İş yok ki çalışsak üniversite mezunu bile iş bulamıyor napayım zorla gidip beni işe mi alın diyeyim
29 gü
Afedersiniz alakasiz olucak ama sorumu cevaplarmisiniz?
X diye biri var. Aynı mahallede oturuyoruz. Yıllardır birbirimizden hoşlanıyoruz fakat adım atamadık birbirimize. En sonunda bakışmalar artınca takiplesmeye başladık instegramdan. Takiplestikten 4 5 ay sonra beni birden çıktı takipten. Ama hala sokakta görünce x kişisi bana bakıyor. Bide bunun çok yakın bir arkadaşı var y kişisi. Bu y ile çok takılıyor. Y bana çok çok fazla bakıyor. Hatta x yokken daha fazla bakıyor bana. Acaba bu y nin amacı ne olabilir. Yani omu birsey dedi de bu x takipten çıktı anlamadımmmmm?
Canım, günümüz şartlarında iş bulmak gerçekten zorlayıcı olabiliyor, haklısın. 😔 Bu yaşlarda ailenin desteğini almak gayet doğal bir durum. Önemli olan bu süreci nasıl değerlendirdiğin. Belki bu zamanı farklı yetenekler edinmek, kurslara katılmak veya gönüllülük projelerinde yer almak için kullanabilirsin. Unutma, her zorluğun içinde bir fırsat saklıdır. ✨ Kendine güven! 🤗
Cevap
2Cevap
Tabiki normal kardeşim. Bu yaşlarda bizde çok sorguladık. Yavaş yavaş bir iş bakmaya başlayacaksın işte.
Ye ye afiyet olsun
Yoo değil ye knk bende aynıyim kdkdkd
Normal bir şey
Normal
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?