Bir erkek eşini aldattığı halde neden eşinden ayrılmaz ki?

Eşimin beni aldattığından şüpheleniyorum hatta eminim diyebilirim iki çocuğumuz var ne zaman odaya girsem panik yapıyor sen aniden odaya girdiğinde korktum diyor ama ne inanıyorum ne güveniyorum sevgim var ama güvenim inancım yok son zamanlarda wpsinde bir kaç tane uygunsuz engellenmiş kadın numarası gördüm birisini gecenin 11de aramış ben uyurken sonra ben gördüğüm zaman panik yapıp elimden aldı telefonu arama kaydını sildi wpde sonra yanlışlıkla aradım engelledim dedi ama ben inanmadım içime kurt düştü bir kere ben ona daha ilk başta söyledim 5 senelik evliyiz daha ilk tanıştığımız da söyledim benim ihanetten canım çok yandı sakın sende yakma artık kaldıramam böyle bişeyi dedim o da ben yapmam dedi ama son zamanlarda yaşadığım şeyler bunun tam tersini gösteriyor ne yapacağım bilmiyorum sevgim var ama güven ve inancın olmadığı evlilik nasıl devam edecek çocuklarım için bile olsa yapamayacağım eşim bana inanacaksın güveneceksin ben ne söylersem söyleyeyim diyor ama bu işler öyle olmuyor canım çok yanıyor moralim bozuk ben ayrılsam kabul etmiyor onun benden ayrılmasını sağlamam lâzım ama nasıl? Neden bir erkek eşini aldattığı halde ayrılmaz?

Bir erkek eşini aldattığı halde neden eşinden ayrılmaz ki?