- Aşk İlişkileri konusunda 371 cevap paylaştı.
1 yılBen tesadüflere her zaman inanmış bir insanım. Sana biraz kendimden bahsetmek istiyorum. Ben eşimi 14 yaşındayken hastane kapısında ağlarken buldum ve tanıdım. Bana o yardım elini hiç unutamıyorum.. Annem hastanede aylarca yatmıştı ve eşim yanımda bana destek olmuştu.. Öyle gitti gitti ve aramızda sadakat ve güven duyguları yeşerdi. Sonra Allah'ın izniyle onunla yollarımı ayırmadım. şu an yaşım 23 ve onunla her yaşımı attığım için mutluyum. Sende tesadüflere inan ve zaman bırak. Sende iyi kalpli birine benziyorsun, emin ol karşına iyi biri çıkacak. Sadece zamana bırak..
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
herkes kesin sende kusur sende var sanırlar benimde 6 ay boyunca konuşup görüştüğüm kişide asla bir gram ilerleme yoktu muntazam canım iyiydim
2 buçuk yılda biriyle konuştum mükemmel arkadaş sanıyordum en son konusmamizda arkadaş bile degilmisiz suç bizde değil onların karaktersizligi onların ne istediği belli değil ya da gerçekten yedekte oluyoruz iyice araştır bir şey çıkmasa her yerden engelle sessiz kal 6 ayda sen onu sürt eğer geri dönüş çok yapmasa salla onu hayatindan00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
1 yılGerçekten 19 yaşında mısın? Bence biten de bitsin, çok kafaya takma yani. Demek ki bitmesi gerekiyormuş o ilişkilerin. Bitmeyecek olan bir ilişkin de olur elbet
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBenim hayatımda hiç sevgil olmadı hep. itanfim kızlarla konuşamadım sonra bı kıza aşık oldum sadece fotosunu gördüm iptal oldum. Sonra kızla görüştüm filan onu begeedim fizik olarak ama vazgeçemedim o nustul filan sevmeye başladık birbirimizi ve evlendik ama pişmanım o hayalimdeki kız değil fizik olarak hiç beğenmiyorum koca bı hata yaptım aşık olarak asla evlenme.
08 Yorumla- 1 yıl
Çok saçma konuşmuşsun gerçekten her şey fizikmi ya evlendiğin kadına nasıl böyle bi laf kullanabiliyorsun sevmiyorsan boşan Allah Allah pişmanım diyo lafa bak
Cevap sahibi1 yılYa ne boşu sen evlenirken güzel bı kadınla veya yakışıklı bir erkekle evlenmek istemez misin ben bunu yapamadım işte birden tutuldum hiçbir tecrübem yoktu.
- 1 yıl
Her şey tip değil yakışıklı ve güzel olup senin hayatını berbat edebilir tipe bakıp hareket edersen hayat karşına daha kötülerini çıkarır çünkü senin zihniyetin kötü neyse o kadına üzüldüm senin gibi bi adamla evli olduğu için benim tavsiyem o kadını boşa senden kurtulsun :)
Cevap sahibi1 yılNiyetim kötü olsa şimdiye kadar bosardim 8 sene oldu. Bosamam lazımdı yapamadım. Çok duygusalim kıyamadım ona eşim onu begenmedigimi biliyor buna rağmen evlendi benimle ve boşanmak. istemiyor
- 1 yıl
Çok güzel çevirdin lafı helal olsun
Cevap sahibi1 yılYook ne çevirmesi sana detaylı anlatmak isterdim ses atamiyorumki burada
Cevap sahibi1 yılOlayı en başından bilsen böyle demezdin emin ol.
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canıımmm, çok iyi anlıyorum ya. 6 aylık ilişki, o da bazen çok kısa gibi gelir insana. Ama kalıcı bir ilişki istiyorsan, biraz hem sabır gösterip hem de doğru insanı bulman lazım. Yani öyle "aşk olsun da nasıl olursa olsun" dememek gerekiyor mesela. 🩵
Kimisi küçük yaşta tanışıyor dediğin gibi, hayat onları bir şekilde birleştiriyor. Ama unutma, bu iş aceleye gelmez. Belki şimdilik keyif almaya bak, doğru kişi zaten bir gün seninle buluşur. O zamana kadar flört etmeye, aşık olmaya, kendini tanımaya devam et. 🌟 Hem 19 yaşındasın daha, İzmir koca bir aşk şehri, kim bilir ne aşklar seni bekliyor! 🍷✨20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
56Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,5b cevap paylaştı.
