• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Aşk İlişkileri

Aldatan erkek neden eşinden ayrılmaz?

rüyasultan
rüyasultan Takip Et
Xper 3 Yaş: 40
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
Yapay Zekaya Sor
Evet arkadaşlar size soruyorum.

Erkek için özellikle sorum...

Aldatan erkek, eşi durumu öğrendiğinde neden ayrılmayı kabul etmez?

Barışmak için elinden geleni yapar, seviyorum der?
Aldatan erkek neden eşinden ayrılmaz?
Aldatma Soruları Sevgi Soruları Ayrılık Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• khanblack
    khanblack Takip Et
    Xper 5 Yaş: 44
    +1 yıl

erkekler aldattığında eşi öğrenip boşanmak istediğinde onu başka bir erkekle beraber olucağını düşündüğünden boşanmak istemezler kendi yaptıkları doğru gibi görüp eşinin bir başka erkekle olmasını istemezler sanki hakları varmış gibi eşin o kadar değerliyse aldatmazdın ama ben aldatayım eşim beni bırakmasın öyle yaşamaya devam edeyim derler kimileride evli erkekler sevgilisi olduğunda evlenelim dediğinde sevgilsi adam ben evliyim yapamam diyerek kurtulurlar bu zihniyette insanlarda var o nedenle boşanmıyorlarda bu 2 tipde düşünnenler var ama boşanmamak gibi durumu yok elinde kanıt varsa istediğin gibi boşanır adam istemiyor diye boşanmama gibi durum söz konusu olmaz.

12
    4 Yorumla
    • rüyasultan
      rüyasultan
      +1 yıl

Bu da değişik bir bakış açısı...

Mantıklı ama. Güzel bir noktaya değinmişsin.

Teşekkürler :)

Yorumla
    • khanblack
      khanblack
      +1 yıl

birşey değil :D

Yorumla
    • khanblack
      khanblack
      +1 yıl

düşünceme katıldığın içinde bende teşekkür ederim :D

Yorumla
    • rüyasultan
      rüyasultan
      +1 yıl

Ne demek böyle samimi cevaplar gördükçe mutlu oluyorum :)

Yorumla

En İyi Cevaplar

• basküler
    basküler Takip Et
    Xper 4 Yaş: 36
    +1 yıl

Dün akşam ne oldu bu ülkede? :S 10 saattir hep aldatmak üzerine sorular geliyor.Ben birşey mi kaçırdım? :S Sorunun cevabı ise, aldatan kişi orada eşini kaybetmek istemez.Çünkü kiminle aldatıyorsa eşini, onunla bir gelecek göremiyordur ve kurulu düzenini bozmak istemiyordur ya da geleceği düşünüp pişman olmuştur.Bu nedenlerle de, kişi ayrılmak istemeyebilir.

13
    5 Yorumla
    • RoL_34
      RoL_34
      +1 yıl

Katılmıyorum erkekler doyumsuzdur :) Hem ütüsü yapılsın yemeği yapılsın ister ama akşam dışarda farklı meyve yemek cazip gelir :) Kandırmayın kendinizi :)

Yorumla
    • basküler
      basküler
      +1 yıl

Genellemeler yanlıştır ;) Ayrıca, bunu yapan sadece bazı erkekler değil; kadınlar da vardır.

Yorumla
    • yenibirisi
      yenibirisi
      +1 yıl

erkek erkeğe yapmadıklarına göre bunu yapan erkek kadar kadın olması lazım. dimi efenim ;)

Yorumla
    • rüyasultan
      rüyasultan
      +1 yıl

Ben sadece bir süredir merak ettiğim soruyu sordum ve cevabını merak ettim erkekler erkek psikolojisini daha iyi anlar diye...

Yoksa bekarım ben :)

Cevap aklımdaki cevap ama. Teşekkürler.

Yorumla
    • basküler
      basküler
      +1 yıl

Rica ederim :)

Yorumla
  • Yalan_Dünya
    Yalan_Dünya Takip Et
    Xper 2 Yaş: 45
    +1 yıl

erkek adam aldatir bunun gelip gecici bir kacamak oldugunu düsünür , karinin koynundan cikar hic bir sey olmamis gibi evine gelir önüne sicak corbasi koyulur , ütü komlegi asilidir , coluk cocugu etrafindadir böyle bir yuvayi kimse birakmak istemez , kacamak yapmak ona heyecan verir ama yakalandigindada köpekler gibi pisman olur esi bu sefer önüne corbasini sevgiyle degilde nefretle koyar , bu seferde adam heyecandan degilde evdeki huzuru disarida aramak icin aldatir , ama yine bosanamaz esinin baska bir adamla olmasini istemez veya coluk cocuk vardir onlarin gelecegini düsündügü icin bu evliligini sürdür bosanamaz !

15
    7 Yorumla
    • gül-feşan
      gül-feşan
      +1 yıl

haklısın. buna uygun bi şarkı vardı, hem Allah'tan korkar, Hemde kuldan utanır. ama yine bildiğini okur.:)

Yorumla
    • rüyasultan
      rüyasultan
      +1 yıl

Onlar elinin kiri, eşi de gözünün bebeği yani?

Ama gene de bildiğini okumuş başka çiçeğin balına da bakmıştır oh kebap iyi yani :)

Nefret ettiğim erkek düşüncesi...

Yorumla
    • DERYA_KOÇ
      DERYA_KOÇ
      +1 yıl

Erkekte karaktersizlik var. Yoksa insan kendi karısına ve çocuklarına ihanet etmez. Beş para etmeyecek kadınlarla gez dolaş sonra eve gel huzursuzluk yap. Git o sevgiline gülücükler saç. sonrada karın olayı duyunca ben karımı seviyorum. DEFOL GİT. sEN KENDİ KARINI VE ÇOCUKLARINA BU KÖTÜLÜĞÜ YAPTIKTAN SONRA KADININ GİDİP BAŞKA BİRİYLE EVLENMESİNİ NEDEN HAZMEDEMİYORSUN. Adam olsaydında karının ve çocuklarının değerini bilmedin. Sonra gider alırsın beş para etmeyen o kadını bak bakalım sana kadınlık yapacakmı o müstaktır böyle erkeklere.

Yorumla
    • Kuzucan
      Kuzucan
      +1 yıl

@DERYA_KOÇ çok haklısın. Bu evli erkekler mutlaka yaptıklarını karılarına belli ederler. Biraz da hoşlarına gidiyor, erkeklik egoları şişiyor galiba. yani kadına bak beni kadınlar beğeniyor bana böyle böyle yapıyorsun bak giderim haa demek için , göstere göstere kadını aldatıyorlar. Ve kadın görünce de sevgilisine dönüp sen ne diyrosun ya biz arkadaşız, bir kaç kez görüştük sen hastamısın hadi git defol falan derler. Burada asıl karaktersiz kimdir biliyormusunuz. Evdeki evli kadındır. O bence çok şahsiyetsizdir. Çoğu da zaten obsessif kompülsiftir. Takıntılı ve rahatsızdır. Ellerini kollarını kavuşturup meydan okurlar. Sevse kocasına zaten saygı gösterirdi. Evde birşey eksik ki adam mutluluğu dışarda arıyor. Aldatılan kadın neden evli kalır ki? Ben hiç anlamam. Yok çocuk muş bilmem ne? Bırakın bunları. Çocuk için deyip kocasının altına araba çekeni gördüm ben. Çocuk babasını nasıl olsa her zaman görecek. Onurlu kadın aldatılmaz. Boşanır.

Yorumla
    • Kuzucan
      Kuzucan
      +1 yıl

Erkek sadece cinsellik için aldatıyorum diyorsa o adam ahlaksızdır, sapıktır, ahlak düşkünüdür. Hiç kimse eşi varken cinsel açlık hissetmez. Bu yalan. Kadın da böyledir adam da böyle. Öyle adam adam kendi çocuğunu da istismar edebilir mazallah ondan uzak tutun. Psikolojide has alan diye bir yer var. Oraya sadece bir kişi girebilir. Evdeki kadın adamın hayatının kalbindeyken olmaz o iş.

Yorumla
    • DERYA_KOÇ
      DERYA_KOÇ
      +1 yıl

İyi hoş diyonda kardeşde evdeki o kadının günahı ne... Farkındaysan aldatan adam.. Adam egosunu tatmin etmeye çalışyo kadın yuvasını kurtarma derdinde... ne günahını var kadının kocasının kanında bozukluk varsa bu kadının suçumu?

Yorumla
    • Çakır-06
      Çakır-06
      +1 yıl

Ne sacmaliyorsun elinin kiriymis karisida aldatsinbelinin kiri desin ne oluyor bak kimse aldatilmayi kabul etmez o kadına erkekmi yok aldatan koca evli kalsın

Yorumla
  • DERYA_KOÇ
    DERYA_KOÇ Takip Et
    Xper 5 Yaş: 37 , eic 69%
    +1 yıl

Erkekte karaktersizlik var. Yoksa insan kendi karısına ve çocuklarına ihanet etmez. Beş para etmeyecek kadınlarla gez dolaş sonra eve gel huzursuzluk yap. Git o sevgiline gülücükler saç. sonrada karın olayı duyunca ben karımı seviyorum. DEFOL GİT. sEN KENDİ KARINI VE ÇOCUKLARINA BU KÖTÜLÜĞÜ YAPTIKTAN SONRA KADININ GİDİP BAŞKA BİRİYLE EVLENMESİNİ NEDEN HAZMEDEMİYORSUN. Adam olsaydında karının ve çocuklarının değerini bilmedin. Sonra gider alırsın beş para etmeyen o kadını bak bakalım sana kadınlık yapacakmı o müstaktır böyle erkeklere.

33
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

15

Cevap

32

Cevap

• NickimYok
    NickimYok Takip Et
    Xper 2 Yaş: 44
    +1 yıl

çünkü iyi bilir ki, karısını aldatırken kullandığı kadın müsveddesi pislik kendi karısı gibi namuslu değildir, hiçkimse kendi karısı gibi değildir. onun ağız kokusunu başka hiçbir kadın çekmez. erkek karısını sever ama öyle aldatır işte, mallık...

aslında olay psikolojik. cinsel yetersizliği olduğunu hisseden erkek aldatmaya yönlenir, uzun hikayedir bu. kimse ben şöyle erkeğim böyle erkeğim yaparım ederim demesin...

23
    5 Yorumla
    • rüyasultan
      rüyasultan
      +1 yıl

Her erkek aslında aldatma eğilimi içindedir oyle mı?

Verilen sözler kişilik meselesi hep yalan dolan yani ?

Yorumla
    • NickimYok
      NickimYok
      +1 yıl

her erkek değil, günümüzde kadınlar da aldatma eğilimi içinde.

hatta, evli kadınların aldatma yüzdesi şu an daha yüksek.

Allah hepimizi doğru yola ulaştırsın.

Yorumla
    • rüyasultan
      rüyasultan
      +1 yıl

�min Sağol... Evlilikte sadakat denen şey masal oluyor sanırım...

Yorumla
    • Kuzucan
      Kuzucan
      +1 yıl

Namus demeyelim de şuna, başkasının eski karısını , çocuklarının anasını düzeceği düşüncesi onu rahatsız ediyordur diyelim. O da karıya güvenmediğinden. Eğer kadının o tarakta olmadığını bilse zaten sıkıntı duymaz yine boşar. Ama kadın intikam için gider yatar kalkar kendini düşürür diye kadına güvenmediğinden. Erkeğin de namusu paradır. Parası olmayan adamın köpek kadar değeri olmaz. Erkek paralı evin önünde yatan bir köpektir. Bu kadar.

Yorumla
    • Noesteam
      Noesteam
      +1 yıl

Sana aynen katılıyorum. Karisini çok seven ve 40 yaşına kadar aldatmayan birden aldativeriyor ve karısından boşanmayıp evden de gitmiyor. Sevgilisiyle de birlikte olmaya devam ediyor. Nedeni bence para bölünmesin düzen bozulmasın çocuklarını kaybetmesin ve aldattığı kadının da karisi gibi namuslu olmaması bence.

Yorumla
  • new_anka
    new_anka Takip Et
    Xper 3 Yaş: 47
    +1 yıl

Evlenince eşimi aldatmayı düşünmüyorum.

Fakat beşer şaşar demişler.

;

Aklı başına gelince hatasını anlar

Hatasını anlamaktan ziyade

Gururunu kurtarmak ister

Asıl gururu kırılan kadındır ama

Gururunu kurtarma derdinde olan erkektir.

Toplumda bilinmesi

küçük düşme hissi yaratacağı için

O saatten sonra kahrını çekecek bir kadın bulamayacağı korkusu ile

barışmak için elinden geleni yapar.

5
    2 Yorumla
    • rüyasultan
      rüyasultan
      +1 yıl

Kurkcu dükkanı hesabı... İlla doner...

Yorumla
    • Çakır-06
      Çakır-06
      +1 yıl

Bosanmak istiyorsan aldatirsinbartik kadınlarda buna göz yummuyor erkek rlinin kiri sacmaligi bitti bitti

Yorumla
  • halley200
    halley200 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 41
    +1 yıl

Acayip saçma sapan birşeydir bu durum:aslında aldatan çoğu erkek karısıyla mutlu ve huzurludur onu seviyodur karısına isteyemediği yaptıramıyacağını düşündüğü çoğu arayışı dışarıda arar ve o doğrultuda hareket eder.Aldatma olayı ifşa olunca içine bir endişe pişmanlık düşer ve Karısını burakmak istemez ama şu var karısı affetse dahi adam yine ilk fırsatta aldatacaktır,1 kere yapan devamlı yapar...

13
    2 Yorumla
    • rüyasultan
      rüyasultan
      +1 yıl

Bu da guzel bor bakis acisi. Tesekkurler.

O zaman, kadınlar arasinda söylenen 'en iyi erkek pişman erkektir.' sözü duzmece oluyor?

Yorumla
    • Kuzucan
      Kuzucan
      +1 yıl

Yooo, hiç de değil, erkekte para olmaya görsün, drank diye parayı basar boşanır. Biliyordur ki kadın donuna kadar alacak. Tazminatlar nafakalar evler herşey patır patır gidecek. Bekar evlerinde yatacak. Götü yemiyordur afedersin. Parası yoktur. Çulsuzdur. Kadının gücü üstüne kurulmuş bir evlilikte köpeklik yapıyordur. M. Ali Erbil kaç tane kadından boşandı. Yok karısını seviyormuş bilmem ne. Erkeğin asıl manitası paradır para. Siz erkekleri tanımadınız daha.

Yorumla
  • BlackLabel
    BlackLabel Takip Et
    Xper 2 Yaş: 42 , eic 41%
    +1 yıl

gerçekten seviyordur seven erkekde aldatabilir aldatmak cok acaip bir olgu. anlatmaya kalksak uzun yazılar cıkar. metresini gelip gecici goruyorsa yakalanmazsam kimseye zararım yok dusuncesindeyse bu olur. hem sevmese bile kurulu duzeni bırakmak da cok zordur. cevredeki insanların duyması en yakınının bile senin suclu oldugunu bilmesi tum bu yaşananların kendi sucu oldugunu hissetmek bunları yaşamak istemezler.

7
    4 Yorumla
    • rüyasultan
      rüyasultan
      +1 yıl

Özür dileyerek bir soru sormak istiyorum:

Aldattığını okumuştum bir yorumunda.

Buna bakarak mı bu yorumu yaptın, yoksa genel yorumun mu bu?

Evli olduğunu yazmışsın, eşin ile ilişkin hiç mi etkilenmedi bu olaydan? (Haberi olsun ya da olmasın davranışlarına yansımadı mı yani?)

Yorumla
    • BlackLabel
      BlackLabel
      +1 yıl

Bunlar benım bırebır yasadıgım bır durum degıl genel dusuncem ama yakalansam sanırım ortak noktalar elbette olurdu. Esıme tutumumu sormussun hayır hıc degısmedı davranıslarıma yansımadı. Ama bu genel bır durum degıl bır cogu erkek bellı eder yansıtır oyle goruyorum duyuyorum.

Yorumla
    • rüyasultan
      rüyasultan
      +1 yıl

Biliyorum böyle olduğunu. Teşekkür ederim yorumun için. Yalnız bu konuda senle konuşmak isterdim zira bu psikolojiyi çok merak etmekteyim.

Yorumla
    • BlackLabel
      BlackLabel
      +1 yıl

Rıca ederım. Ben bıldıklerımı paylasabılırım. Faydası olursa da mutlu olurum. Arkadas lıstemde varsın ıstersen mesaj yazabılırsın. Akıl akıldan ustundur bende bu konusmadan bıseyler cıkartabılırım senden bıseyler ogrenebılırım dıye dusunuyorum.

Yorumla
  • Filanca
    Filanca Takip Et
    Xper 5 Yaş: 42 , eic 35%
    +1 yıl

Seviyordur çünkü. Aldattığı kişi ona sadece cinsel yönden haz verir onun için cinsel bir objedir, bilir çünkü eşi gibi olmayacağını evine geldiğinde eşinin verdiği huzuru ve hizmeti veremez, kısaca o sadece bir kaçamaktır, ve bir kaçamak uğruna eşinden boşanmak istemez. Bu tür durumlarda biraz burnunu sürtmeli bayanlar eşlerinin çünkü o korku ile bir daha asla aldatmazlar. Ve her zamankinden daha çok sevip daha çok ilgi gösterirler.

12
    1 Yorumla
    • rüyasultan
      rüyasultan
      +1 yıl

Teşekkür ederim bakış açın benim düşündüğüm gibi.

Ama aldatanın tekrar aldatacağını düşünüyorum genel olarak.

Yorumla
  • polizia85
    polizia85 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 41 , eic 36%
    +1 yıl

Erkek neden aldatir esinde birseyleri eksik buldugundan ve bazi huzursuzluklardan zaten istese esini bosardi aldatmaya kalmadan ve esini aldattiktan sonra aliskanlik baslar sürekli hale gelir ve bir süre sonra sunu dusunmeye baslar her sevistigi beden esi kadar temiz ve masum degil ve hicbiri esinden güzel ya da daha hos olsa bile tirnagi olamayacagi bugün evli biriyle olan yarin evliykende bir baskasiyla olur düşüncesi hakim olur bunun sebebiyse insan yaptigi yanlis ve hatalari karsi tarafinda yapacagini yaptigini zanneder yani kendi gibi asagilik oldugunu düşünür anlayacaginiz biz erkeklerden bir mikim olmaz hatta eslerimize layik birer erkek miyiz acaba bunuda düşünmek gerek...

18
    0 Yorumla
  • dışkapınınmandalı
    dışkapınınmandalı Takip Et
    Xper 2 Yaş: 33
    +1 yıl

Erkeğin alıştığı düzeni bırakması çok zordur çünkü. Gönlü dışarıda olsa bile kurduğu düzeni bir anda yıkamaz.

Buyrun bu da uzmanlardan gelen cevap: link

5
    2 Yorumla
    • rüyasultan
      rüyasultan
      +1 yıl

Erkeklerin düşüncesini bir kızın da ben gibi algılaması güzel. Teşekkür ederim :)

Yorumla
    • Çakır-06
      Çakır-06
      +1 yıl

Erkek karimda dursun diğer kadında der ama karısı anladım gi gün kıçına tekmeyi vuruyor artık kadınlarda aldatmayı kabbulenmiyor

Yorumla
  • halime89
    halime89 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 36
    +1 yıl

Evlilik belli bi zaman sonra monotonlasir erkekdedoyumsuz nefsi olan varliklar dir.haz heyecan pesindedirler.cocuk gibidirler ilgi isterler simarmak isterler isterlerde isterler.bunlari esinden gormediginde ise hemen disariya cevrilir gozleri (istisnalat haric) aldatiltigini anlayan kadin birakip gitmek ister izin bermrz kadinin bole biseye hakki yokmus gibi. Erkek o duzene alismistir bi erkegin hayatinda iki kadin olamaz her anlamda sevgidede cinsel anlamda.

10
    1 Yorumla
    • rüyasultan
      rüyasultan
      +1 yıl

O zaman madem aldatmaya meyillendiği an ayrılsın daha rahat değil mi hem bekar olup hem istediğiyle istediği hayatı yaşamak?

Yorumla
  • yenibirisi
    yenibirisi Takip Et
    Xper 2 Yaş: 44
    +1 yıl

çünkü bundan önce başka bir konuda lafı geçmişti. kadının biri eşinin genel eve gitmelerinden falan bahsetmişti. dahası mahalledeki diğer kadınlarla ilişkilerinden. kadın annesine falan gittiğinde eşi maksat cihaz boşta kalmasın diye başka kadınlarla beraber olup eşine kiminle beraber olduğunun raporunu veriyormuş. bu normalmiş. e kadınlar hararetli bir şekilde bunun normal olduğunu savunursa boşanmak için de bir neden yok demektir.

1
    7 Yorumla
    • rüyasultan
      rüyasultan
      +1 yıl

Normal olduğunu aslında kadınlardan ziyade erkekler empoze etmiyor mu?

Yorumla
    • yenibirisi
      yenibirisi
      +1 yıl

kesinlikle katılmıyorum. kadınlar ne var bunda diye heryerde tartışacak kadar normalleştirmişse bunu erkeklerin empoze etmesine indirgeyemeğiz.

Yorumla
    • rüyasultan
      rüyasultan
      +1 yıl

Hic bahsini açmazsak da adamın yaptığından biz utanıyor gibi oluruz?

Yorumla
    • yenibirisi
      yenibirisi
      +1 yıl

ne alaka? adamın yaptığından utanıyor gibi olmamak için yaptığını alkışlamanız mı gerekiyor?

Yorumla
    • rüyasultan
      rüyasultan
      +1 yıl

Alaka o iste... Acmayalım kimseye anlatmayalım? O zaman nasil bir çözüme gidelim de bu normal görülmesin?

Birilerine akıl danışmak alkış tutmak degil yanlış değerlendiriyorsun...

Aksine olayi tasvip etmediğini ayan beyan belli etmek güçlü olgunu göstermekte bu.

Yorumla
    • yenibirisi
      yenibirisi
      +1 yıl

ama ben olayı tasvip ettiğinden bahsediyorum. anlatması ne kadar normal demiyorum ben. kadın bu durumun yani eşinin onunla bununla herşeyi yapmasının normal olduğunu savunuyor. senin verdiğin cevap çok alaksız olmuş. ya da birbirimizi anlayamadık

Yorumla
    • rüyasultan
      rüyasultan
      +1 yıl

Him... Senin verdigin ornekte kadın ( okumadığım icin bilmiyorum konuyu) Aldatilmasini normal görüyor. Ondan dolayı da anlatıyor cok rahat bicimde. Bu cok saçma evet.

Aynı fikirdeyiz seninle. Ama anlaşamadık :)

Simdi oldu :)

Yorumla
  • Amnezikinsan
    Amnezikinsan Takip Et
    Xper 2 Yaş: 32
    +1 yıl

Aldatan erkek aslında eşini çok sever ama bazen kalbi aşağı bölgelere indiği için aldatır genelde erkeğin irade gücüne bağlı birşey(artık siz nefs mi dersiniz bilemem)... bazende şöyle olur erkek eşini çok sever ama evliliğinde mutsuz hisseder evlenmeden önceki heyecanı, mutluluğu bulamaz buyüzden (cinsel anlamda demiyorum) kendini daha iyi hissetmek için başka kadınlara yakınlaşır...

6
    1 Yorumla
    • rüyasultan
      rüyasultan
      +1 yıl

Bu bakış açısına bazen inanamamakla birlikte samimi cevabın için teşekkür ederim :)

Yorumla
  • etmus
    etmus Takip Et
    Xper 5 Yaş: 43
    +1 yıl

duzeni bozmadan yasamak istiyordur. evde yemek hazir, kadin hazir, aile hazir, cani istedikce de disaridakiler hazir. ohh ne ala

14
    10 Yorumla
    • rüyasultan
      rüyasultan
      +1 yıl

Kebap yani yeme de yanında yat dimi...

Yorumla
    • etmus
      etmus
      +1 yıl

ee oyle. kadin birakmali o adami

Yorumla
    • rüyasultan
      rüyasultan
      +1 yıl

Bence de bir erkekten bunu duymak süper. :)

Yorumla
    • etmus
      etmus
      +1 yıl

neden?

Yorumla
    • rüyasultan
      rüyasultan
      +1 yıl

Genelde karşı cinsten özellikle eskiden kalma alışkanlıkla bunu kendine hakir görenler çok da o yüzden...

Yorumla
    • etmus
      etmus
      +1 yıl

yetisme sekli farkliligi diyelim buna

Yorumla
    • rüyasultan
      rüyasultan
      +1 yıl

Güzel bir fark. Sizler gibi insanların toplumda çoğalması dileğiyle...

Yorumla
    • etmus
      etmus
      +1 yıl

tesekkurler

Yorumla
    • Çakır-06
      Çakır-06
      +1 yıl

Bunu hiç bir kadın boyun eğmez anlar ve tekmeyi vurur kadınlar artık af etmiyor

Yorumla
    • Çakır-06
      Çakır-06
      +1 yıl

Zaten popona vuruyor tekmeyi yakalanıyor erkek çabuk yakalanir

Yorumla
  • Hedehödö
    Hedehödö Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32 , eic 35%
    +1 yıl

Erkekler stabiliteyi sever, büyük değişiklikler erkeklerin hoşuna gitmez. Oturmuş bir şeyi yıkmak istemiyorlar.

5
    1 Yorumla
    • rüyasultan
      rüyasultan
      +1 yıl

Ben de böyle düşünüyorum teşekkürler.

Yorumla
  • mezzy
    mezzy Takip Et
    Xper 6 Yaş: 35
    +1 yıl

aldattığında güzel olacağını düşünmüştür. başka bir insan, başka bir ten, başka bir beden... Başta cazip geliyor. Sonrasında ise bunun o kadar güzel olmadığını farkediyor.

6
    3 Yorumla
    • rüyasultan
      rüyasultan
      +1 yıl

Heyecan heyecan olmaktan çıkıyor yani,

Yorumla
    • mezzy
      mezzy
      +1 yıl

erkeğin aldatma algoritması yeni heyecan arayışından. Kadınınki ise belirsiz... kıldan tüyden aldatır sonra da saçma salak sebepler uydurur. (bkz. kaşının üstünde gözün vardı ayrıldım) Ben de bunu merak ediyorum. Kadınlar neden aldatır?

Yorumla
    • rüyasultan
      rüyasultan
      +1 yıl

Çoğunlukla duygusal tatminsizlik. Gördüğüm bu.

Yorumla
  • kimediorumben
    kimediorumben Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33
    +1 yıl

Boşanmam zaten ben aldatıldığım zaman.Ya öldürürüm ya da yediği boynuzlardan yürüyecek hali dermanı kalmaz...İkincisi her zaman daha mantıklı gelmiştir bana.

7
    1 Yorumla
    • rüyasultan
      rüyasultan
      +1 yıl

2. Yapmak pek de onurlu degil gibi sanki...?

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

eşi ile duygusal beraberliği varken karısını aldattığı başka kişi ile duygusal bağ kurmaz sadece cinsellik hayal eder bence ondan olsa gerek. böyle bişey yapmadım ama sadece tahmini.

6
    1 Yorumla
    • rüyasultan
      rüyasultan
      +1 yıl

Yani buna göre duygusal bağ kurduğu insanı sadece karısını boşayabilecek kapasitede görür ve o zaman ancak boşanmak ister?

Diğeri normal görülür yani?

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Severde ondan.Seven erkekler aldatır sen bakma:) ama kafanı takma kadınlar daha çok aldatıyor artık üzme yani bu da bir tesellidir kadınlar o konuda daha iiler:)

3
    10 Yorumla
    • rüyasultan
      rüyasultan
      +1 yıl

Ben bekarım zaten sadece neden diye erkeklere sormak istedim.

Seven erkek neden aldatır peki?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

kişisel olarak , ben bir kişiyi sevdim onuda aldatmadım o da 5 senelik ilişkimdi bitmeden önce.Onun dışındakiler yani önceler laylaylomdu.genel bazda çok nedenleri var: kadının erkeğini aşağılaması, gurur kırıcı laflar söylemesi,yatakta mal gibi durması,erkeğin sadece yatakta değil aynı zamadna duygusal arayışlar içinde de olma söz konusu da mevcuttur.vs vsvsvs seven erkek de aldatıyor.aslında erkeği elinde tutmak çok kolaydır: fix him a sandwich,suck him three times a day and don't talk to much

Yorumla
    • rüyasultan
      rüyasultan
      +1 yıl

:))) 3 tavsiyeni dikkate almak lazım.

Ben bekarım, başıma da bu olay gelmedi. Genel izlenim soruyorum sadece.

Umarım sevdiğini hiçbir zaman aldatmazsın. Hep öyle kalırsın :)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

bitti ilişki benim bitmeden önce dedim ya:) .ben de bekarım şu anda.genel izlemimi de aşağı yukarı belirttim daha sebepler eklenir buna tabiki detaya girmedim

Yorumla
    • rüyasultan
      rüyasultan
      +1 yıl

Anladım yani, bundan sonra seveceğin insanlar içindi o temennim...

İlla ki eklenir. 3 ile sınıflandıramazsın bir kadını haksızlık olur. :)

Teşekkürler gene de cevabın için.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

kolay değil çok zordur boğa burcu için:) iyi dileklerin teşekkür ederim genede.nedenler üzerinde detaya çok inmeyede gerek görmedim yokta. sonuçta aşağı yukarı belli şeyler kadın için ve erkek için de.

Yorumla
    • rüyasultan
      rüyasultan
      +1 yıl

Herkes bir şekilde empati yapmaya çalışsa zaten bu sorunlar anlaşmazlıklar olmaz ama kadın da erkek de kendi tarafından yorumluyor ilişkiyi.

Karşı tarafı dinlemeden... Bu yüzden tüm sorunlar temelde...

Özüne girmeye kalkarsak ayrı bir soru başlığı olur zaten :)))

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

empati kuruluyor zaten o aşamalara geliniyor sonra empati kurmuş hayal kırıklığına uğrayan bir çok muzisyen ve şarkıcının da erkek olması enteresan ama:) anlayan anladı bunları izle önerim o zaman daha ii anlarsın ana fikrimi link link

Yorumla
    • rüyasultan
      rüyasultan
      +1 yıl

Bana mesaj atmışsın ama sana cevap yazabilmem için öncelikle sadece arkadaşlarının sana mesaj gönderebilme özelliğini kaldırman gerekiyordu slash.

Dediklerine katılıyorum.

Bunu söylemek için eklemiştim.

Gene de teşekkür ederim ekleyip sonra da dinlemeden sildiğin için :)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

öyle mi olmuş:) alla alla o ayarı farketmemişim

Yorumla
  • peony
    peony Takip Et
    Xper 6 Yaş: 46
    +1 yıl

boşanmak işine gelmez. sofra kuracak, donlarını çoraplarını yıkayıp yerleştirecek, gömleklerini ütüleyecek, evini derleyip toplayacak, gelenini gidenini ağırlayacak biri gereklidir.

18
    2 Yorumla
    • rüyasultan
      rüyasultan
      +1 yıl

Gelsin tatlılar gitsin pis kıyafetler gelsin utululer oh :)

Yorumla
    • peony
      peony
      +1 yıl

evet

Yorumla
  • somebody76
    somebody76 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 49
    +1 yıl

Aldatan erkek vijdan sahibi biriyse bunedena çok pişmanlık duyar ve suçluluk duygusu ağır basar, eşine karşı o kadar mahçupturki ona yaptığı bu ayıbın farkında olurcasına onedena kopmak ayrılmak istemez, bir bakıma ne yapacağını bilememe halleri ve aşırı suçluluk belirtileridir. Erkeklerin en büyük zaafı budur aldatmak, aldatır ama pişmanda olur...

5
    5 Yorumla
    • rüyaLhh
      rüyaLhh
      +1 yıl

aldatan erkek vicdan sahibi ne demektir ya ? Asıl VİCDAN sahibi ERKEK aldatmaz !

Yorumla
    • somebody76
      somebody76
      +1 yıl

Vicdanı olan aldatmaz diye bir kuralmı var? yasak elma olayını hatırlatmama gerek yok sanırım... Aldatsın demiyorum ama aldattıysa yapacak en doğru şey neyse onu yapsın diyorum...

Yorumla
    • LacunaCoil
      LacunaCoil
      +1 yıl

Aldat aldat sonra vicdan sahibi olsun, yerler öyle vicdanı.

Yorumla
    • Azra321
      Azra321
      +1 yıl

Ben eşim tarafından aldatıldım duygusal ve cinsel anlamda bir aldatmaydı ve gözümün önünde yaşadılar öğrendikten sonra vicdan azabı ne yaptığını bilememek ve kaybetmek korkusu😶

Yorumla
    • Çakır-06
      Çakır-06
      +1 yıl

Kadın boşanir diyemiyorsun kadınlar artık aldatilmayi kabbulenmiyorlar mahkeme kağıdı gelince anlar aldatan

Yorumla
  • confused92
    confused92 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34
    +1 yıl

şahsen böyle bi alçaklık yapmam ancak yapanla empati kurarsak,

evinde düzenli hayatını sürdüren bir eş, çocuklarının annesi, ve ona resmiyetle bağlanmış biri,

diğeri ise evli biriyle ilişki yaşayan, geçici bir heves. ayrılması için sebep yok gibi.

7
    4 Yorumla
    • rüyasultan
      rüyasultan
      +1 yıl

Madem diğer taraf cok cazip es tarafı yani, neden aldatır ki bir insan?

Yorumla
    • confused92
      confused92
      +1 yıl

aç gözlülük olsa gerek :s

pengueni, kuğusu bile başarabiliyor bu tek eşliliği ama bazı (afedersiniz) öküzler başaramıyor :S

Yorumla
    • rüyasultan
      rüyasultan
      +1 yıl

:))) harikaydi bu. Tebrikler!

