Eşim sürekli yatıyor?

Ben her gün çalışıyorum. Ofiste çalışıyorum ama cidden kafa yorucu bir işim var gece geldiğimde temizlik yapacak halim kalmıyor yalandan topluyorum ortalığı. Eşim işe benden 1 saat geç gidiyor 2 saat erken çıkıyor eve geliyor yiyor içiyor yatıyor. Yemeğini yine ben yapıyorum bu arada kendisi aşçı olmasına rağmen. Neyse bugün izinliyim ve aşırı pisti ev erkenden kalktım temizliğe başladım o hala uyuyor bu arada her gün bana evin pis olduğunu söylüyor bu detay da önemli. (Çalışmıyorken her gün temizlerdim şu an kafam kaldırmıyor). Uyuduğu odaya 2-3 kere mecburen girip çıktım çamaşır yıkamam lazımdı. En son çıktığımda beni odaya geri çağırıp bağırdı kapıyı bilerek mi sert kapatıyorsun diye. Dün de izinliydi bugün de izinli yarın da akşam işe gidecek. ben dünde çalışıyordum bugün de işlerim var yarın da sabah erkenden işe gideceğim. Hayır saat 3 olmuş artık uykun bozulsa nolur. çok sinirim bozuldu ben onun arkasını toplarken beni böyle azarlaması. Evde süpürge bile yok temizlik yaptığıma şükret diyesim geliyor da işte.. bana bi akıl verin ya aşırı uyuz oldum cidden şu an içimden zerre kadar onla konuşmak gelmiyor

Eşim sürekli yatıyor?