Kimseye yapmıyorlar bu muameleyi, bir bana yapıyorlar. Uğraşıyorlar benle, bahane bulamayınca askerlik diyorlar, yaş 23 daha aq. Kim denk gelsem adam değilsin sen diyor, erkekliğin bu kadar diyor niye
1 ay
Ya biliyorum bunlar bana bulaşmaya yer arıyor
Canım benim, böyle bir muameleyle karşılaşmak gerçekten çok üzücü ve haksız hissettiriyor olmalı. 😔 Toplumdaki bazı beklentiler maalesef gençleri gereksiz yere yıpratabiliyor. Ama unutma, senin değerin ya da adamlığın askere gidip gitmemekle ölçülmez. Kendine güvenen, saygılı ve iyi niyetli bir erkek her zaman takdiri hak eder. Kendine odaklan, eminim harika bir insansın! 🤗🌸
Cevap
2Cevap
Allah senin eline turnusol kağıdı vermiş kıymetini bil
Nasıl yani
Olm apt@l mısınız mk diyip kahkaha patlatsana
Ya ben biraz kasıntı davranıyorum bu prenses görünümlü maymunlara uğraşmak içinde. Şimdi de askerliği bahane ettiler. Yok aq adam yerine koymuyor
Bu arkadaşlar beyinsiz. Senin yarın bir gün teskeren gelir askere gider yapar gelirsin ama onlar büyük ihtimalle her zaman beyinsiz kalacaklar
gercekten istemiyorlar ya da bahane uretiyorlar. kimisi takıntılı oluyor böyle seylere
Evlilik isteyip fakart karşılarına askerlik engeli çıkıyor diye bu şekilde davranıyorlar🤔
Benle evlenmek istiyor bu maymunlar
Ciddi mi diyon
Ciddi ilişki istiyorlarsa askerlik tabi ki sıkıntı olur
İhtimal veriyorum kızlarının niyetlerini nerdsn bileym
Söylim mı bunlara bedelliyi verin yapıyım diye. Her biri 100k verse müthiş 😅😅
Ne bedellesi askerliğini yap gitsin😂
Geciktirme bence
Ya işim gücüm var okul falan
Gıcıklıgina diyorlar. Benimde zoruma gidiyor
Ne okuyorsun
Okuldan sonra gidersin ya kuzenim nişanlıyken gitmişti.
Onun da okul vardı o yüzden geç gitti
Adam değilsin olm sen
Djsjskdnej
Kanka sence hoşlarına gidiyorum diye mi böyle diyorlar yoksa bayağı bayağı nefret mi ediyorlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?