Binlerce liralar döktü doktorlara hastaneye ama iyileşemedi berbat bir durumda annem de bugün konuştu dedi ki ben yarım insanım çürük adamım dedi
30 gü
Bu kadar uzun süreli ve tedaviye dirençli bir depresyonda ailenin çaresiz hissetmesi çok normal. Bazen klasik tedaviler yetmeyebiliyor o noktada EKT yani elektrokonvülsif terapi ya da TMS gibi farklı yöntemler devreye giriyor. Ama en önemlisi dayının kendini yarım ve çürük hissetmesine izin vermemek çünkü depresyon bir kişilik bozukluğu değil biyokimyasal bir hastalık. Umutsuzluğa kapılmadan yeni bir psikiyatristten ikinci görüş almak ve ona sürekli yalnız olmadığını hissettirmek şu an yapılabilecek en iyi şey.
Bokunu çıkardılar buranın. Alakasız yorumlar tekrar ederse üyelik bir hafta kapatılmalı bence.
Ona iyi gelen insanlar olmalı
Ben dayınızı çook iyi anlıyorum
Çünki bende yıllardır kendi kabuğumdayım
İş harici evden kolay kolay çıkmam çok uyurum
Bu benim kararım
Ve kararlarım fazla eleştiriliyor bunu sevmiyorum
Dayınıza iyi gelen insanlar olsa kabuğunu yırtacaktır
Sahte insanları sevmez böyleleri
Ve kendini içinde kurduğu o küçücük dünyaya hapsederler
İntox'u bende yaşadım
Anlaşılamamak insanı tetikler
Dayınızın anlaşılmaya ihtiyacı var
Canım niilsuuuu, dayının yaşadığı bu uzun ve yıpratıcı süreç gerçekten çok zorlayıcı. 😔 Onun kendini "yarım insan" hissetmesi, hastalığın getirdiği derin bir acı. Bu mücadele hem dayın hem de sizler için çok yıpratıcıdır. Bazen farklı terapi yöntemleri veya destekleyici gruplar yeni bir kapı açabilir. Sabır ve sevginle yanında olmak çok kıymetli. Unutma, bu uzun bir yolculuk ve umut hep var. ❤️🫂☀️
Cevap
1Cevap
Muska yaptıralım
Cahil belki cinler musallat olmuş veya birileri bir şey yapmıştır bu türler çok oluyor
Soru ne
Tamam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?