Yorumla
    • Çakır-06
      Çakır-06
      +1 yıl

Onu birde eşinin gözüyle bak aman kocam heves için başkasının koynuna girmiş bosvermi der mahkemede biter

Yorumla
  • pegasus15
    pegasus15 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34
    +1 yıl

düzeni bozulacak ondan =) nafaka varsa cocuk velayti bürsürü iş açılacak başına ;)

10
    3 Yorumla
    • rüyasultan
      rüyasultan
      +1 yıl

Tamamen duygusal sebepler de var yani para para para :)

Yorumla
    • pegasus15
      pegasus15
      +1 yıl

aynen hemen hemen herkezin derdi para zaten

Yorumla
    • Kuzucan
      Kuzucan
      +1 yıl

Aynı zamanda kadınla ortak malları olabilir, eskiden beri evli olanların malları ayrılacağı için ayrıca ayrılınca itibarı değişecek, dengeleri değişecek. Ama şöyle söyleyeyim mutsuzluk üstüne mutluluk kurulmaz. O evlilik yürüyor sanmayın, öyle gösteriyorlar. Kadınlar sırf rekabet için nikahını vermez. Erkekler de para bölünecek diye boşanmaz. Bir zaman sonra çocuklar büyüyüp evlendiğinde adam 40 yıllık karısını dank diye boşuyor. Sizi üzen kadınlar merak etmeyin ölene kadar o adamla yaşamayacak :)

Yorumla
  • azdrojen
    azdrojen Takip Et
    Xper 5 Yaş: 46
    +1 yıl

sebebi: tekrar birini bul ona dil dök hediyeler al kıvamına getir evlenme teklif et uzun hikaye

2
    2 Yorumla
    • rüyasultan
      rüyasultan
      +1 yıl

Yeniden düzen neden kurayım. Var iste elde olanı kaybetme hesabı :)

Yorumla
    • azdrojen
      azdrojen
      +1 yıl

hızlı kavramak güzel :)

Yorumla
  • Meditrina
    Meditrina Takip Et
    Yoda Yaş: 39
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 682 cevap paylaştı.

Çünkü bazı erkeklerin doğasında vardır yaptıkları şeyin arkasında durmamak

1
    4 Yorumla
    • rüyasultan
      rüyasultan
      +1 yıl

Onların doğasında bunu normal görmek kendi benliğimize hakaret etmek değil mi ama?

Yorumla
    • Meditrina
      Meditrina
      +1 yıl

Normal gördüğümü kim söyledi? Ben burda karaktersizlikten bahsediyorum. "Bütün" erkekler deseydim dediğin doğru olabilirdi, onların doğası bu yapacak birşey yok gibi.. Ama "bazı" erkekler diyorum. Düzgünlerin arasında var olan karaktersizlerden bahsediyorum onları da Allah'a havale etmek gerek

Yorumla
    • rüyasultan
      rüyasultan
      +1 yıl

Anladım. Gene de cevabını 'bazı insanların doğasında' olarak kabul etmek isterim. Sırf bir erkek özelliği olarak değil de...

Yorumla
    • Meditrina
      Meditrina
      +1 yıl

Bana göre "erkek özelliği" sana göre "insan özelliği" =)

Yorumla
  • almor
    almor Takip Et
    Xper 2 Yaş: 49
    +1 yıl

çünkü erkekler, aynı anda sadık bir eş ve de sadık bir sevgilileri olsun isterler.

5
    1 Yorumla
    • rüyasultan
      rüyasultan
      +1 yıl

Değişik bir bakış açısı :)

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

düzeni bozulmasın diyedir.sabah kalktığında kahvaltısı hazır olsun gömleği ütülü olsn diyedir.bunlardan vazgeçmek zordur çünkü

5
    2 Yorumla
    • rüyasultan
      rüyasultan
      +1 yıl

Dimi ama dimi ama...

Yorumla
    • Çakır-06
      Çakır-06
      +1 yıl

Kimse kabul etmez aldatilmayi kadın burnundan getirir ve terk edip gider

Yorumla
  • soruişaretleri
    soruişaretleri Takip Et
    Xper 2 Yaş: 33
    +1 yıl

çoluk çocuk varsa yuvayı dağıtmak istemediğinden ayrılmak istemez bence

1
    1 Yorumla
    • rüyasultan
      rüyasultan
      +1 yıl

Kurulu düzen neden bozulsun :) Kervan yürüsün hesabı :)

Yorumla
  • Gültn00
    Gültn00 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 41
    +1 yıl

Bence erkekler evliliği ve evliliğin onlara verdiklerini haketmiyorlar
    evlenmesinler aldatacaklarsa
    ütü yemek çamaşır bunları anneleride yapıyor mevzu bunlar değil mevzu çürüyen egolarını tatmin etmek isterken beyinlerinin yer değiştirmesi buda 5dk mevzu belki bir muhabbet belkide fazlası hiç farketmez

7
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Yuvasını bozmak istemediği için ayrılmak istemez. Aldatmanın her türlüsü kötüdür ama ufak kaçamakları ayrılmaya kadar taşımamak lazım bence

1
    6 Yorumla
    • rüyasultan
      rüyasultan
      +1 yıl

ufak kaçamakları erkek eşine yapsa hoş olmaz ama?

Bu bakış açısı hastalıklı bir bakış açısı değil mi?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Hayır demek istediğim aldatmayı hoş karşılamalısın değil. Seni seviyordur ama başkasıyla sadece cinsel anlamda beraber olmuştur burda belki küsebilirsiniz kavga edebilirsiniz ama ayrılmamalısınız. Ama duygusal anlamda bir aldatma olduysa kesinlikle göz yummamak lazım.

Yorumla
    • rüyasultan
      rüyasultan
      +1 yıl

Ben bunu yasamadım ama bir kadın icin asagilayici bir durum.

Adam başkalarıyla yatıp kalkıp sonra karısına gelip sarılmasi ona dokunması kadın icin asagilayici bir durum tiksindirici.

Peki madem bu bakış acisindasin, sana bir soru, senin esın seni cinsellik icin aldatsa ama duygusal birsey hissetmese? Onu affetmeyi goze alır misin?

Olmus gecmis diyebilir misin ne olsa karım beni seviyor der misin devam eder misin yani?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Şimdi olayı çok farklı bi boyuta çektin. Bi kere bunu kabul etmen lazım ki bu gibi durumlarda kadınların ne yaptığı daha önemlidir. Bir erkek eşini aldattıysa buna kesinlikle iyi gözle bakılmaz ama bir kadın eşini aldattıysa buna hiç iyi gözle bakılmaz. Erkek onla bunla yatar çapkın derler kız onla bunla yatarsa ne derler biliyorsun heralde

Yorumla
    • rüyasultan
      rüyasultan
      +1 yıl

Allah hepimize aynı bedeni vermiş günah her yerde günah.

Dediğine katılamayacağım. Sadakat temeldir. Erkegi kadını yoktur.

Kadına o* denen ve erkege çapkin diyen toplumun ilkelerini erkekler belirlemiştir.

Bunlar sizin koyduğunuz kurallar...

Keske gizliliğinizi kaldırsanız...

Bu cevabı vererek tepki çekeceğinizi bildiğinizden bunu yaptığınızı düşünüyorum...

Yani isin özünde dusuncenizin normal olmadıgını siz de biliyorsunuz...

Yorumla
    • Çakır-06
      Çakır-06
      +1 yıl

Tabbi canım eşide öyle diyordu o zaman seninle kadında evli fak iacsmaklar yapsin ne dersin aldatani kadın afetmiyor artık bu sizin kafa eski kafa

Yorumla
  • serap95
    serap95 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30
    +1 yıl

aldatan erkek neden esinden ayrilmaz mutlaka alishkanli yuzunden ayrilmaz ona alishti gibi hele cocuk varsa ondan da ayrilamaz iki tarafida kulanmish oluyooo

2
    1 Yorumla
    • Çakır-06
      Çakır-06
      +1 yıl

Tabi yakalana oadar yuxde 99 yakalaniyor

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Evli adamla birlikte olan bir kadının evlenilecek, güvenilecek bir kadın olabileceğini düşünmediği için yani evli bir erkeğin metresi olacak karakterde bir kadınla hayatını birleştirmek istemez.

7
    0 Yorumla
  • GitarMan
    GitarMan Takip Et
    Xper 2 Yaş: 39
    +1 yıl

Cem yılmaz abimizin dediği gibi erkeğin çalışma masasında don yakala HANGİ don yaa der ve soruya soruyla cevap verir :) Güzel tespit.

2
    2 Yorumla
    • rüyasultan
      rüyasultan
      +1 yıl

KOnuyla pek alakasini göremedim ama gene de inkar etmek degildi bahsettigim.

Yorumla
    • GitarMan
      GitarMan
      +1 yıl

E anla işte kıyasla:)

Yorumla
  • gurbet--kusu
    gurbet--kusu Takip Et
    Xper 2 Yaş: 40
    +1 yıl

yaptigi serefsizligi ortmek icin o gelip gecici karimi tutayim bari diye dusunuyorlardir sevdiginden degil sevse zaten aldatmazdi

7
    1 Yorumla
    • rüyasultan
      rüyasultan
      +1 yıl

Ben de böyle düşünüyorum nedense, diğer kadına eğlence olarak bakıp eşini kaybetmemek isteği.

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

mahalle baskısı olabilir.ayrılırsak elalem bize ne der gibisinden.

1
    1 Yorumla
    • rüyasultan
      rüyasultan
      +1 yıl

O mahalle baskısı da ayrı bir dert zaten.

Yorumla
  • Kendinibeğenmis34
    Kendinibeğenmis34 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 30
    +1 yıl

Erkekler aldatirken kadinlarin aksine beynini kullanmadan yapar bu eylemi o yuzden sonra akillari baslarina gelince af diler

5
    0 Yorumla
  • ŞizofrenikDüşler
    ŞizofrenikDüşler Takip Et
    Xper 2 Yaş: 36
    +1 yıl

çünkü o kadını geçici seni baki görüyor sen onu nasıl görüyorsun bilemem

5
    4 Yorumla
    • rüyasultan
      rüyasultan
      +1 yıl

Kadın eklenince zaten kocasini hayatının devamı görerek evleniyor bu bakımdan senin çizdiğin portreyle es :)

Ama madem kadini onun icin baki, yeni heyecanlar neden?

Yorumla
    • ŞizofrenikDüşler
      ŞizofrenikDüşler
      +1 yıl

seni sabit gördüğü için sabit olmayanlara yöneliyor tutku işte

Yorumla
    • Kuzucan
      Kuzucan
      +1 yıl

Erkekler bütün kadınları geçici görür. Karısı olması önemli değil. Bir süre sonra (kırktan sonra) bütün erkekler karılarından bile nefret eder. Olayı sadece sekse döker. Evdeki karıyla da astarı yüzünden pahalıya gelecek diye boşanmaz. Ama bazen erkekler hayatlarının bir döneminden sonra artık kendi için yaşamak ister. Bu yaş 60tır. Bu yaştan sonra ne evdekinin gözünün yaşına bakar. Ne de genç ve güzel bir hatunla evlenmekten mahrum bırakır kendini :)

Yorumla
    • Çakır-06
      Çakır-06
      +1 yıl

İşte kadında aldatan erkeği geçici görüyor bir çoğu intikam alıp oda aldatıyor gidiyor

Yorumla
  • westtt009
    westtt009 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 43
    +1 yıl

sadece cinsel değişiklik yapar ama eşinden vazgeçmez düzenini bozmaz

1
    0 Yorumla
  • enbeee
    enbeee Takip Et
    Xper 2 Yaş: 40
    +1 yıl

git kocana sor neden benden ayrılmak istemiyorsun diye :D

0
    1 Yorumla
    • rüyasultan
      rüyasultan
      +1 yıl

Ben bekarım zaten genel bir soruydu bu.

Yorumla
  • Kapıkolu
    Kapıkolu Takip Et
    Xper 2 Yaş: 42
    +1 yıl

Ne yani sen ögrenmesen devam etmesimi güzel. Hayat size güzel.

0
    10 Yorumla
    • rüyasultan
      rüyasultan
      +1 yıl

Öğrenmese zaten ayrılmayı düşünmeyen adam neden ayrılsın ki?

Cevabınız alakasız olmuş hayat size güzel...

Yorumla
    • Kapıkolu
      Kapıkolu
      +1 yıl

Ver odunu eşine. Ardıç olsun. Hayat size güzel.

Yorumla
    • rüyasultan
      rüyasultan
      +1 yıl

Ben bekarım zaten :) Alakaya maydonoz...

Yorumla
    • Kapıkolu
      Kapıkolu
      +1 yıl

Cevap belli değilmi. Kim ise aldatan midesiz ve kendini düşünüyor. Bu kadar basit. Maydonoz sağlıklıdır.

Yorumla
    • rüyasultan
      rüyasultan
      +1 yıl

Midesizlik olduğu aşikar ama madem midesiz ve uçkuruna düşkün o zaman neden ısrarla evli kalmakta ısrar eder ki?

Maydonoz sağlıklıdır ama fazlası değil...

Yorumla
    • Kapıkolu
      Kapıkolu
      +1 yıl

Kurulu düzen var dedim ya hayat ona güzel. Neden bozsun evli zaten kızlar tarafından tercih sebebi. Kimsede karışmaz kanı bozuga evli diye. Eşide çalışıyorsa ne güzel onun parasınıda yer. Sağlam küfür ettim (bu şekilde tanıdıgım biri var).

Maydanozun fazlasının ne zararı varmış?

Yorumla
    • rüyasultan
      rüyasultan
      +1 yıl

Bu düşünceden nefret etmekle beraber maalesef aldatan ve sonrasında-yakalandığında- yalvaran erkeklerin mantığının bu olduğunu biliyor ve ben de sağlam bir şekilde küfretmek istiyorum bu düzene...

Maydonozun fazlası, böbreklere ve kalın bağırsaklara zararlı ;)

Yorumla
    • Kapıkolu
      Kapıkolu
      +1 yıl

Malesef, küfür edelim beraber.

Sağlıkçı olarak utandım ve size maydonaz hakkındaki verdiğin cevaptan dolayı şükran duydum.

Not: Gerçek hayatla buram çok farklıır bakma sen maydonoza:)

İyi günler efendim.

Yorumla
    • rüyasultan
      rüyasultan
      +1 yıl

Teşekkür ederim kapıkolu sen de sağolasın teşekkür ederim cevaplar için :)

Ne demek, maydonoz için, bilgimize bilgi katmak için buradayız :)

Yorumla
    • Çakır-06
      Çakır-06
      +1 yıl

Kadın öğrenince artık affetmiyor nafaka tazminat gidiyor

Yorumla
  • ibiza12
    ibiza12 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 42
    +1 yıl

yedek te dursun diye.

3
    3 Yorumla
    • rüyasultan
      rüyasultan
      +1 yıl

Gizli cevap bu olabilir...

Yorumla
    • ibiza12
      ibiza12
      +1 yıl

neden gizli olayım ben şeffafım

Yorumla
    • rüyasultan
      rüyasultan
      +1 yıl

Gizli cevap 'yedek' te dursun mantığı onu kastettim :)

Yorumla
  • çınarcık
    çınarcık Takip Et
    Xper 4 Yaş: 44
    +1 yıl

bizim gibi kadınlar varsa neden boşansınkı erkekler , evde de var dışarıda da nasıl olsa her sekılde kabulleniyorlar.

0
    0 Yorumla
  • ucandalga
    ucandalga Takip Et
    Xper 2 Yaş: 51
    +1 yıl

neden kabul etsin? bulmuş safı niye ayrılsın?

5
    5 Yorumla
    • rüyasultan
      rüyasultan
      +1 yıl

:) Saftan tamamen kurtulup özgür olmak daha iyi değil mi?

Yorumla
    • ucandalga
      ucandalga
      +1 yıl

tamamen özgür kalsa aldatmanın ne anlamı kalır? adam macera yaşıyor, özgür iken macera macera olmaz :))

Yorumla
    • rüyasultan
      rüyasultan
      +1 yıl

Hıııı çaktım köfteyi amaç heyecan daima heyecan yani? :)

Yorumla
    • ucandalga
      ucandalga
      +1 yıl

evet çok heyecan yaşayınca sakinleşmek lazım de mi? o zaman eşinin yanında sakinleşilir :))

Yorumla
    • Çakır-06
      Çakır-06
      +1 yıl

Erkek ayrilmazda kadın ayrilmiyorsa intikam için bekliyordur sonra terk eder bazisida hiç uğraşmaz direk terk eder kadın kabullenmez

Yorumla
  • unknownn
    unknownn Takip Et
    Guru Yaş: 44
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 698 cevap paylaştı.

sağlam limanı bırakmak istemez , normal

2
    4 Yorumla
    • rüyasultan
      rüyasultan
      +1 yıl

Bu düşünce beni deli ediyor...

Yorumla
    • unknownn
      unknownn
      +1 yıl

Beni de deli eden aldatması

Yorumla
    • rüyasultan
      rüyasultan
      +1 yıl

O zaman beni eden her ikisi birden :)))

Yorumla
    • Kuzucan
      Kuzucan
      +1 yıl

Evdeki neden sağlammış. Boşansın bak sağlamlık kalıyormu? Bu toplumla tüm erkekler yatacak kadın kaynağı aradıklarında önce dul ve boşanmışlara bakarlar. Ayrıca kadın sağlam kalmayacak tek varlıktır. Kadında doğurganlık biter ama cinsel istek ve kuvvet ömür boyu hiç bitmez. Erkekte belli bir yaştan sonra cinsellik çok kısalır. Zaten öyle geceler boyu, sabahlara kadar seks yapacak durumda olmaz. E başka bir kadına ne verebilir ki?

Yorumla
  • Meltorikko
    Meltorikko Takip Et
    Bilge Yaş: 33
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 794 cevap paylaştı.

Yanlıız kalmamak icin.

0
    1 Yorumla
    • rüyasultan
      rüyasultan
      +1 yıl

Beraber olacak illa ki birileri çıkar. Aldatacak birini bulduğu gibi...

Yorumla
  • alfonso55
    alfonso55 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 37
    +1 yıl

çünkü suçludur

2
    2 Yorumla
    • rüyasultan
      rüyasultan
      +1 yıl

Ama aynı zamanda 'hem buğday hem arpa' mantığında uzun zamanını yaşamıştır?

Bu nasıl bir suçluluk ola ki?

Yorumla
    • alfonso55
      alfonso55
      +1 yıl

ne bilim ben

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

alışkanlık

1
    0 Yorumla
  • arcticfreya
    arcticfreya Takip Et
    Xper 6 Yaş: 40
    +1 yıl

vijdan yapar

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

bağımlı olduğu için ayrılmaz

0
    1 Yorumla
    • rüyasultan
      rüyasultan
      +1 yıl

Kime bağımlı? Ayrılırsa kuşlar gibi olacak işte daha ne?

Yorumla
  • RecTr
    RecTr Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36
    +1 yıl

Cinsel açlık.

1
    0 Yorumla
Devamını Gör(32)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Aldatan erkek neden eşinden ayrılmaz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Bir erkek niye karısını bırakıp? 14 cevap verildi
Evli erkek neden karısını boşayıp başkasını almaz? 10 cevap verildi
Bir erkek neden sürekli eşini över? 6 cevap verildi
Bir erkek eşini aldattığı halde neden eşinden ayrılmaz ki? 13 cevap verildi
Bir erkek evli olduu halde neden instada kızlArı takip eder? 8 cevap verildi
Uzun ilişkiden çıkan bir erkek neden ayrılır ayrılmaz direk karı kıza kaşar? 7 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • EN COK KİMİ ÖZLÜYORSUNUZ?
  • Asla birlikte olamayacağın birine âşık olmak hakkında bir kitap yazsaydın, son cümlesi ne olurdu?
  • Evli ablamın evine gidince kendimi misafir gibi hissetmem normal mi?
  • İstese bir şans daha verir miydin?
  • Honda Civic Fc5 1.5 VTEC turbo nasıl sizce?
  • Eski sevgilinle arkadaş kalır mısın?
  • Tav olduğunuz durumlar var mi?
  • Seni kandırmak kolay mı?
  • Ağrı kesici kullanır mısın?
  • Yeşil renk hangi ten rengine daha çok yakışıyor?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