Yeni başlayan bir ilişkim var. Aradığım kişinin bu olduğunu düşünüyorum. Bir ilişki nasıl evliliğe taşınır? Mesela uyumlu olmamız mı, uyumsuz olmak mı daha çok bağlar. Hani ne bileyim zıt kutuplar misali. Ya da ne gibi durumlar erkeklerin evlilik istemesine sebep olur?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 366 cevap paylaştı. Birbirinizle konuşun evlilikle ilgili beklentinizle
Evlilikten ne bekliyorsun diye sorabilirsin ikinizin verdiği cevapları birbirine karşılaştırın
Geçinme konusu ikiniz de mi çalışmaya devam edeceksiniz veya birinizde mi ilerleyen zamanlarda ne yapacaksınız
Çocuk konusu veya doğurganlık ikinizden biri için çocuk önemli olabilir veya önemsiz olabilir veya istemeyebilirsin bu konuşulabilir
Hayattan beklentiler karşılaştırılabilir
Dini görüşler varsa bunları karşılaştırılabilir
Birbirinizle olan uyumunuz önemli ama ailelerinizde uyumuna bakabilirsiniz Bu da çok önemli yani yaşayış biçimleri ile anne babalarınızı karşılaştırabilirsiniz
Kötü bir olay yaşadığınızda elbet olacak nasıl çözüme kavuşturabileceğinizi konuşun Bu da çok önemli ufak bir sallandı da direkt avukata gitmenizi tavsiye etmem
Bunları önceden konuşun ki ilerleyen zamanlarda bu gibi durumlar olduğunda çözümü önceden bulmuş olursunuz
Kusursuz evlilik yoktur problemleri doğru bir şekilde çözümleyen insanların evlilikleri uzun sürede devam eder
Yoksa görüyorsunuz zamanımız evliliklerini bir yılı doldurmadan direkt avukata bir hevesle başlamış işler gibi oluyor hayatın gerçeklerine kısaca anlamaya bakın
Tecrübeli insanlara sorun yaşadığım tecrübelerden söyleyeyim ki insan aşık olunca at gözlüğü takmış gibi oluyor hatalarını görmüyor erkek kızın kız erkeğin
En basit çözüm olan yemek konusunu bile konuşun sürekli dışarıdan yesem ekonomik olarak zorla kişi çalışsa bile birikim yapma tatil yapma veya herhangi seyahat kobilere zaman ayarlama konusunda sıkıntı olabilir
Mesela Güzel mi aktivite buyurun beraber yemek yapın bu birbirinize olan bağlılığınızı kuvvetlendirecektir tavsiye ederim var bir hayalimiz 🤲🤲🤲32 Yorumla
Soran1 yılHaklısın teşekkür ederimmm 🙏
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
1 yılMerhaba,
Evlenmek isteyen zaten evlenmek istediğini söyler söylemeli, diğer türlü olmaz taktik strateji ile olmaz!
İnsan net olmalı, neyse o olmalı, evlenmek istemeyen birini ikna edemezsin!
Evlilik düşünenler varken evlilik düşünmeyenleri tercih edenleri anlamıyorum! 😅12 Yorumla
Soran1 yılHaklısın da işte gönül
- 1 yıl
Bizimki de gönül kardeş
Zit kutuplar birbiriyle anlaşır gibi bir düşünce evlilik gibi bir mesele de maalesef geçerli olmuyor size tavsiyem evlenecek bir insan olduğunu düşünüyorsanız ve kafa yapınız uyuşuyorsa bu yola çıkın ve ona kafanızın uyuştuğunu evlenmek istediğinizi belirtin evlilik hakkında düşüncelerini öğrenin Ayrıca bir erkek için en önemli şey aile kavramıdır aile kavramı hakkında güzel şeyler söyleyin ailesini tanımak istediğinizi söyleyin ailesine saygılı sevgili davranın zaten sizin aile hakkındaki düşüncelerinizi öğrendikçe zamanla evlenmek istediğinizi evlenecek bir kadın olduğunuzu ve kafa yapınızın uyuştuğunu görünce de ciddi düşünecektir
04 Yorumla
Soran1 yılAy inşallah hayırlısıyla ☺️ya bi de baya bi çekim var aramızda karşı da koyamıyoruz. Umarım Buda kötü etkilemez. Ne bileyim ipler onun elinde oluyo sanki yakınlaşınca. Ama belli bi yaşımız da var 27 yaşındayız. Cinsellikten tamamen uzak ta olmuyor illaki bekliyor karşı taraf yani
- 1 yıl
Yaşınızın olması güzel bir olgunluğa erişmiş olduğunuzu gösteriyor cinsellik olması gereken bir şey ama tamamen de cinsel anlamda kaptırmayın kendinizi dediğim gibi ailesini tanımak isteyim ailesine saygılı sevgili davranın ve aile hakkında düşünceleriniz hep olumlu güzel yönde olsun hakkınızda hayırlısı olsun
Soran1 yılTeşekkür ederim tavsiyelerin işin 🙏
1 yılYani eğlenmene bak. Uyum bir erkek için çok önemlidir. Aynı şeylerden hoşlanıp ayni şeylere gülüyorsanız. Ya da birbirinizin önerilerine ve isteklerine size çok ters bir şey olmadıkça denenebilir diye bakıyorsaniz ( eğer tesrse de sakince ben şuraya gitmek istemiyorum deyin ısrar ederse yine sakince uyarin hala ısrar ediyorsa size saygısı hatta kimseye saygısı yoktur) ben bunu yapmak istemiyorum güzel anılar biriktiriyorsaniz o ilişki evliliğe gider.
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
37
Cevap
36Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 262b cevap paylaştı.
u 1 yılkonuşarak elbette
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 565 cevap paylaştı.
1 yılilginç bir soru :D
yani dışardan bakıldığında bu soru şöyle duruyor ;
ben bunu beğendim benimle evlensin :D
tamam ama aması var işte ama olan o kadar çok şey var ki :D
yani en basitinden en azından bu işler siparişler olmuyor :D
tek taraflı zaten hiç olmuyor :)
şimdi 2 taraflı olunca böyle bir soruya da gerek kalmıyor :)
yani ilişkiniz biraz yürüsün bakalım bu adamı önce bi iyice tanı
bakalım niyeti seni yataağa atmak mı yoksa evumun gadunu çociklarumun anasu olacaksun mi :D
biraz zaman tanı bu zaman içinde onun niyetini aanlarsın senin niyetin de netleşir
ama ara sıra ağzını yoklayarak şöyle de ; ben geçici süreli ilişkiler insanı değilim
sonu evlilik olmayaacaak olamayacak ilişkiler bence 2 tarafı da yıpratır falan
de bakalım ne diyecek.
ben evlilik insanı değilim falan derse her çiçek den oksijen almaya çalıştığını anlarssın heral de :D 👍
11 Yorumla
Soran1 yılTeşekkür ederimm
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılEvlenen insan sayısı da azaldı, boşanmalarsa geçen yıla oranla %15 arttı. Yani evlenmek birçoğumuz için öncelik değil artık. İlk olarak evlenmek isteyen biri olduğundan emin olmalısın. Sonrasında uyumadan mı yoksa zıtlıktan mı hoşlandığına bakmalısın.
Sonuçta uyumluysanız onun telefonuna evlilik, nişan yüzüğü, düğün gibi şeyler fısılda. İlerleyen vakitlerde evlenmek istiyorsa zaten sorar. Sahte davranma veya olmadığın biri olmaya çalışma. Hayatının merkezi evlenmek olmasın hayatını yaşa. Acele etme, her şey zamanında güzel.10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yıl1- evlilik lafı hiç etme ama tam olarak evlenilecek kadın olduğunu göster
2- dırdır etme bu şimdiden böyleyse evlenince başımın etini yer diye düşünmesin
3- birlikte eğlenin gülün farklı aktiviteler yapın evlense bile sıkılmayacağını düşünsün
4- biraz da dişiliğini göster adam seni tam bir kadıniçe olarak görsün
5- sen nasıl onun doğru kişi olduğunu düşünüyorsan o da senin için düşünmeli31 Yorumla
Soran1 yılÇok haklısın ya çok yerinde tespitler teşekkür ederim 🙏
Gizli Üye(30-35)1 yılValla sen ister uyumlu ol ister uyumsuz ol ister dünya güzeli ol ne yaparsan yap bu iş erkekte bitiyor. Ama sen de erkeğin yaşam şeklinden evlilik teklifi eder mi etmez mi azcık tahminde bulunabilirsin, şöyle örnek veriyim sana. Benim bir erkek dostum var aynı mahalleden arkadaşız ama çocuğun ailesi farklı şehirde yaşıyor, bu çocuk burada hem çalışıyor hem de bir ev arkadaşıyla kirada yaşıyor. Benim şehrime gelmeden önce de farklı bir şehirde yaşadı orada işi bozulunca benim şehre geldi. burada bi kızla sevgili olmuşlardı, nerdeyse 4 yıla yakın beraberlerdi sonra ayrıldılar. Şimdi mantıken düşün, daha kurulu bir düzeni olmayan çocuk sana evlilik teklifi eder mi? Etse bile bu şartlarda olan biri sana rahat bir yaşam sunabilir mi? Yani erkeğin yaşam tarzından anlayabilirsin niyetini. Kurulu düzeni olan bir erkek benim gözümde ilişki konusunda daha ciddidir, evlilik teklifi etme ihtimali benim gözümde daha yüksektir.
22 Yorumla
Cevap sahibi1 yıl@Mod-ZiQen Yoo orta şartlarda da olabilir villada yaşamasına gerek yok. Ama Allah aşkına bir erkek hangi şehirde iş bulursa oraya gidiyor, gittiği yerde bir ev arkadaşı bulup kirada oturuyor, işi bozulursa başka şehre gidiyor, belli bir kurulu düzeni yok. Bu erkek evlilik teklifi eder mi? Evlensen bile kurulu düzeni olmayan biriyle en fazla ne kadar idare edebilirsin evlenince sen, o ve onun ev arkadaşı mı olacak? Ama diğer yandan ailesiyle aynı şehirde olan, ailesinin yanında yaşamasada ayrı evde kirada olsa bile yıllardır aynı yerde yaşayan, yıllardır aynı iş yerinde çalışan, kurulu düzeni olan biri tabii ki daha ciddi niyetli yaklaşır ilişkiye bu adam daha tercih edilir olmalı biz kızlar için. Çünkü adamın kurulu düzeni var. Bilmem anlatabildim mi ne demek istediğimi söz konusu burada adamın zenginliği değil, kurulu düzeninin olup olmaması.
1 yılen başında erkeğin kafasında aile kurmak olmalı bence balık baştan kokar kafasında evlilik yoksa sizi bu vaadle kandırıp faydalanabilir bence siz hal ve hareketlerine bakın konuyu nereye çekiyor ona dikkat edin.
birde yorumlarda erkek evlilikten kaçar bu zamanda evlenilecek erkek yok diyorlar karakterle ilgili mesela ben evlenme niyetindeyim konuşmaya başladığım biri olduğunda en başından söylüyorum niyetimi yani karşı tarafa böyle bir düşünce yoksa ne o benim vaktimi alsın ne de ben onunkini ama bende tam tersine kızlar evlenmekten kaçıyor gibi düşünmeye başladım.
20 YorumlaBaşta ciddi düşünmeyen sonradan sizinle ciddi düşünebilir veya başta ciddi düşünmeyen sonrada ciddi düşünmeyebilir. Tamamen bir erkegin sizi sevmenizde bitiyor hersey yoksa dünyanın iyisi güzeli dürüstü seveni de olsanız o kişi sizi sevmiyorsa mümkün değil sizinle ciddi düşünmesi. Siz onun sizinle menfaat icinmi yanınızda olduğunu yoksa sizi gerçekten seviyormu onu test edin ona göre ciddi adımlar atmaya başlayın ona diyin ki benimle ne düşünüyorsun ben artik sevgilin degil eşin olmak istiyorum. ben seni seviyorum senin olmak istiyorum seninle mutlu olacağıma ve seni mutlu edeceğime inanıyorum benimle evlenmek istiyormusun eğer istemiyorsan söyle bende ona göre yoluma bakayım çocuk değiliz laylaylom ilişkileri yaşayacak yaşları geçtim ben. Artık zamanımı boş sonu olmayan ilişkilere harcamak istemiyorum de o zaman gör tepkisini
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
1 yılBunun hiçbir yolu yok valla bu tamamen erkekle ilgili bir durum tabii ki sen en başında ilişkiye cifdiyet olarak bak beklentilerini belli et ve gidişatın ne yöne doğru olduğunu boğmadan karşıya hissettir ama eğer bir erkeğin evlilik gibi bir niyeti yoksa dünyanın en iyi kalpli en uyumlu en güzel kadını ol bu fikrini hiçbir unsur değiştirmeyecektir diyeceğim o ki bir ilişkiden beklentiniz aynı mı önce bunu öğrenmeye bak bence fazla vakit kaybetmemiş olursun hiç değil ise
11 Yorumla Karakterine bak, alışverişe cik, yemek ye, hayvan seviyor mu , buyuklerinee nasıl davranıyor annesine babasına mesela senin için onlara kötü davrmaiyorsa yol ver
12 Yorumla
Soran1 yılHaklısın teşekkürler 🙏
Gizli Üye(36-45)1 yılErkek evliliğe hazir değilse, dünyanın en mükemmel kadını da olsan senle evlenmez. Gider, hazir olunca da sıradan hatta berbat biriyle pat diye evlenir.
32 Yorumla- 1 yıl
doğru
Soran1 yılBu konu da çok haklısın
Gizli Üye(30-35)1 yılS’en ne kadar kendine yatırım yaptirir ve zoru oynarsan okadar senle ciddi düşünür. İlk günden herseyi yaşarsan çabuk tükenen hersey gibi tadı kalmaz.
21 Yorumla
Soran1 yılEvet haklısın ama bu dengeyi kurmak çok zor ya ilişkiler de. yüksek uyum çekim olunca insan herşeyi yapası herşeyi hemen anlatası geliyor
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılYa sürekli evlilik hayali kurdurcan ona, evlenirsek, şöyle yaparız, böyle yaparız, hayallerim şu, evlenmeyi şu yüzden istiyorum. Evlenirsek şunu şunu yaşarız. Yaşımda geldi, boşa zaman istemiyorum falan. Onu evliliğe heveslendirmek için, evliliğin ona kazandıracağı bişey olmalı. Evlenirsek şu olur , bu olur, diye evliliğe heveslendirmelisin.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılarkadaşlar erkeğimiz stresli iş yapıyorsa taşımayın evliliğe.. o evlilikten bi hayır gelmez. stresli iş yapmayan koca bulun. yakında parasızlıktan gebereceğiz gerçi ülkede. toptan rahatlayacağız.
30 Yorumla
1 yılErkeklerin niyeti ilk dateden önce belli. Ne niyetle buluştuğuna ilişkiye başladığına bağlı. Sana âşık oldum öldüm bittim evlenelim deyip de niyeti sadece seks olan da var birkaç gün takılmak için başlayıp evlilikle sonuçlanan da. Sen her zaman uyanık ol
10 YorumlaOrtak yönlerle eğerki sürekli ayrılıp barışma veya çok sık kavga anlaşamama yoksa ortak noktanız davranışlarınız fazlaysa bence evlilikde en önemli unsur dur sadakat ve saygıdan sonra
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılNiyetinin ciddi olduğunu evlilik düşündüğünü ona söyleme, o sana söylesin ve evlilik için seni ikna etsin.
10 Yorumla
1 yılSenle ciddi olarak bir ilişki içinde ise zaten evlenmeyi ister. Senin bir şey yapmamak gerek yok o yüzden.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı.
1 yılBence sadece kendin ol. Rol yaparak sana baglanmamasi gereken biri olacağına kendin olarak bağlanması gereken biri olsun.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 622 cevap paylaştı. Eger erkege evlilikten bahsederken ilk yapacağı kaçmaktır zamana yay ilişkide yeni başladığına göre birazdaha zaman ver inciltnesin seni
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 406 cevap paylaştı.
1 yılGelecek planların nedir diye sorabilirsin. Seni dahil etmiyorsa boş ver
20 Yorumla
1 yılMutlu olacağına inanıyorsan o doğru kişidir. Temel kelime, mutluluk.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılUyumsuz olursanız zamanla iş büyür sürekli kavga edersiniz.
20 Yorumla
1 yılKonuştuğun erkeğin istemesi lazım, başka türlü olmaz
10 Yorumla
1 yılMaalesef ve maalesef 10 sene ilişki yaşa imzayı attıktan sonra her şey değişiyor. sanırım imzada bir sıkıntı var
11 Yorumla
Soran1 yılİşin içine aileler giriyor ondan mı
Gizli Üye(25-29)1 yılAcele etme en az 1 yıl konuşun görüşün ve sadece konuştuğun kişiyi değil ailesini de yani çünkü ailede çok önemli sağlıklı bir evlilik için. Baktın 1 yıl sonra her şey düzgün ozaman evlenmesin
11 Yorumla
Cevap sahibi1 yıl*evlenirsin.
- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yılErkek ilk üç ayda kadını çözer benden demesi bu +3 ay olursa ayrıl
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılBelirli bir sürede anı paylaştıkça ilişkiniz kuvvetlenir ve evliliğe gider
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
1 yılSeven kişi zaten evlenmek ister zorlamanın anlamı yok
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 487 cevap paylaştı.
1 yılUyumlu olmanız ve sizi birbirinize çeken bir enerjiniz olması ikinizin de
10 Yorumla Saygı olursa evlilik olurrr
Cıvıtmak boş ve gereksiz10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 697 cevap paylaştı. Onun için vazgeçilmez olduğunu anladığında sana gerekli adımları atacaktır
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBilmiyorum ki ben de anlamadım, çok karmaşık. Önce ayrıldı, sonra bir anda gelip evlenmek istiyorum dedi, birkaç ay sonra da yapamıyorum dedi.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBende tam evliliğe gidecektim her şey çok güzeldi saçma sebepten bir yıllık ilişki bitiridi ayrıldı ayrılığın 3-4 haftasına nişan yaptı 🥺
13 Yorumla- 1 yıl
Baştan başkası varmis
- 1 yıl
Belkide
Cevap sahibi1 yıl@havalıçıtırrr Şöyle olay ya aslında Gördümki ayrılığın 3 haftasına sosyal medya kalpler ardından söz nişan mutlu fotolar ya kendimde hata aradım acaba dedim bu sürede ben mi çabaladım ne bileyim biraz ayrı kalırsak kafasını toplar bende çok kırılmıştım bir anda engelleyip herşeyi silmesine ama bunu da insan yapamaz başkasını nasıl sever ya hiç öyle birisi değildi Kız isteme nişan hayallerini bile kurmuştuk şimdi başkasına nasıl hemen 3 hafta içinde sevip bu hayali onunla kurabilir mi insan olay şöyle buyurduir yıllık güzel ilişki hiç birbirini kırmadan geçen annelerin tanıştığı evlilik yolundaydık saçma sebepten (bana şu ev aletini alır mısın dedi deneme imiş beni evlenmeye niyetim var mı yok mu ayrıca sevgili alışverişte belli olur demiş arkadaşları) ve üstüne nişan biraz gecikti diye (ekonomik sebepler ya anneler konuşsun dedim bakarız hallederiz dinlemek istemedi bile) beklentisizlik mutsuzluk adı altında ayrıldı senin için geceleri uyuyamıyorum sevginden diyen kız ayrılığın 3 haftasına instagram kalpler ve nişan yapmış babasının arkadaşının oğlu ile başka şehre gitmem orası psikolojimi bozmuştu dediği şehre gidecek sanırım gelin olarak annesi ile nişan günü yolda konuştum senden nefret ediyor ayaklarına kapansan yine olmaz yüzükler alındı yemin et nişan yapacak mıydın tek aşkımdı kimseyle sevgili olmadım sevgi bu kadar anlamsız mı dedim 3-5 ay tanımadan kızım evlenmez çok inatçıdır diyo ee nasıl 15 günde nişan diyorum cevap yok aile tanıdık aile çok severiz çok iyiler hemen düğünde yaparız dediler diyo kız beni yolda gördü gözleri dolu dolu gitti heryerden engellemiş numarasını değişmiş ben ne yaptım ki ona evlenmeye çok meraklılardı hayatı ona kurulu kuzenlerim evleniyo herkes bana soruyor deyip duruyordu Oysa beni engellemişti ailemi herkesi sadece kardşeimin kız arkadaşının engelini kaldırmış onun üzerinden göreyim diye nispet gibi ya hiçbir şey anlamadım
1 yılWalla benim eşim öyle bi SENDEN HOŞLANIYORUM dedi ki, adeta,"orada ya imzan ya beynin olur"der gibi algıladım ve hemen aldım :)
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Yedek mi topladın seçiyorsun
Bu olduğunu düşünüyorum ne oe01 Yorumla
Soran1 yılNe alaka ya bu nasıl bi bakış açısı
1 yılNişanlı bir kız olarak söylüyorum ki erkekler evleneceği kıza zaten en basta karar veriyor eğer evlilik bahsi açmamışsa en baştan niyetinin evlilik olmadığı açıktır
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılNasil tanıştiğiniza bağlı ya her insan ve ilişki farkli sonuçta
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılÇok zor artık erkekler adam değil evlenmek dahi istemiyorlar
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
1 yılbaşka bir kadında ona bulamayacaklarını göster
11 Yorumla
Soran1 yılBunu erkekler genelde kaybettikten sonra anlıyor ya😀inş öyle olmaz çünkü zor bulur zaten
1 yılErkek istemediği sürece zor taşınır o ilişki evliliğe
10 Yorumlaİlişkilerle hic alakam yok o yüzden bilemiycem
10 Yorumla
1 yılUyumsuz birliktelik evliliğe taşınmaz elbette taşınmamali
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılOnun peki aradığı kişi sen misin
12 Yorumla
Soran1 yılBilmiyorum ki daha yeniyiz aslında. Ben hemen evlenelim diye değilde nasıl o tüt bir ilişki olur baştan bileyim diye
Cevap sahibi1 yılCinsellik konusu açtı mı
Aşk İlişkileri konusunda 369 cevap paylaştı. Sevgi, saygı ve güvenle.
10 Yorumla
1 yılBunu zaman gösterir..
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılAnlayış ve karşılıklı saygı sevgiyle, uyum da gerekli tabi
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
1 yılBiraz gizem hep olsun bir de anaçlık.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. Konusu açılarak ve ciddi olduğunuzu konuşmalısınız
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılEvlenme teklif edersin ve taşınır
10 Yorumla Biraz daha vakit geçir bence
10 YorumlaUyumla alakası yok güven sadakat dürüstlük boldumu bide niyet oldumu gider zaten
00 YorumlaHenuz erken tanima calis
12 Yorumla
Soran1 yılEvet şu an çok erken tabi
evlenip hayatini mi karartsin cocuk
01 Yorumla
Soran1 yılYok ya musmutmutlu oluruz
Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı. bunu ona da hissettir
033 Yorumla
Soran1 yılEvlilik istediğimi mi? Bu korkutmaz mı bi erkeği?
Soran1 yılAnladım teşekkür ederim
Soran1 yılAynı yaştayız
Soran1 yılEvet. çok iyi anlaşıyroum. ilk defa böyle yaşım denk biriyle görüşüyorum. bundan mı bilmiyorum. yan yana çok çok uyumluyuz ama uzaklaşınca sohbet akmıyor mesaj da niye böyle bilmiyorum
Soran1 yılYok bişey demiyorum sorun etmiyorum da. Ama böyle aramız soğuk olsun istemiyorum. mesaj da ilgimi şimdilik çok bekli etmiyorum çok üstüne düşüyor gibi olmamak için. Normal de çok cilveyim yoksa 😅
Soran1 yılPeki sence çok ilgi mi? Az ilgi mi daha çok merak uyandırır
Soran1 yılHaklısın
Soran1 yıl185 .166
Soran1 yılNiye. topuklu falan da giyiyorum. iyi bence
Soran1 yılKi ben uzun duruyorum baya
Soran1 yılGüzel olduğumu söylerler. Ama o da yakışıklı biri tipi iyi yani
Soran1 yılYok sadece ondan değil. istesem başka birini de bulabilirim ama uyumluyuz bununla
Soran1 yılYok ya erkekler de öyle. o da istese başka birini bulur yani
Soran1 yılHaklısın da. Devir inan eskisi gibi değil. şimdi kadınlar erkeklerin peşinde yani
Soran1 yılAslında inan öyle. Ama bunun için özgüvenli olman gerek. tip falan inan bi yere kadar. bi güzelliğe biz sizin kadar takılmıyoruz. O maskülen enerji çok daha etkiliyor bizi
Soran1 yılİnşallah hakkımız da hayırlı olsun 🙏umarım senin de karşına gönlüne göre biri çıkar
- Aşk İlişkileri konusunda 316 cevap paylaştı.
1 yılNakliye kamyonu taşır
00 Yorumla Tanışarak
20 YorumlaTasinmaz
20 Yorumla
1 yılUyumsuzluk bazen iyidir. Heyecan katar
20 Yorumla
1 yılEvlenme teklif ederek
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı.
1 yılNakliyecilerle
10 Yorumla - Devamını Gör (13)
Devamını Gör(58)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026