Üstelik adam evli olduğu halde başka bir kadına senelerdir yazıyor
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Bazı kadınlar ısrarla ikna olur, bazı erkekler de bunu bildiği için kendilerini küçük düşürmekten de imtina etmedikleri sen ısrara devam eder. Bu kendini çok kararlı sanan ablalar da bir gün bir saat o isteklerini yapmıştır. Çünkü niyeti vardır onun da sadece zor kadını oynuyordur. Bu kadar basit. Sen şimdi kendini çok asil ve dik duruşlu sanıyorsun ama muhtemelen arada kuyruk sallamayı da ihmal etmiyorsun.
08 Yorumla
Soran4 ayCevap vermiyorum yazdıklarına diyorum görüldü atıyorum hergün yazıp duruyo aşkm günaydn aşkm ordamısn aşkm neden yazmıyosn diye
Soran4 ayKeşke sana yazışmaları gösterebilsem ozaman daha iyi anlardın benii hergün yazıyo hergün ben cvp vermedikçe yazıyo en sonunda bugün cvp verdim aşkm neden yazmıyorsun bi sorun mu var demiş
Soran4 ayEngelledim başka hesaplardan ulaştı engeli kaldır diyo
Soran4 ayYoo şimdi hakkını yemem öyle kötü zorba biri değil aksine bana çok sıcak çok ilgili çok yakın davranır ne dicem hukuki yollara başvurrupta
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)4 ayÇünkü erkek evli olduğu halde iletişimde kalan kadın ben ikna edilmeye hazırım ama senin çaba harcaman lazım demek istiyor aslında
Yani ona bu cesareti veren ikinci kadın0122 Yorumla
Soran4 ayCevap vermiyorum yazdıklarına yüz vermiyorum tam 1 senedir böyle diyorum adam hala aşkm demekten vazgeçmiyo
Cevap sahibi4 ayBu yazdıklarını karına göndermem hoşuna giderse devam et diyemiyor musun
Soran4 ayEşine söyledm zaten seni aldatıyor diye kadın yapcsk bişey yok yazdı bunların evliliği nasıl bi evlilik ben anlamadım
Cevap sahibi4 ayEe kadının kimsesi yoktur. Evde ihtiyacı da karşılanıyor. Artık umursamıyor demek ki
Seni daha çok rahatsız ediyorsa savcılığa ver
Soran4 ayYa kötü biri değil öyle zorba biride değil ama peşimi bırakmıyor gerçekten amacı ne anlamdım
Cevap sahibi4 ayAmacı seni becermek başka ne olacak
Soran4 ayİstediğini yapmıyorum diyorum 1 senedir istiyo çoktan vazgeçmesi lazım değilmi bundan bana iş çıkmaz diyip
Cevap sahibi4 ayTakıntılı ruh hastası işte. Engellemedikce o devam eder.
Ben ikna edilmeye hazırım senin çaba harcaman lazım diye yorumlar erkek ama siz bunu anlamıyorsunuz kabullenmiyorsunuz
Soran4 ayTakıntılı mı sence bana karşı
Cevap sahibi4 ayEvet sende istiyorsun ama istediğini yapmıyor 😂 yoksa sende dünden razısın
Soran4 ayNe istiyomuşum ben
Cevap sahibi4 ayOnu
Soran4 ayİstemiyorum istesem birlikte olurum neden yazdıklarına cvp vermiyim
Cevap sahibi4 ayOkuduğunu anlamıyor musun
Engellemedikce ikna edilmeye hazırım izlenimi veriyorsun diyorum
Soran4 ayEngelledim daha önce defalarca başka hesaplardan yazmaya devam ediyo engeli aç diye bende açıyorum kavga etmemişim gürültü etmemişim adamı ne diye engellicem durup dururken
Cevap sahibi4 ayEezaten birlikte olmuşun neden bıraksın. Evli erkeği kabul eden kadını bulmuş hala ikna etmeye çalışıyor işte. Senin gibi saf birini kandırmaya çalışıyor.
Soran4 ayBu kadar uzun bi sürede kandıramamış bence kendisi kandırılıyor oyalanıyo olmasın :)
Cevap sahibi4 ay😂😂 Ne zaman bitlikte oldunuz
Soran4 ay1 seneyi geçti birlikte olmadık o 1 sene içinde hergün mesajlaşan biriyiz bu arada hergün yazıyo
Cevap sahibi4 ayEe sende hala engellemiyorsun sikayetci değilsin yani. Burada bizim kafamızı şişirme 😂
Cevap sahibi4 ayBiz seninle konuştuk değil mi daha önce bu konuyu 94 mu senin nick sonu
Soran4 ayEngelledm başka hesaplardan ulaşıyor diyorum sen neyini anlamıyosn :)
Cevap sahibi4 ayOnu da engelle
Soran4 ayBen seninle ilk defa konuşuyorum bu arada :)
Cevap sahibi4 ayDemek ki tek değilsin 😂 senin gibi kronik vaka kadın çok var burada
Soran4 ayEvwtt olabilir erkekler sorunlu biz nabalım
Cevap sahibi4 ayHayır o kadar bekar erkek varken evli birini tercih etmişsin. Benim ne suçum var. Siz kendiniz nerede öküz ver nerede sorunlu var onların altına yatmaya bayılıyorsunuz
Soran4 ayBende evliyim bu arada
Cevap sahibi4 ay😂😂😂😂 Bravo yaa başında desene
Soran4 ayNe değişecekti
Cevap sahibi4 ayŞartlar eşit işte.
Peki sen ondan ne istiyorsun da yapmıyor
Soran4 ayBen bişey istemiyorum ki istesem yapar ama istemiyorum
Cevap sahibi4 aySana harcadığı zamanı emeği karısına harcasa evliliğinde sorun kalmaz zaten
Soran4 ayEşini sevmiyo olabilirmi
Cevap sahibi4 ay😂😂😂 Cidden bu ilişkide hala duygusallık mi bekliyorsun sen
Anlamak çok kolay hadi boşan ilk önce sen sonra bende bosanacagim evleniriz diye söyle bak bakalım ne yapacak
Soran4 ayBen sana duygusallık tan bahsettiğimi hatırlamıyorum onuda nerden çıkardın ayrıca ona neden böyle bişey söyliyim onuda anlamadım ben kimseye boşan falan Dicek öyle bi insan değilm
Cevap sahibi4 ayEe ne tamam hala onunla hergun mesajlaşıyorsun o zaman 😂😂
Soran4 ayİşte bunuda anlamıyorum neden bana mesaj atıp duruyo :) bana karşı çok ilgili çok sıcak çok yakın hiç kötü söz kullanmaz mesela daha önceleri birlikte olduktan sonra sanki dünyadaki tek kadın benmişim gibi hissettirdi bana kendimi gözlerimin içine bakarak aslında etkileniyoruz birbirimizden ama imkansız işte:) bende bunu farkında olduğum için ona karşı soğuk ve ilgisiz davranıyorum
Cevap sahibi4 aySenin evlilikte sorunlar halen devam ediyor mu
Soran4 ayOrta şeker diyelmm
Cevap sahibi4 ayİşte o değerli hissettirmesi seni etkilemiş.
Ee Peki pişman mı oldun neden görüşmeye devam etmedin
Soran4 ayPişman olmadım da diyorum ya o evli ben evli birlikte olmaya devam edersek bu sefer hiç kopamayız ki, oda bunu istiyo zaten onun için nereye kadar böyle en iyisi o baksın yoluna ben bakayım yoluma diyorum ama o hergün yazmadan duramıyo
Cevap sahibi4 ayEe böyle de yaz yaz liseli ergenler gibi yine olan bisey yok 😂
Soran4 ayAynen öylee nasıl davranayım bilemedim:)
Cevap sahibi4 ayBoşanman mümkün mü ya da hiç aklından geçiyor mu
Soran4 ayÇocuklarım var boşanma falan olmaz eşim boşamaz zaten
Cevap sahibi4 ayPeki bu kişiye bir çekim hissediyor musun hala
Soran4 ayAslında evet ama ben beni bırakması için uğraşıyorum:)
Cevap sahibi4 ayEe tamam işte, boşanamiyorsunuz ikinizde, çekimde var yakalanmadan tadını çıkarın 😂
Soran4 ayBak mesela bu saat olmuş şimdi mesaj attı dışarda araba kullanıyor belliki içmiş ebru gündeş aşk şarkıları falan yolluyo
Cevap sahibi4 ayEe senin kocan nerede şu an ne yapıyor
Soran4 ayYatıyo
Cevap sahibi4 ayBelli ki senin ilgi ve sevgiye ihtiyacın var aslında. Yani eksiklik duyduğun şey bu. İletişim, seni anlayan dinleyen biri olmasi, baksana hu saatte bile onunla iletişim halindesin
Bence karar ver. Ya tamam ya devam. Bu şekilde kendini de yorarsın
Soran4 ayBen fazla takmıyorum ki dediğim gibi canım isterse cvp veriorum istemezse vermiyorum onun beni bırakması için uğraşıyorum:)
Cevap sahibi4 ayO zaman her yazdığı yerden engelle 😂👍
Soran4 ayTamam :) sende iyi laf yetiştirdin bana teşekkür ederim burcun ne bu arada merak ettim
Cevap sahibi4 ayBoğa 😂 gece gece bende vakit geçirecek yer arıyordum iyi oldu
Soran4 ayTeşekkürler :) gerçekten sabırla dinledin beni
Cevap sahibi4 aySenin burcun ne
Soran4 ayBalık burcuyum ben
Cevap sahibi4 ayAz çok tahmin etmistim
Tüm dunya siyah dese o gri diyorsa gridir. Kafasına koyduğunu yapar 😂😂
Soran4 aySevermisin balık burçlarını:)
Cevap sahibi4 ayTakıntılı olmaları dışında her konuda severim 😂
Soran4 ayDeğiliz ya takıntılı falan 😂
Cevap sahibi4 ayHee hee hiç takıntılı olur musunuz 😂😂
Cevap sahibi4 ayŞimdi sana bisey daha sorayım. Peki hiç Antalyaya seminere gitme gibi bir durumun oldu mu senin
Soran4 ayAşk insanıyız biz :)
Soran4 ayYok hayır hiç öyle bişeym olmadı noldu ki
Cevap sahibi4 ayBir balık burcu vardı da yine eskiden burada acaba o musun diye merak ettim 😂
Soran4 ayYok o ben değilim :) bu yazmaya devam ediyo hala eve geldim şimdi yazmış bende evde yanlızmısın dedim hayır dedi bak adamın eşi evde bu saate bana rahat rahat mesaj atabiliyor ilginç
Cevap sahibi4 aySende aynı sekildesin 😂
Soran4 ayEvet ama kadınlar daha bi baskıcı olur böyle konularda
Cevap sahibi4 ayDediğim gibi o kadında artık değişen düzelen bisey yok umursamiyordur
Soran4 ayEvet senin nssıl aşk hayatn
Cevap sahibi4 ayHarika 😂
Ben keyfim ve kahyasi ile harika bir aşk yaşıyoruz 😂😂
Soran4 ayMutluluğunuz daim olsun ne diyimm 😂😂😂
Cevap sahibi4 ayAmin cümlemizin
Cevap sahibi4 ayKaç yıllık evlisiniz
Soran4 ay8 senedir evliyz
Cevap sahibi4 ayAsk evliliği mi
Soran4 ayEvett
Cevap sahibi4 ayBu diğeri ile nerede nasıl tanıştınız
Soran4 ay2015 den beri tanışıyoruz bununla arkadaş ortamındiyelm
Cevap sahibi4 ayOoo bekarkenden 😂 ee o evli miydi o zamanlar
Soran4 ayEvliymiş sonradan öğrendim
Cevap sahibi4 ayHimm. O zamandan göz koymuş sana. Ee nasıl gelişti de bu raddeye geldi
Soran4 ayBiz bununla görüşmeye devam ettik sonra ayrıldık sonra ben evlendim uzun bi süre görüşmedik sonra yine buluştuk 3 4 senedir de sürekli diyalog halindeyz
Cevap sahibi4 ayHimm sende az değilmişsin yaa 🤭🤭
Soran4 ayNeden yaa 😂😂
Cevap sahibi4 ayNeden olduğunu sende biliyorsun. 😂😂
Cevabını bildiğin soruları sorma 😂
Soran4 ayBilmiyorum söyle :)
Cevap sahibi4 ayHızlı bir hayatın varmış gibi hissettim
Soran4 ayOzamanlar öyleydi evet takılırdık arkadaşlarla haftasonları falan :)
Cevap sahibi4 ayÖzlüyor musun o yıllarını
Soran4 ayEe yanii sen sanki özlemiyosun
Cevap sahibi4 ayBen hala alemlere akıyorum 😂😂
Soran4 ayEvlendirelim seni artık bırak alemleri falan :)
Cevap sahibi4 ayO hatayı ikinci kez yapmayı düşünmüyorum 😂😂 teşekkür ederim. Keyfim ve kahyası da izin vermiyor zaten 😂😂
Soran4 ayHe boşandın yanii
Cevap sahibi4 ayEvet 45 yaşındayim birde 😂😂
Soran4 ay32 yazıyo :)
Cevap sahibi4 ayKafam cakirken açmıştım hesabı öyle kaldı.
Sen gel seni boşandiralim, 😂😂 bizim ortam daha şen 😂😂
Soran4 ayYok biz bıraktık o işleri :)
Cevap sahibi4 aySen bilirsin 😂
Cevap sahibi4 aySohbet için teşekkür ederim benim gözler kapanıyor yarın yine gel 😂😂
Soran4 ayİyi geceler 🌜⭐️
Cevap sahibi4 ayİyi geceler 🤗🤗
Cevap sahibi4 ayPisst burada mısın
Soran4 ayBurdaymm :)
Cevap sahibi4 ayNapiyosun
Soran4 ayİyiyim sen nabsyn
Cevap sahibi4 ayİyi bende evdeyim can sıkıntısı yazayım dedim 😂
Soran4 ayİyi yaptın akşam saat kaçtı senin çıktığında
Cevap sahibi4 ay3 u geçiyordu
Soran4 ayBaya geç takılmışız:)
Cevap sahibi4 ayAynen, sende manita ile yazisiyordun😂
Soran4 ayAynen yapmış kafayı içmiş yazıyodu saçma sapan:)
Cevap sahibi4 ay😂😂 Sende içiyor musun
Soran4 ayYok hayır sadece sigara var bende
Cevap sahibi4 ayHiç mi içmedin alkol
Soran4 ayDaha önce içtim tabiki ama çok uzun zaman oldu bıraktım
Cevap sahibi4 ayBen severim içmeyi
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu durumlar insanı gerçekten çok düşündürüyor. Bir erkek bazen elde edemediği şeye takılır kalır. Bu kadın onun için bir ideal, bir kaçış veya mevcut ilişkisinde bulamadığı bir boşluğu doldurma arayışı olabilir. Elde edemedikçe, bu durum onun için bir takıntıya dönüşebilir. Kendi iç dünyasındaki belirsizliklerin yansıması olabilir bu. 🤔💔✨
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Zeynep'in Çözümleri
Giysi bakımı ve çamaşır yıkama sırlarına dair tüm sorularını yanıtlıyorum.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
7Cevap
Evli olduğu halde böyle yapıyorsa karaktersizdir zaten. Bir nedeni olmasına gerek yok yani. Amacı da cinselliktir.
08 Yorumla
Soran4 ayİsteklerini kadın yapmıyo ama
Soran4 aySenelerdir hiç mi bıkmaz ya üstelik bi kaç kez oldu ama artık kadın vermiyo bunu anlaması lazımm
Soran4 aySöyledim sen kimsin falan dedi sonrada yapcak bişey yok dedi
Soran4 ayEvet öyle dedi bana eşin seni aldatıyor yazdım oda yapcak bişey yok dedi
- Aile & Toplum konusunda 328 cevap paylaştı.
4 ayEşi ne derse yapıyodur. Aradığı belayı öteki kadında bulmuştur.
06 Yorumla
Soran4 ayNasıl yanii
- 4 ay
boş ver. Hikayedeki herhangi biri sen isen diğer ikisini engellemen sorunu çözer.
Soran4 ayEngelledim başka hesaplardan ulaşıyor engelimi kaldır diye
- 4 ay
İlişki polisi şube müdürlüğü falan kurulmalı, başedilmez yeminle
Soran4 ayYani amacı ne olabilir yüz vermiyorum yazdıklarına cvp vermiyorum bazen görüldü atıp bırakıyorum ama o her sabah günaydın aşkm yazıyo
- 4 ay
Bazen neyi merak ettiğin nereye savrulduğunu görmene engel olur. Bu da onlardan biri gibi. Şöyle bi etrafına bak ve daha bilinir şeyleri merak et bence
Gizli Üye(36-45)4 ayBenim durumuna çok benzer ortada çocuklar var bu yüzden tabi bu bendeki sebep
08 Yorumla
Soran4 aySenin durumun nasıl
Cevap sahibi4 ayYani anlattiginin aynisi hiç memnun olmadığım bir evlilik ama çocuklar için katlanmak zorundayım olan bu.
Soran4 ayPeki başka bi kadına neden istediğini almadığın halde peşini bırakmazsın
Cevap sahibi4 ayİstediği ne alamadığı ne?
Soran4 ayBuluşmak istiyo mesela ama kadın bahanelerle geçiştiriyo tam 1 senedir böyle adam hala aşkm falan devam yanii:)
Cevap sahibi4 ayEvde muhabbeti yoktur senin muhabbetin sariyordur ilgi duyuyordur ayrıca biz erkekler zor olanı kovalamayi severiz
Soran4 ayİlk zamanları aramızda bişeyler oldu evet ama 1 yıldır buluşmak istiyo çıkmıyorum hala peşimde
Cevap sahibi4 ayDedigim gibi amacı cinsellikse kolay vaz geçmez erkekler olarak zoru elde etmeyi severiz
- Aile & Toplum konusunda 424 cevap paylaştı.
4 ayİste sebep bu zaten
014 Yorumla
Soran4 ayNeymiş sebep
- 4 ay
İstedigini vermemis olman
Soran4 ayAma evli
- 4 ay
Sence bu devirde insanlar bunu onemsiyor mu...
Soran4 ayHayır ama adamda bırakmıyo peşimi ya yüz verdiğim falanda yok he
- 4 ay
İki saattir ne anlatiyorum yuz versen istedigini alsa belki sıkılıp birakacak... Yani rahatsiz ediyorsa adli mercilere bildirmeni tavsiye ederim
Soran4 ayYok öyle kötü biri zorbalık yapcak biri değil aksine bana çok ilgili çok sıcak davranıyo hiç kötü sözünü bilmem mesela ama benide bırakmıyo hergün günaydn aşkm yazıp duruyo
- 4 ay
Çok iyi niyetli masallah... O zaman kumasi olsana😀
Soran4 ayDaha neler:)
- 4 ay
Cok istekli gibisin aslinda ya 😀
Soran4 ayDeğilim sadece bana karşı ilgisi hoşuma gidiyor diyelm :)
- 4 ay
Farkinda misin adam evli 🙂
Soran4 ayBiliyorum bende o sebepten yüz vermiyorum ben kendimi ondan çektikçe o bana geliyor
- 4 ay
Bundan sonrasi karakter meselesi
Aile & Toplum konusunda 335 cevap paylaştı. Uçkur düşkünüdür ondan
024 Yorumla
Soran4 ayİsteklerini yapmıyo diyorum
Soran4 ayNasıl ne biliyosn:)
Soran4 ayEvett
Soran4 ayAldatılan ben değilim sen yanlış anladın
Soran4 ayBana yazıyo evet
Soran4 ayTamam kabul ediyorum önceleri aramızda bişeyler oldu ama artık ben istemiyorum adam bırakmıyo peşimi ya
Soran4 ayEngelledim kaç kere başka hesaplardan ulaşıyor üstelik karısına bile söyledm kadın yapcak bişey yok yazdı yq
Soran4 ayGerçekten anlamıyorum nasıl bi evlilikleri var ki bu adam devamlı bana yazıyo
Soran4 aySence senin fikrin nedir
Soran4 ayEşinde bütün suç bence
Soran4 ayEşim senin gibş değil onla zevk almıyorum seninle çok zevk alıyorum diyo burada ben eşini suçlu görürüm kocasını mutlu etmeyi bilmiyo demekki
Soran4 ayBana dediği bu seninle daha güzel oluyo diyo bi keresinde birlikte olduktan sonra gözlerimin içine baktı sanki dünyada tek kadın benmişim gibi hissettirdi bana ilgili davranıyo sıcak yakın davranıyo bende aksine tam tersi davranıyorum
- Aile & Toplum konusunda 6,1b cevap paylaştı.
4 ayDemek ki var bir bağ
02 Yorumla
Soran4 ayMesela nasıl
- 4 ay
Ayrılmadıklarına göre arada bir bağ var
Yani sana mı yazıyor
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Bi adam, kadın onun isteklerini yapmadığı halde neden o kadından senelerdir vazgeçmez?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne