Üstelik adam evli olduğu halde başka bir kadına senelerdir yazıyor
1 ay
Bazı kadınlar ısrarla ikna olur, bazı erkekler de bunu bildiği için kendilerini küçük düşürmekten de imtina etmedikleri sen ısrara devam eder. Bu kendini çok kararlı sanan ablalar da bir gün bir saat o isteklerini yapmıştır. Çünkü niyeti vardır onun da sadece zor kadını oynuyordur. Bu kadar basit. Sen şimdi kendini çok asil ve dik duruşlu sanıyorsun ama muhtemelen arada kuyruk sallamayı da ihmal etmiyorsun.
Cevap vermiyorum yazdıklarına diyorum görüldü atıyorum hergün yazıp duruyo aşkm günaydn aşkm ordamısn aşkm neden yazmıyosn diye
Keşke sana yazışmaları gösterebilsem ozaman daha iyi anlardın benii hergün yazıyo hergün ben cvp vermedikçe yazıyo en sonunda bugün cvp verdim aşkm neden yazmıyorsun bi sorun mu var demiş
Engelledim başka hesaplardan ulaştı engeli kaldır diyo
Yoo şimdi hakkını yemem öyle kötü zorba biri değil aksine bana çok sıcak çok ilgili çok yakın davranır ne dicem hukuki yollara başvurrupta
Çünkü erkek evli olduğu halde iletişimde kalan kadın ben ikna edilmeye hazırım ama senin çaba harcaman lazım demek istiyor aslında
Yani ona bu cesareti veren ikinci kadın
Cevap vermiyorum yazdıklarına yüz vermiyorum tam 1 senedir böyle diyorum adam hala aşkm demekten vazgeçmiyo
Bu yazdıklarını karına göndermem hoşuna giderse devam et diyemiyor musun
Eşine söyledm zaten seni aldatıyor diye kadın yapcsk bişey yok yazdı bunların evliliği nasıl bi evlilik ben anlamadım
Ee kadının kimsesi yoktur. Evde ihtiyacı da karşılanıyor. Artık umursamıyor demek ki
Seni daha çok rahatsız ediyorsa savcılığa ver
Ya kötü biri değil öyle zorba biride değil ama peşimi bırakmıyor gerçekten amacı ne anlamdım
Amacı seni becermek başka ne olacak
İstediğini yapmıyorum diyorum 1 senedir istiyo çoktan vazgeçmesi lazım değilmi bundan bana iş çıkmaz diyip
Takıntılı ruh hastası işte. Engellemedikce o devam eder.
Ben ikna edilmeye hazırım senin çaba harcaman lazım diye yorumlar erkek ama siz bunu anlamıyorsunuz kabullenmiyorsunuz
Takıntılı mı sence bana karşı
Evet sende istiyorsun ama istediğini yapmıyor 😂 yoksa sende dünden razısın
Ne istiyomuşum ben
Onu
İstemiyorum istesem birlikte olurum neden yazdıklarına cvp vermiyim
Okuduğunu anlamıyor musun
Engellemedikce ikna edilmeye hazırım izlenimi veriyorsun diyorum
Engelledim daha önce defalarca başka hesaplardan yazmaya devam ediyo engeli aç diye bende açıyorum kavga etmemişim gürültü etmemişim adamı ne diye engellicem durup dururken
Eezaten birlikte olmuşun neden bıraksın. Evli erkeği kabul eden kadını bulmuş hala ikna etmeye çalışıyor işte. Senin gibi saf birini kandırmaya çalışıyor.
Bu kadar uzun bi sürede kandıramamış bence kendisi kandırılıyor oyalanıyo olmasın :)
😂😂 Ne zaman bitlikte oldunuz
1 seneyi geçti birlikte olmadık o 1 sene içinde hergün mesajlaşan biriyiz bu arada hergün yazıyo
Ee sende hala engellemiyorsun sikayetci değilsin yani. Burada bizim kafamızı şişirme 😂
Biz seninle konuştuk değil mi daha önce bu konuyu 94 mu senin nick sonu
Engelledm başka hesaplardan ulaşıyor diyorum sen neyini anlamıyosn :)
Onu da engelle
Ben seninle ilk defa konuşuyorum bu arada :)
Demek ki tek değilsin 😂 senin gibi kronik vaka kadın çok var burada
Evwtt olabilir erkekler sorunlu biz nabalım
Hayır o kadar bekar erkek varken evli birini tercih etmişsin. Benim ne suçum var. Siz kendiniz nerede öküz ver nerede sorunlu var onların altına yatmaya bayılıyorsunuz
Bende evliyim bu arada
😂😂😂😂 Bravo yaa başında desene
Ne değişecekti
Şartlar eşit işte.