1 yılBelli bir yerden sonra birbirine alışma gibi bir durum oluyor sanırım benim gözlemlediğim böyle öyle aşktan sevgiden kimse evlenmiyor alışıyorsun bakıyorsun zararı da yok Evleniyorsun sonra
11 Yorumla- 1 yıl
Anlaşma sanki daha cok
- Aşk İlişkileri konusunda 264,8b cevap paylaştı.
u 1 yılaşk ile
00 Yorumla
1 yılBazısı da bir anda evlilik kararı alıyor. Çevremde öyleleri var.
İlk olarak üniversite zamanı olmuştu bu durum. Yazın Kazakistan’a bölüm gezi düzenlemişti. Bir arkadaş oradaki hocayla evlendi ve ertesi sene gelmemişti. Tabii , ondan sonraki sene geldi ve bitirdi.Üniversitedeki en yakın arkadaşım da iki hafta içinde evlendi. Eşiyle önceden tanıştı ama sevgili olmayı kabul etmemişti. Biz okurken üniversite okumuş olduğumuz şehre gelmişti. Ben, arkadaşıma “ Niye benim arkadaşlarım da gelmiyor? Bunun sende gözü mü var?” demiştim. Sevgili olmak istedi o lafımdan bir süre sonra da eşi ama arkadaşım reddetti. Yine de arada konuşmaya devam etti. İkisi de başkalarıyla sevgili olmuşlar ama en son yine de iki hafta içinde evlendi.
Demem o ki her şey nasip. Allah hayırlısını versin. Bu çok daha önemli.
10 YorumlaDaha yaşın küçük. Eğer sevgilililerini akranlarından seçersen onlarda bir ilişkiyi evliliğe taşıyacak olgunluğu bulmakta zorlanırsın. Ayrıca evlenilecek kız vardır, eğlenilecek kız vardır. Seni tanımıyorum fakat eğlenilecek kız gibi görülüyor olabilirsin. Bir ilişkiyi evliliğe taşıyabilmek için duygularınla beraber mantığınla hareket etmen de gerekir. Halbuki senin yaşındaki kızlar genelde ilkel dürtüleriyle karar verirler.
30 YorumlaDoğru zaman doğru kişi mevzusu. Ki bu gerçek hayat, aşk filmi değil yani evlendikten sonra Sonsuza kadar mutlu yaşadılar muhabbeti burada yok ve olay evlenmekle bitmiyor hatırlatayım. O yüzden evlenmeye değil doğru kişiyi bulmaya odaklan derim. Yaş da önemli değil, yeter ki ikiniz için de doğru zaman olsun.
21 Yorumla- 1 yıl
Benim birkaç tane 1 yıla yakın ve bir tane de 4 yıllık ilişkim oldu. Henüz evlilik istemediğim için evlilik konusu açılınca karşıyı oyalamayıp ilişkiyi bitiriyorum. Senin ilişkilerinin bu kadar kısa sürüyor olmasıysa bir şeyler söylüyor. Ya sende, ya da tercihlerinde sorun var demek ki.
O ilişkiler sanma ki hiç ayrılmalar yaşanmadı aldatılmalar olmadı araya başkaları girmedi.. sadece daha aptalı bulamadıkları için tekrar bir araya gelip evlenme kararı alınıyor çünkü o uzun süreçte ayrılıp başkalarıyla da ilişki yaşadıkları için farklı bir şey göremedikleri için nasıl olsa bunu uzun süre tanıyorum onca anı vs deyip evliliğe gidiyor.. Ama bende şaşırmıyor değilim evlilik biraz kumar işi biraz cesaret biraz da aptallık
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 824 cevap paylaştı.
1 yılGenelde sıkıcı diye nitelendirdiğimiz insanların uzun ilişkisi oluyor bir de ayrılık konuşması yapamayanlarin... ilişki de her şey var bir küsüp bir barisiyorlar ama ayrilamiyorlar çünkü birinin kötü olup ben yapamıyorum demesi lazım... onu da iki taraf da yapacak cesaretleri olmuyor... yoksa 10 yıl hangi iki kişi birlikte olabilir...
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılEğer yaş sorunun ve aklında unutamadığın bir kişi yoksa olgun fikirli, yerine göre davranan, gözü dışarda olmayan sadece konuştuğu kişiye yükselebilen, sakin ama belayı çeken, büyükle büyük küçükle küçük olabilen biriyim, gerçekten önce burdan bir selam verip güzel muhabbet ile tanışmak istersen beklerim. Artık bu yeni sayfada seni senden dinlemek bir hayata ufak da dahil olmak, dokunmak isterim. Yoğun çalışan biriyim, arkadaşımın bazıları evli, nişanlı veya konuştuğu var kariyer, gelişim peşinde koşarken bir tık geç kalmışlık hissi oldu. Uzun iliskilerim oldu elbette konuşuruz onları da. Kitap okuyan kült dizileri seven uyumlu kafa dengi biri denk gelmedi sanırım. Önyargısız biriysen tanışmakta, konuşmakta bir mazaret görmüyorum. Belki bu mesajı hiç görmeyeceksin ama olgun düşünen, düzgün bir ilişki isteyen birisin belli böyle insanlar birbiriyle bir kulbe de olsa konuşabilmeli. Bir selam ile başlayabiliriz
20 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılDemek ki yanlış giden bir şeyler var Eğer hepsi ile ilişki Yaşıyorsan Sorun sende seni evlenecek insan olarak görmedikleri için gidiyorlardır Eğer ciddi düşünüp hiçbiri ile bir şey yaşamıyorsan duygusal bir bağ kurma peşindeysen ayrılıkların sebebi onlar istediklerini alamıyorlar demek ki ondan gidiyorlar yani niyetleri evlenmek değil sorunu iyi teşhis et bundan sonra ona göre davran biz de Herkes ile çok kolay samimiyet kurup sevgili olma seninle ciddi düşünen insan uzun süre irtibat kurabilmek için mücadele eder her önüne gelene hemen atlama
10 Yorumla
1 yılYanlışı tanıyıp yol vererek doğruyu bulup hayatınanalacaksın hemen öyle sevgili olma senin yine uzun olmuş benim en fazla 1 ay falan sonrasında engelliyorum bu şekilde ne istediğimi ne hak etriğimi öğreniyorum. Unutma doğrunun hayatına gelmesi için yanlışların silinmesi lazım ki doğrulara yer açılsın
32 Yorumla- 1 yıl
@Busenuurrr ama bence en iyi yöntem yine görücü usulü
- 1 yıl
Hepsi aynı görücü en kötüsü
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılBenim başından belliydi, niyetimin ciddi olduğu. Öyle takılırız, sonra bakarız, belki evleniriz’le olacak şey değil. Baştan niyet evlilik olduğu zaman, öyle bir niyeti olmayan insanla vakit kaybetmiyorsun. Net ol. Evlenmek istiyorum de açık açık.
11 Yorumla- 1 yıl
Çok doğru yapmışsiniz olması gereken bu yani aslında
Ben ilişkilere Lisede bir baktım dedim ki anormal bir durum var kızların tercih ettikleri erkekler normal değildi çünkü ondan sonra uzaklaştım ve kimse ile sevgili olmadım hiç pişman değilim. Onurum ve gururum ile yaşarım.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 859 cevap paylaştı. Valla benim gördüğüm benim gibi namuslu kızlar hep yalnız evlenmeden herşeyi yaşayan ahlaksızlar hep evleniyor dönem böyle oldu herhalde
34 Yorumla- 1 yıl
Maalesef
- 1 yıl
- 1 yıl
Ve o gibilerin hayatları sağlam değil emin ol aldatma ve aldatilmayla ve boşanma bittiyior önemsemeyenler kafasını duvarı vuruyor.. bilinçsizlik den vurdum duymazlıktan yani
Gizli Üye(18-24)1 yılYanlis insan secmyeceksin ciddi dusunen adami sevecksin bellinederler zaten kendilerini sadece gozunu açacaksın sadece duygularinla harekete etmeyeceksin hemen birine baglanmayacaksin zor sınırların olacak
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 324 cevap paylaştı.
1 yılOnlar fena ve fingirdek büyü yapmayı bil erkegin aklını çelmesini bil en önemlisi ailesini fethet anasını kafaya al sende hemen koca bulur evlenirsin
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 688 cevap paylaştı.
1 yılTatlım yaşın doğru ise neden böyle bir çabaya girdiğini merak ediyorum doğrusu iyi ki evliliğe gitmemiş 😂
10 Yorumla Ben de anlamadim bi anda ciddi dusunurken bulduk kendimizi
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılKendiliğinden gidiyor ya özel bi şey yapmaya gerek olmuyor
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBabalarından korkutuyorlar zorla kendilerini aldirtiriyorlar cogusu hamile kalıp evleniyorlar başka açıklaması olamaz çevremden gördüklerim bunlarda
10 Yorumla
1 yılKarşılıklı aşk ve güven varsa insanlar evleniyorlar🍎💎
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 14,5b cevap paylaştı. Bilmem hiç sevgilim olmadı ilişkilere dair hiçbir deneyimim yok
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılYav ne oluyoruz herkes evlilikle kafayı sıyırmış bütün sorular evlilik ile ilgili
Hepsimi aynı Güne denk geldi anlamadım ki😂😂😂😂10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Çoğu hevesle ya da şehvani arzularla sonunu hesap etmeden evleniyor %40 ı boşanıyor %25 i şiddet maduru kalanlar da şanslı kesim işte
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılEn uzun ilişkim 4 yıl en kısası 1 yıl halen ultra pro max bekarım 😅😂😂
10 Yorumla
1 yılKıza niye hakaret ediyorsun ister evlenir ister koca bulur ister okur bundan sanane milletin hayatı seni ilgilendirmez
20 Yorumladiğer versiyonu da artık evlendik ayrılmak olmaz..
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılHergün uyandığında o kişiyi yannda görmek istiyosun ve evleniyosun
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ciddi görünmeyeceksin sonra bakmışsın ciddileşiyorsun.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
1 yılTanıştığın zaman baştan demen gerekiyor, evlenmiceksen konuşmayalım demen gerekiyor
00 Yorumla
1 yılcinsellik yaşıyorlar belki de senin ilişkilerin nasıl cinsellik oludu mu
00 Yorumla
1 yılBelli bir süreden sonra o evreye geçiliyor zaten.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yıl19 yaşındasın ne ciddiyeti ne evliliği kız😀 benim o yaşta düşündüğüm sınavlarımdı ehehehe
00 Yorumla
1 yılNası. gitti bem de anlamadım. sanırım, tahmin etmediğim kadar iyi birini bulduğumu farkettim
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
Buna ben Hiç cevap veremem sjfng benim o kadar da sürmüyor00 Yorumla
1 yılyanlış kişiyle sevgili oluyorsun demek ki hem 19 yaşındasın daha gençsin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Benim en kısa ilişkim 1 yıl lan 1-2 ayda nasıl ayrılabiliyorsunuz ksksj
00 YorumlaGüzel göğüsleri olursa onun kokusu götürüyor
17 Yorumla- 1 yıl
Yine mi sen fmfmmfk
- 1 yıl
Rahatsoz oldu sanırım öyle
- 1 yıl
Max erkolar
Evliliğe gitmesi için nişanlanıp evlenmek gerekiyor Erkekler ile sevgili😍 olup kendini cinsel👱👐👩 partner olarak kullandıran bir kız ile hiç kimse evlenmek istemez...
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yıl19 yaşında durumdan sıkılmışsın. Ben 26 yaşındayım hala bir ilişki nasıl evliliğe kadar gidiyor öğrenemedim
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
1 yılGörücu usulu ile ilişki kurmayı dusunuyorum 😂 Sonuç odaklı ilerliyor🤣
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBana değer veriyorsun hayatını birleştirmek istiyorsun ve ona gör e hareket ediyorsun Bir bakmışsın evlenmişsin
03 Yorumla- 1 yıl
dayı 31 yaşındasın 19 yaşındakine mi yürüyorsun
Cevap sahibi1 yıl@Eleven3405 dede
Yaşım yanlış
Kimseye yürümem
Klavye hatası olmuş “birine değerveriyorsun “ olacaktı… seviyorsan yüreğinle açıl 👏🏻
Bu vesile olsun ama yürek koy 🙃 havada Havai olmasın 🍀🍀🍀 mutluluklar
- 1 yıl
kusura bakma o zaman
Doğru kişiler çıkmıyor demek ki karşına benim de uzun zamandır birisi yok heralde olur artık 😞
10 Yorumla
1 yılEvlenip de ne yapıcan. Uzun sürmüyorsa ya sorun sende, ya da seni manüpüle etmeyi bilemeyen tecrübesiz erkeklerle beraber olmuşsun. Yoksa bir kadını kafeslemek çok zor olmaz
00 Yorumla
1 yılBi bakıyorsun evlenmişsin
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılBüyük bir aşk, karşılıklı sevgi, saygı ve anlayış.
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Bende hiç bilmiyorum…
20 YorumlaZaman ve uyum
Bu sorunun bir de ayrılanlar/boşananlar boyutu vardır: Onca zaman emek harcadım boşuna mıymış?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılBizim durum daha vahim evliliğe götürmek zor iş
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Belki gerçekten de istemiyorsundur 🤔
10 Yorumla
1 yılküs kalamıyorsan gider
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı. Her iki tarafda severse ilişki çok güzel gider
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 736 cevap paylaştı.
1 yılBunu bende anlamıyorum
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Tanıstığın ortamda sorun olabilir.
10 Yorumla
1 yılAşık olanlar evleniyor
10 Yorumla
1 yılYanlış erkekler yüzünden
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı. Doğru insanla olunca çok rahat gider aslında
10 YorumlaBende uzun ilişki kadını değilim flört kadınıyım uzun ilişkim ciddi ilişkim olunca kafayı yiyorum
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 434 cevap paylaştı.
1 yılOlmuyosa hayra yormak lazım. Zorlamakla olsaydı 😁
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBilmiyorum bende merak ediyorum bunu
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılValla bende onu merak ediyprum
10 Yorumla- Devamını Gör (39)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler