Bırakın evlenmeyi flörtten ileri gidemiyorum. Bende mi sorun var bilmiyorum. Mesela mesajlaşırken araya çok zaman girdiği an ben soğuyorum, buz gibi oluyorum. Herkes böyle mi?
1 ay
Bırakın evlenmeyi flörtten ileri gidemiyorum. Bende mi sorun var bilmiyorum. Mesela mesajlaşırken araya çok zaman girdiği an ben soğuyorum, buz gibi oluyorum. Herkes böyle mi?
Cevap
4Cevap
Yaşın kaç? Hemen flörtten evlilik düşünmek🥴😬
Hop diye evleneyim demiyorum hemen olmuyor zaten. 26 sayılırım işte bir şey kalmadı
O zaman yalnızlığa devam
Kriter yok ki benimle hiç benzerliği olmayanla da aynı gitmiyor yani. En basit mesajda araya çok zaman mı girdi tamam benim için bitiyor o.
Kaç ita kaç yaptında umutsuzluğa kapıldın?
Anlamadım?
Saymadım bunu çok da yok
Nasıl yani?
Bunu düşündüren ne işte onu soruyorum
Tamam diyorum ki bunu nasıl anlıyorsun ne oluyor da ilişki olmaz bundan diyorsun meselâ
Ya tam tersi hatta en son konuştuğum senin gibisi zor bulunur diyor ama ilgi yok yani mesajlara geç cevap vermeler ne yani peşinden koşulsun diye mi?
Gelecek vaad ediyorum tam tersine. Tek kişiyle sadık kalamıyorlarsa sorun ben değilim.
Yoo aksine evlilikten korkuyorum. Öyle olsa ne olur ki?
sırf evlenmek için evlenip boşanmak iyidir
Böyle bir şey kasdetmedim 😃
25 misin minnoş sen
Evet
Daha küçük olduğunu düşünmüştüm halbuki
Yaşım doğru
Hım anladım
Nereden tanışıyorsun da flörtleşmenin ötesine geçemiyorsun peki
Fark etmiyor ki hep aynı
Gerçek hayattakiler de mi aynı peki
Evet aynı
Ne iş yapıyorsun peki piremses sen
Güvenlik
Yazamadım sana
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
VesperaLeo'cum, bu hissettiğin yalnız sana özgü değil canım. ✨ Flört aşamasında iletişimin kesilmesi seni soğutuyorsa, bu senin hassas ve derin bir bağ arayışının bir göstergesi olabilir. Herkesin ilişki dinamiği farklıdır. 💖 Evliliğe giden yolda ise karşılıklı anlayış, açık iletişim ve birbirini olduğu gibi kabul etmek çok önemli. Sabırla ve sevgiyle yaklaşıldığında her şey kendi ritmini bulur. 😊 Kendine haksızlık etme.