kadınla konuşur musun diye eğer hayır yerse bi şekilde muhabbeti keserim öyle erkeklerden hayır gelmez
- 4 ay
@Prekursor2 kesinlikle
- 4 ay
İtin tekisin yorumları kafana göre siliyorsun mal aşırı iğreti oldum mide bulandırıcı herif kasinalri aşağılıyorsun pislik
- 4 ay
Yok 30 üstü asla düşünmem konuşmam falan köpeğe bak ya
- 4 ay
@KelebekBlossom 18 lik çocuklarla konuşmayı severler olgun kadınla değil olgun erkek 30 üstü ister ama çocuk seven 30 sevmez
- 4 ay
@inconnu01 kimse genç kızının kart herifle olmasını istemez ben böyle fikri kabul etmiyorum pis kötü karakteri olan parazit bı herif başka bı şey değil 7 yaş çocuktan 12 yaş büyük olan biri 19 20 dır o gençken öbürü çocuk yaşta öbürü gençken o kart orta yaş da üstelik muhtemelen hep genç kalcam diyor demek istediği hep genç tercih edecem yaşıma başıma bakmayacam demek istiyor soru sahibi kıza 21 yaşında sen vasıfsız biriysen annen mantıklı demek istemiş kendisi kız çocuğu olursa ilerde onu kart birine versin
- 4 ay
@Valeriyax sonunda akılı kız ya küçük isteyen erkeğin niyeti pistir ve cinseliktir ergen seviyordur ve yüzde yüz aldatır
- 4 ay
@KelebekBlossom a yok kendi kızlarını kapatıp eve hapis ederler böyleler evlenmemeli 30 istemem diyen erkekten koca mı olur? Allah her kadını bu tiplerden korusun. Ama kendileri yaşlı göbekli olur 18 lik isterler neden 18? Reşitliğin ilk yaşı 13 reşitlik yaşı olsaydı her erkek 13 istiyorum derdi. 20 yaşındaki kızla aynı olgunluktayız diyen 25-30 yaşındaki erkeğin zekasında sorun var demektir 5-20 yaş küçükle bir insan nasıl aynı olgunlukta kafada olur kuşak farkı var ama cinseliğe gelince kadınlara baskı yapar * o kızla evlenmek isteyince 18 reşit koca kadın derler. 30 istemem diyen erkeğin ne olduğunu söylemene gerek yok liseli kız sevdalısı erkekler zaten olgun kadın sevmez
- 4 ay
@KelebekBlossom 10 yaş küçük kızla evlilik düşünen erkeğin yüzde yüz niyeti evlilik değildir zaten o yaştaki küçük biriyle kafaları uyulmaz uyuşuyor gibi yaparlar kız küçük olduğu için farkında olmaz ve bu yüzden de küçük isterler küçük olsun tecrübesi olmasın ki kendileri istediği gibi yetiştir manipüle eder kızı kızda erkeğin istediği köle gurursuz birine döner.
Ve şunu da fark etim yaşça büyükle olan her kadın yaşından aşırı büyük durur erken çöker erken çökmek istemeyenler yaşça çok büyükle olmayın kesinlikle yoksa kocanıza benzersiniz. Erkekler bakım yapmaz spor yapmaz ama kadın 18-20 lik olsun isterler iyyyy bencil ve ergen seven tipler
Ama farkında değiller liseye üniversiteye giden kızlarına kardeşlerine 30-60 yaşındaki dedeler bakar bunu normal görenler bi düşünsün tekrar benim kızıma bakmasın ama ben bakarım normal demeye hakları yok kendi suçları bunu normal gösterip kızına dayı yan baksa döverler ama kızım reşit yaşlı birinin bakmaya hakı var diyelim o zaman?
