Korku, panik, daralma, içte sıkıntı tüm gün bu şekilde sürüyor. Doktora gittik fakat ilaç fayda sağlamadı? Aynen bu şekilde olan var mı varsa hangi ilaç iyi geldi size?
Güncellemeler
1 yıl
Her kardeşim yorum yapmasın. Bir b*ktan anlamayan. Yardımcı olacak yazsın
Daha önce psikiyatri'ye giden oldu mu? Bu şekilde bir derdi olan?
İçte sıkıntı daralma gibi şeyler oldu bi ara doktora gitmedim ama hızlıca dış hayatla bağlantımı arttırdım spor okul ders sonra arkadaşlarla muhabbet ortam vs iyi geldi geçti hemen
1
2 Yorumla
Soran
1 yıl
Senin adına sevindim kardeşim. Evet kendini oyalamak da bir nevi iyi geliyor. Bende de bu durum yok. Kız arkadaşım için sordum soruyu..
Valla hacım birşeylerle uğraşın olunca vaktin iyi geçince zihnin temizleniyor zaten kalmıyor o sıkıntılar. Yengeyi dışarı çıkar bir yerlere götür gezdir pikniği yemeği kahvesi ya da birlikte yapabileceğiniz uzun süreli bir aktivite enstrüman çalmak veya spor vb. Arkadaşlarınızlada görüşün kalabalık öyle öyle geçer
Korku genel bir korku var. Mesela internetten alışveriş yapıcam. kart bilgilerim ya çalınırsa diye korku. Araba yı kilitlediğim halde ya kilitlememişsem. Bir yerde önemli bir şeyimi unutucam diye yapışık geziyorum telefon ve kartlarımla. Mutsuzluk sürekli başıma bir ley geleceğini düşünmek
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
İçte sıkıntı daralma gibi şeyler oldu bi ara doktora gitmedim ama hızlıca dış hayatla bağlantımı arttırdım spor okul ders sonra arkadaşlarla muhabbet ortam vs iyi geldi geçti hemen
Senin adına sevindim kardeşim.
Evet kendini oyalamak da bir nevi iyi geliyor. Bende de bu durum yok. Kız arkadaşım için sordum soruyu..
Valla hacım birşeylerle uğraşın olunca vaktin iyi geçince zihnin temizleniyor zaten kalmıyor o sıkıntılar. Yengeyi dışarı çıkar bir yerlere götür gezdir pikniği yemeği kahvesi ya da birlikte yapabileceğiniz uzun süreli bir aktivite enstrüman çalmak veya spor vb. Arkadaşlarınızlada görüşün kalabalık öyle öyle geçer
Ben gidiyorum anksiyetem var.
Sende ne gibi bir durumlar var.
Korku genel bir korku var. Mesela internetten alışveriş yapıcam. kart bilgilerim ya çalınırsa diye korku. Araba yı kilitlediğim halde ya kilitlememişsem. Bir yerde önemli bir şeyimi unutucam diye yapışık geziyorum telefon ve kartlarımla. Mutsuzluk sürekli başıma bir ley geleceğini düşünmek
Geçmiş olsun. Şifa dilerim..
Zor ya gerçekten bu şekilde yaşamak. m
Izdırap gibi ilaç kullanıyorum o bastırıyor ama nereye kadar kullanıcam. Çok teşekkür ederim sizede şifa diliyorum.
Sağol Allah razı olsun..
Benim de kız arkadaşım da var bu problem
Ona destek olmaya çalışıyorsun umarım çok güzel bir hayat geçirirsiniz
İnşallah. Yapacak bir şey yok yani hayat müşterek herkes birbirine yardımcı olacak bugün ona yarın bana..