Peki sen ondan ne istiyorsun da yapmıyor
Ben bişey istemiyorum ki istesem yapar ama istemiyorum
Sana harcadığı zamanı emeği karısına harcasa evliliğinde sorun kalmaz zaten
Eşini sevmiyo olabilirmi
😂😂😂 Cidden bu ilişkide hala duygusallık mi bekliyorsun sen
Anlamak çok kolay hadi boşan ilk önce sen sonra bende bosanacagim evleniriz diye söyle bak bakalım ne yapacak
Ben sana duygusallık tan bahsettiğimi hatırlamıyorum onuda nerden çıkardın ayrıca ona neden böyle bişey söyliyim onuda anlamadım ben kimseye boşan falan Dicek öyle bi insan değilm
Ee ne tamam hala onunla hergun mesajlaşıyorsun o zaman 😂😂
İşte bunuda anlamıyorum neden bana mesaj atıp duruyo :) bana karşı çok ilgili çok sıcak çok yakın hiç kötü söz kullanmaz mesela daha önceleri birlikte olduktan sonra sanki dünyadaki tek kadın benmişim gibi hissettirdi bana kendimi gözlerimin içine bakarak aslında etkileniyoruz birbirimizden ama imkansız işte:) bende bunu farkında olduğum için ona karşı soğuk ve ilgisiz davranıyorum
Senin evlilikte sorunlar halen devam ediyor mu
Orta şeker diyelmm
İşte o değerli hissettirmesi seni etkilemiş.
Ee Peki pişman mı oldun neden görüşmeye devam etmedin
Pişman olmadım da diyorum ya o evli ben evli birlikte olmaya devam edersek bu sefer hiç kopamayız ki, oda bunu istiyo zaten onun için nereye kadar böyle en iyisi o baksın yoluna ben bakayım yoluma diyorum ama o hergün yazmadan duramıyo
Ee böyle de yaz yaz liseli ergenler gibi yine olan bisey yok 😂
Aynen öylee nasıl davranayım bilemedim:)
Boşanman mümkün mü ya da hiç aklından geçiyor mu
Çocuklarım var boşanma falan olmaz eşim boşamaz zaten
Peki bu kişiye bir çekim hissediyor musun hala
Aslında evet ama ben beni bırakması için uğraşıyorum:)
Ee tamam işte, boşanamiyorsunuz ikinizde, çekimde var yakalanmadan tadını çıkarın 😂
Bak mesela bu saat olmuş şimdi mesaj attı dışarda araba kullanıyor belliki içmiş ebru gündeş aşk şarkıları falan yolluyo
Ee senin kocan nerede şu an ne yapıyor
Yatıyo
Belli ki senin ilgi ve sevgiye ihtiyacın var aslında. Yani eksiklik duyduğun şey bu. İletişim, seni anlayan dinleyen biri olmasi, baksana hu saatte bile onunla iletişim halindesin
Bence karar ver. Ya tamam ya devam. Bu şekilde kendini de yorarsın
Ben fazla takmıyorum ki dediğim gibi canım isterse cvp veriorum istemezse vermiyorum onun beni bırakması için uğraşıyorum:)
O zaman her yazdığı yerden engelle 😂👍
Tamam :) sende iyi laf yetiştirdin bana teşekkür ederim burcun ne bu arada merak ettim
Boğa 😂 gece gece bende vakit geçirecek yer arıyordum iyi oldu
Teşekkürler :) gerçekten sabırla dinledin beni
Senin burcun ne
Balık burcuyum ben
Az çok tahmin etmistim
Tüm dunya siyah dese o gri diyorsa gridir. Kafasına koyduğunu yapar 😂😂
Severmisin balık burçlarını:)
Takıntılı olmaları dışında her konuda severim 😂
Değiliz ya takıntılı falan 😂
Hee hee hiç takıntılı olur musunuz 😂😂
Şimdi sana bisey daha sorayım. Peki hiç Antalyaya seminere gitme gibi bir durumun oldu mu senin
Aşk insanıyız biz :)
Yok hayır hiç öyle bişeym olmadı noldu ki
Bir balık burcu vardı da yine eskiden burada acaba o musun diye merak ettim 😂
Yok o ben değilim :) bu yazmaya devam ediyo hala eve geldim şimdi yazmış bende evde yanlızmısın dedim hayır dedi bak adamın eşi evde bu saate bana rahat rahat mesaj atabiliyor ilginç
Sende aynı sekildesin 😂
Evet ama kadınlar daha bi baskıcı olur böyle konularda
Dediğim gibi o kadında artık değişen düzelen bisey yok umursamiyordur
Evet senin nssıl aşk hayatn
Harika 😂
Ben keyfim ve kahyasi ile harika bir aşk yaşıyoruz 😂😂
Mutluluğunuz daim olsun ne diyimm 😂😂😂
Amin cümlemizin
Kaç yıllık evlisiniz
8 senedir evliyz
Ask evliliği mi
Evett
Bu diğeri ile nerede nasıl tanıştınız
2015 den beri tanışıyoruz bununla arkadaş ortamındiyelm
Ooo bekarkenden 😂 ee o evli miydi o zamanlar
Evliymiş sonradan öğrendim
Himm. O zamandan göz koymuş sana. Ee nasıl gelişti de bu raddeye geldi
Biz bununla görüşmeye devam ettik sonra ayrıldık sonra ben evlendim uzun bi süre görüşmedik sonra yine buluştuk 3 4 senedir de sürekli diyalog halindeyz
Himm sende az değilmişsin yaa 🤭🤭
Neden yaa 😂😂
Neden olduğunu sende biliyorsun. 😂😂
Cevabını bildiğin soruları sorma 😂
Bilmiyorum söyle :)
Hızlı bir hayatın varmış gibi hissettim
Ozamanlar öyleydi evet takılırdık arkadaşlarla haftasonları falan :)
Özlüyor musun o yıllarını
Ee yanii sen sanki özlemiyosun
Ben hala alemlere akıyorum 😂😂
Evlendirelim seni artık bırak alemleri falan :)
O hatayı ikinci kez yapmayı düşünmüyorum 😂😂 teşekkür ederim. Keyfim ve kahyası da izin vermiyor zaten 😂😂
He boşandın yanii
Evet 45 yaşındayim birde 😂😂
32 yazıyo :)
Kafam cakirken açmıştım hesabı öyle kaldı.
Sen gel seni boşandiralim, 😂😂 bizim ortam daha şen 😂😂
Yok biz bıraktık o işleri :)
Sen bilirsin 😂
Sohbet için teşekkür ederim benim gözler kapanıyor yarın yine gel 😂😂
İyi geceler 🌜⭐️
İyi geceler 🤗🤗
Pisst burada mısın
Burdaymm :)
Napiyosun
İyiyim sen nabsyn
İyi bende evdeyim can sıkıntısı yazayım dedim 😂
İyi yaptın akşam saat kaçtı senin çıktığında
3 u geçiyordu
Baya geç takılmışız:)
Aynen, sende manita ile yazisiyordun😂
Aynen yapmış kafayı içmiş yazıyodu saçma sapan:)
😂😂 Sende içiyor musun
Yok hayır sadece sigara var bende
Hiç mi içmedin alkol
Daha önce içtim tabiki ama çok uzun zaman oldu bıraktım
Ben severim içmeyi
Canım benim, bu durumlar insanı gerçekten çok düşündürüyor. Bir erkek bazen elde edemediği şeye takılır kalır. Bu kadın onun için bir ideal, bir kaçış veya mevcut ilişkisinde bulamadığı bir boşluğu doldurma arayışı olabilir. Elde edemedikçe, bu durum onun için bir takıntıya dönüşebilir. Kendi iç dünyasındaki belirsizliklerin yansıması olabilir bu. 🤔💔✨
Cevap
7Cevap
Evli olduğu halde böyle yapıyorsa karaktersizdir zaten. Bir nedeni olmasına gerek yok yani. Amacı da cinselliktir.
İsteklerini kadın yapmıyo ama
Senelerdir hiç mi bıkmaz ya üstelik bi kaç kez oldu ama artık kadın vermiyo bunu anlaması lazımm
Söyledim sen kimsin falan dedi sonrada yapcak bişey yok dedi
Evet öyle dedi bana eşin seni aldatıyor yazdım oda yapcak bişey yok dedi
Eşi ne derse yapıyodur. Aradığı belayı öteki kadında bulmuştur.
Nasıl yanii
boş ver. Hikayedeki herhangi biri sen isen diğer ikisini engellemen sorunu çözer.
Engelledim başka hesaplardan ulaşıyor engelimi kaldır diye
İlişki polisi şube müdürlüğü falan kurulmalı, başedilmez yeminle
Yani amacı ne olabilir yüz vermiyorum yazdıklarına cvp vermiyorum bazen görüldü atıp bırakıyorum ama o her sabah günaydın aşkm yazıyo
Bazen neyi merak ettiğin nereye savrulduğunu görmene engel olur. Bu da onlardan biri gibi. Şöyle bi etrafına bak ve daha bilinir şeyleri merak et bence
Benim durumuna çok benzer ortada çocuklar var bu yüzden tabi bu bendeki sebep
Senin durumun nasıl
Yani anlattiginin aynisi hiç memnun olmadığım bir evlilik ama çocuklar için katlanmak zorundayım olan bu.
Peki başka bi kadına neden istediğini almadığın halde peşini bırakmazsın
İstediği ne alamadığı ne?
Buluşmak istiyo mesela ama kadın bahanelerle geçiştiriyo tam 1 senedir böyle adam hala aşkm falan devam yanii:)
Evde muhabbeti yoktur senin muhabbetin sariyordur ilgi duyuyordur ayrıca biz erkekler zor olanı kovalamayi severiz
İlk zamanları aramızda bişeyler oldu evet ama 1 yıldır buluşmak istiyo çıkmıyorum hala peşimde
Dedigim gibi amacı cinsellikse kolay vaz geçmez erkekler olarak zoru elde etmeyi severiz
İste sebep bu zaten
Neymiş sebep
İstedigini vermemis olman
Ama evli
Sence bu devirde insanlar bunu onemsiyor mu...
Hayır ama adamda bırakmıyo peşimi ya yüz verdiğim falanda yok he
İki saattir ne anlatiyorum yuz versen istedigini alsa belki sıkılıp birakacak... Yani rahatsiz ediyorsa adli mercilere bildirmeni tavsiye ederim
Yok öyle kötü biri zorbalık yapcak biri değil aksine bana çok ilgili çok sıcak davranıyo hiç kötü sözünü bilmem mesela ama benide bırakmıyo hergün günaydn aşkm yazıp duruyo
Çok iyi niyetli masallah... O zaman kumasi olsana😀
Daha neler:)
Cok istekli gibisin aslinda ya 😀
Değilim sadece bana karşı ilgisi hoşuma gidiyor diyelm :)
Farkinda misin adam evli 🙂
Biliyorum bende o sebepten yüz vermiyorum ben kendimi ondan çektikçe o bana geliyor
Bundan sonrasi karakter meselesi
Uçkur düşkünüdür ondan
İsteklerini yapmıyo diyorum
Nasıl ne biliyosn:)
Evett
Aldatılan ben değilim sen yanlış anladın
Bana yazıyo evet
Tamam kabul ediyorum önceleri aramızda bişeyler oldu ama artık ben istemiyorum adam bırakmıyo peşimi ya
Engelledim kaç kere başka hesaplardan ulaşıyor üstelik karısına bile söyledm kadın yapcak bişey yok yazdı yq
Gerçekten anlamıyorum nasıl bi evlilikleri var ki bu adam devamlı bana yazıyo
Sence senin fikrin nedir
Eşinde bütün suç bence
Eşim senin gibş değil onla zevk almıyorum seninle çok zevk alıyorum diyo burada ben eşini suçlu görürüm kocasını mutlu etmeyi bilmiyo demekki
Bana dediği bu seninle daha güzel oluyo diyo bi keresinde birlikte olduktan sonra gözlerimin içine baktı sanki dünyada tek kadın benmişim gibi hissettirdi bana ilgili davranıyo sıcak yakın davranıyo bende aksine tam tersi davranıyorum
Demek ki var bir bağ
Mesela nasıl
Ayrılmadıklarına göre arada bir bağ var
Yani sana mı yazıyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?