Ama reşit olan erkeği çocuk görürler kızlara cinsel evlenme gözüyle bakarlar her pedo şu lafı der kadın erken olgunlaşır aynen 5-30 yaş ileriye gidip evrim geçirir 18 girince kızlar çok zekice ya mantığa bak ama 18 lik erkek cinselik yaşar normal ama evlenmeye gelince ana okuluna giden bebek görüp kızları da olgun anne olacak evlenecek yaşta görürler - 4 ay
@Prekursor2 Aklı başında bir kız 14 yaş büyük bir adama bakmamalı buna katılıyorum ünlü ünsüz farketmez hoş değil.. Yalnız yorumlarına göz attım sadece büyük erkek küçük kız üzerinden yapmışsın bütün eleştirini..
Kendinden küçük erkek isteyen kadınlar hakkında ne düşünüyorsun peki mesela Burcu Esmersoy 45 eşi 30, Seda Sayan 63 Eşi 38. Bu şekil yaş farkı yaşayan kadınlara da bir eleştirin var mı? - 4 ay
@Gizemlii_-Adam çok nadir durum. Sorun şu erkekler bunu normal ve kendine hak görüyor. Çoğu kadın büyük erkek der.
- 4 ay
@Gizemlii_-Adam burcu ve Seda bari 30 üstüyle olmuş erkekler 18-20 lik istiyor anlıyor musun? Erkeklerin ki bildiğin spklık 13 reşitlik yaşı olsa her zengin erkek 13 le olurdu. Kadınlar bari 30 la oluyor 18 yaşındakine liseliye göz dikmiyor
- 3 ay
@Prekursor2 çok iyi yorum akılı kızsın
- 3 ay
30 üstü olmana şaşırmadım genç güzel kız istediğiniz için hep klasik laflar boya tipe yaşa bakma dersiniz saf genç kızları manipüle etmek istersiniz 30 üstü dayıları sakın ciddiye almayın kızlar niyetleri beli genç kızları çirkin yaşı büyük fakir erkeğe sevdirmeye çalışıyorlar ama kendileri genç güzel ev işi gören kız ister padışahlar
21 yaşında ne evliliği? annen kafayı yemiş bide seni 35 yaşındaki adama kakalamaya çalışıyo. Yazık cidden
36 Yorumla- 4 ay
yav nesi normal 14 yaş farkına normal diyenin aklından şüphe ederim. Sadwce yaş farkı da değil bu evlilik kararı sana kalmış bişey. Herhangi bi tanımadığın erkekle evlenmen için sana kimsenin bişey demeye hakkı yok. Tavrını koy tepki göster adamı görünce yüzüne söyle sapık mı ne o da. 21 yaşındaki genç kıza göz dikiyo
- 4 ay
Off heleşükür aklıyla düşünen bir erkek. Gerçekten tebrik ederim ya ortalık gizli p. dö dolu
Bana da aynısı yapmaya çalıştılar sırf zengin ve tanıdık diye illa bir tanış bak kaçırma bu fırsatı diye diye beynimi yediler sevmediğim biriyle evlenmem dedim konuyu kapattım yaşın daha küçük senin birde yani ne bu ısrar ya
10 Yorumla
4 ayAranızda dönem farkı var anlaşamazsınız zatende... yorumlarda ne çok sallamışlar adama. Bir insanı yaşı üzerinden vurmak çok adice geliyor bana.
Bende 35 yaşındayım 25 lik erkekler hayran hayran bakar.
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Çok fark var hangi manyak diyor yaa sende Büyüksün diye
42 YorumlaEvlenmeyin tabiki sonra bin pişman yersiniz çevremde bazi kiz arkadaşlar ayni şey yuzunden çok uzuldu napsada olmadi ayrildi bi çocuğu ile kala kaldi evlenmeyin sevmiyorsaniz evlenmeyin
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)4 aySende büyüksün olur diyenler bi doktora görünsün iq seviyelerini de bi baktırsınlar bu nasıl mantık 21 yaşındaki biri 35 yaşındaki dayıyla aynı olgunluktan tecrübede olmaz hayatın mahvolur sen onun çocuğu gibi olursun seni büyütür istediği gibi yapar bu yüzde. Kadın küçük olsun isterler ve net pedodur. 35 yaşındaki erkeğin 21 yaşındaki kız istemesi kesinlikle normal değil niyet kötüdür 15-18 de ilgi duyar küçük seviyordur
15 Yorumla
Cevap sahibi4 ayO tür erkekler hep sübyncı hem aldatır kadın değil küçük ergen severler ve kadın 30 olunca çoktan aldatmış olurlar onlar için kadın et parçası taze meyve sebze demektir hayatını bi para için karartma pedofil biriyle evlenmiş olursun yorumlarda pedolar evlen demiş ve 30 üstü istemem demişler bu erkeklerin karısı 30 olmayacak mı? Bunlara evlilik üreme cezası gelmeli sübyancılar hep 15-20 lik isterler ama nedense evlenirler sanki kendileri genç ve hep genç kalacak karısı aklı olan kadun bu şokla evlenir mi? 30 yaşına girince pedo kocası aldatacak bu tipler kızına bile yan bakar
- 4 ay
peygamber muhammed 53 yaşındayken evlendiği kız 9 değil 18 yaşındaydı demeyi biliyorsunuz ama
Cevap sahibi4 ay@YaratıcıKafa onu ben demiyorum hadi yallah
Cevap sahibi4 ay@YaratıcıKafa tamam sende 9 iste ne demek istiyorsun? Açun yaptıysa biz yaparız diyenlerdensin sanırım
Cevap sahibi3 ay@YaratıcıKafa örnek verdiğine göre sende mi istiyorsun?
Aile & Toplum konusunda 371 cevap paylaştı. Benden size tavsiye öyle bir hata yapmayın. 21 yaş zaten evlilik yaşı değil bence hele ki 35 yaşında bir adamla hiç değil.
20 YorumlaAnnesini ve o insanları dinlemeyen insan burdakilerin aklınamı uyacak yani bence zaten evlenme içine sinmeyen beğenmediğin insanla ömür mü geçer
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 351 cevap paylaştı. Annene çok beğendiyse kendisinin evlenmesini söylemen gerekiyor... söyleyemiceğine göre karşı çıkman gerekiyor, para çok şeyin çözümüdür ama huzurla mutluluğun çözümü değildir.
00 Yorumlaadamla sen yaşayacaksın aynı evde sen bulunacaksın baştan daha istemiyorsan bi oluru yoksa yoktur boşanıp gelmen daha mı hoş olacakmış öyle düşünsünler bir de
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. Yok daha yaşlı değilsinde sevmiyorsan bir şey hissetmiyorsan sırf parası falan var diye evlenmezsin yaşlıds değilsin ayrıca
02 Yorumla
4 ayBu nasıl bir cehalettir arkadaş hala var mı bu orta çağ kafasındaki insanlar.. Olmaz vazgeç dünyayaya bir kez geliyorsun hayatını mahvetme.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)4 ayAnnenin aklı belli ki kendine yetmemiş senin de başımı yakmaya çalışıyor. 21 yasındaki birinin evlilik diye bir konusu olmamalı. Hele hele zorlasan babası yaşında olabilecek biriyle asla olmamalı.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı.
4 ayO kadar yaş farkına evet denmesi için. Doktor VS olması gerek ya da çok ultra, mega zengin olursa belki.
12 Yorumla- 4 ay
Ya da aşırı, yakışıklı, fit, genç gösteren de belki.
- 4 ay
Ülkede hiperenflasyon var, bu tarz düşünen aileler çoğalır. Bu arada zenginlik gidebilir sonra o risk de var.
Aile & Toplum konusunda 867 cevap paylaştı. Anan kendini satsın para karşılığında, seni salsın Münevver
13 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 553 cevap paylaştı.
4 aypara için böyle bir şeyi kesinlikle tavsiye etmem. devran döner adam parasını kaybeder sevmediğin bir adamla ömür geçirmek zorunda kalırsın.
10 Yorumla
4 ayEe yok artık bence asla kabul etme. O yaşa kadar evlenememesinin mutlaka sebepleri vardır
22 Yorumla- 4 ay
5 yaş sonra 40 olacak yuh daha neler
- 4 ay
Kesinlikle katiliyorum mutlaka sebebi vardir sirf parasi var ya da aneesi istiyor diye hayatini mahfetmesin
4 ayher tarafını dövme doldurmuşsun. en en en itici kız tipi. dua et adam seninle evlensin. kolay kolay kimse her tarafı dövmeli kızlarla evlenmez
02 Yorumla- 4 ay
@lylyth erkek mi bu
4 ayProfile mükremini koyacak kadar büyüdüysen bence de evlen 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Şaka tabi gönlünün rahat etmediği hiç bir şeyi yapma00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)4 ayAnnen bir konuda haklı ama ne kdr yaşlı olduğuna bağlı 27 falan en yaşlı bence olmalı ayrıca genç olup da deli gibi kazananlarda var. Özellikle iyi yetiştirilmiş bir ailede ve her istediğin alınmışsa bir zengin olsun baskısı sürer. Çünkü seni korumalaridir asıl amacı.
10 Yorumla
4 ayKiz sen istemiyorsan anne söyle ben evlenirim bana yönlendirdi.. 40 yaş ama hatun taş de o anlar
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)4 ayYorumda bunaklar aülamış kızım sen çıtırsın çıtır bul max üç beş yaş olsun aranızda.. bundan çocuk yapsan çocuk on yaşına gelse dedesi sanarlar yemin ederim haa
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı.
4 ayHem sevdigin hem yasi buyuk olsa olurdu
Fakat sevmedigin istemedigin birisi yasi da büyük zengin diye evlenilmezz00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 319 cevap paylaştı.
4 aysorun 35 falan olması değil senin ilginin olmaması. zorlamanın anlamı yok
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 615 cevap paylaştı.
4 ayAvrupa Birliğine üye bir ülkenin pasaportuna vatandaşlığına sahipse kaçırma.
00 Yorumla
4 ay35 yaşında bir erkek büyük değil tam olması gereken yaş
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)4 ayaga yapmayin yaw valahi bak bende erkeğim kadin param için geliyor ise yemin ederim gram his edemem insan iyi kötü sevdiği birisi ile olmali para var huzur yok sevmediğin insan ile zülüm gibi bir hayata evet dersin vala annada akili paragözmüş onu gorduk imanlari para olmuş
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 301 cevap paylaştı.
4 ayKomedi ya ne bu bu devirde bu zorlama bide göbeği varmış oha yani
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 354 cevap paylaştı. Ailenin ne istediği önemli değil senin ne istediğin önemli
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 303 cevap paylaştı. Hoşlanmadıysan sakın evlenmeye kalkma, çok mutsuz olursun.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 918 cevap paylaştı.
4 ayProfildeki resim sana ait olamaz değil mi? 30.35 arası gösteriyor da ondan dedim.
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 483 cevap paylaştı. saçmalama hayatını yakma annen neyin kafasında cidden senin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)4 ayKocan yanına gelince elbette gözün gönlün açılsın istersin, maddiyat da önemli ama böyle olursa aldatma ihtimalin var ailen bunu mu istiyor?
06 Yorumla
Cevap sahibi4 ayAnlayabiliyorum, duygular aslında en önemli şeylerdir
Cevap sahibi4 ayEtkilenmediğinle bırak aynı yatağa gitmeyi aynı evde olmak bilr istemez ki insan
Cevap sahibi4 aySonra niye vajinismus oldun diyecek dimi?
Sakın evlenme hayatını yakarsın bu yaşta evlılıkmı olurmus ekonomik ozgurlugunu elıne almaya bak sen evlenırsen kocan ondan aldığın her kurusun hesabını sana sorar hemde yaşça büyük asla evlenme helekı annen ıstıyo dıye asla
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)4 ayYapma. O adam 5 sene sonra bitecek. Sen genç erkeklerle olmak varken yaşlı adamla mutsuz olacaksın
17 Yorumla- 4 ay
5 sene sonra tık olur ya o kadar da değildir
Cevap sahibi4 ay@Alparslannnn11111 40 yaşındaki adamın pili bitmiştir. 26 yaşındaki kız nere 40 yaşındaki adam nere. Ona 20lik erkek gider
- 4 ay
40 yaşında kuş örmezse koparıp atsın
- 4 ay
Ötmez
- 4 ay
Makina gibi çalışması lazım hakkını verecek
Cevap sahibi4 ay@Alparslannnn11111 çalışmaz. 20 adamla olması en sağlıklısı
- 4 ay
Kendi bilir artık
Gizli Üye(30-35)4 ayAnnen ısrar ediyor diye saçma geliyor sen bulup sevseydin yaş farkı abartı değil ayrıca parası olmayan bi züğürt mü istersin akıllı ol lütfen
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 367 cevap paylaştı. Fatmanin oğlu 45 yaşında 30 yaşında kızla evlendi abi kardeş gibi duruyor lar 🤣
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)4 ayKişiliğini söyle uyarsa ben talibin olurum yaşım 22 üni son sınıfım bir kaç ay sonra mezun olacağım
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)4 ayKimsenin ne dediği önemli değil burada Senin ne istediğin önemli
04 Yorumla- 4 ay
Göbekli biri yani dayi gibi istemiyorm çekici gelmiyor
Cevap sahibi4 ayYani isteme zaten yaşına uygun birini bul dediğim gibi sen kimsenin ne söylediğine bakma.
- 4 ay
Tamam
Cevap sahibi4 ayUmarım senin için en iyisi olur..
Gizli Üye(30-35)4 ayAilen muhafazakar dinci mi böyle fikirler onlardan çıkar genelde
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)4 ayİçine sinmiyorsa hiç para pul işlerine bakma.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)4 ayÇok basit...
Nikah memuru sorduğu zaman " Hayır" diyeceksin istemiyorsan😉
00 Yorumlaİstemediğin biriyle evlenme yaş farkı da çok fazla sorunlar çıkar anlaşamazsınız
12 Yorumla
4 aySakın evlenme abin yaşında ve ustelık bırsey hissetmıyorsun anneni dınleme. 21 yaşındasın daha gencecıksın ne Kısmetlerın olur sacmalama
10 Yorumla
4 ayHayat senin hayatın ve reşitsin istemiyorsan mecbur değilsin.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)4 ayHem arzuladığım hem arzulamadığım bir adamla seviştim. Arzulamadığım adamla sevsitikten sonra mide bulantısı yaşadım tiksindim. Arzuladığım adamdan sonra ise Leyla oldum sanki bulutların üstündeydim. Kesinlikle çok fark ediyor
00 Yorumla
4 ayevleniver sanki gerçek aşkı bulucan çıkarına baksana adam zaten senden önce ölür mis gibi yaşarsın
00 Yorumla
4 aypara gelip geçici bir şey ama sevmediğin bir insanla bir ömür geçirebilecek misin bence çok yaş farkınız var
00 Yorumla
4 ay15 yaş büyük biriyle evlenenler şimdi bakıcılık yapıyor
00 Yorumla
4 aySevmiyorsan evlenme pişman olursun para bir yere kadar
00 Yorumla
4 aySende büyüksün de ne demek ya herhalde diyenler 15 yaşında
00 Yorumla
4 ayDuvar dan duvara vuracak lazım seni sonra ilerde ne yapacan
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)4 ayYaşlı degıl ama cekim hısetmıodan olmaz ama yanı eger kendısını tanımıosan da hızlı karar verme bazen ruhlsr bırbırını sever (:
01 Yorumla
4 ayAnnen ruh hastası sakın hata yapma
13 Yorumla- 4 ay
Neresi normal senden 14 yaş büyük sen evlensende sana yetemez aldatırsın girme bile bu işe
- Devamını Gör (62)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat