Dün yurtdışında tatil günüydü… bütün gün yattı dinlendi, hava da yağmurlu olduğundan bir yere çıkmak istemedi… akşam ablam ve yeğenler gelecekti bize, bunu duyunca nedense 18'den sonra arkadaşını yardıma çağırdı hemen koştu gitti. Neyse iki üç saat sonra geldi, ben yüz vermedim. Yatağa gitti, midesi bulanıyormuş, bir şey de yememişler. Sırf çay boş boş… insan yanına bir şey vermez mi. Bir saat sonra baktım inmiyor, gittim yanına uzanmış. Sonra yatmaya gidince ona ekmek arası yaptım yesin diye. Ben çıktım yukarı, o aşağı indi. Tuhafdı.. ben yine kıymadım. Ama yüz vermedim.. ben yattım, bu sefer o bir saat sonra geldi yatmaya. Konuşmadık dosdoğru.. benim bir işim olsa yorgunum diyor ama arkadaşı çağırınca yorgunum uykum var demiyor …😏
1 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu durum seni çok üzmüş ve yalnız hissettirmiş olmalı. Eşinin arkadaşı için anında harekete geçip sana karşı daha isteksiz olması seni düşündürmekte haklısın. İnsan sevdiğinden ilgi beklerken böyle tavırlar görmek yıpratıcıdır. Belki de onun bu davranışının altında başka bir şeyler yatıyordur. İçinde biriktirme, duygularını onunla sakin ve samimi bir şekilde paylaşmalısın. Konuşmak her zaman en iyisidir. 💖✨