AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Askerlik okadar büyütülecek bişi değil şu an
Askere gidmek iyi olur kızlar askere erkekler evde kalsın
Yallah askere. Biz gittik. Allahın KIZKOSU
Yallah bulaşık çamaşır yıka çocuk bak yemeğimi yap çok konuşma köleeeee
Gel video çekelim köle sahibe. Para kszanmak isfeyen varsa tg @kdpwxkv
Yemek yap çok konuşma
Çok haklisin 😀😀😀
Hani eşittik
Tamam her sabah kahvaltı hazırla yemek yap Hergün makinadan çamaşırları al dolaba katla koy ütüleri yap çocuğa bak eşit oluruz
Yok öyle erkek işlerini yaptırıp kadın işlerinden uzak durup eşitlik beklemek
Uyar bana seve seve yaparım. Beraber kazanacağız beraber harcayacağız askerlik yapacaksın gerekirse madende bile çalışacaksın ayrılık durumunda nafaka yok anlaştık
Görende bunu madende çalışıyor sanır olm hastanede fabrikada mağazada çalışıyorsun kendi çalışmadığın korktuğun yere karını sokuyorsan senden koca da baba da olmaz. Sen geceleri uyumayıp çocuk bakmayacaksın her sabah kahvaltı hazırlamayacaksın yemek yapmayacak her gün evi temizlemeyeceksin kuru laf yapma yabancı erkek olsa yapar eşitlik yaparım ama tr erkeği hiçbir ev işine çocuğa elini sürmez madende de askerde de paşa paşa çalışacaksınız naş naş
Şuna bak ben neyden bahsediyorum sen neyden ama anlama kapasitesi zayıf yani DEMEK İSTİYORUM Kİ ERKEĞİN YAPTIĞI HER İŞİ YAPACAKSINIZ!!
Beni diyorum ki KADININ YAPTIĞI HERŞEYİ AMA HERŞEYİ YAPACAKSINIZ!!!
KADIN NE YAPIYORSA YAPSIN AYNISINI YAPACAKSINIZ
Kabul kendimi becertmem ama shhsh
Ben anlamam erkeğin aynısını yapmamızı istiyorsun madem yapacağız sende kadının yaptığını yapacaksın
Tamam uzatma feminist!
Kadının yaptığını yapamayacaksan böğürmeyeceksin askerde çalış madende çalış diye eşşek gibi çalışacaksın o kadar
Kesss dünyada erkekler olmasa ne teknolojiniz olur ne elektriğiniz
Ulan sığır o dediğini yapan erkekler karısıyla Eşit ev işi yapıyor çocuk bakıyor yemek yapıyor kadında çalışıyor sen madende çalışmıyorsun karından ev işi yemek çocuk bakımı bekliyorsun bir de üstüne kadın erkeğin yaptığı her işi yapacak diyorsun siz ne skm yapacaksınız ne işe yararsınız
Onları yapanlar Avrupalı erkekler siz tr erkekleri de oghhhhg herşeyi kadın yapsın beeeee biz keyfimize bakalım kafasındasınız
Sığır mı? Neden kenar mahalle varoşu olduğunu belli ediyorsun
Sanki Avrupalı kadın gibi de boş beleş Nişantaşı üniversitesi 2 yıllık iletişim mezunu 7 kere 8 i bilmez kezo uza
Sığıra sığır denir. Evde otur kokmuş ayaklarını sehpaya uzat ev hanımı karından yemek dilen çok konuşma uza sorumdan eşitlikmiş birde korkup gizleniyor slckdldk
Gizlenmedim senin gibi kenar mahalle kızıyla muhatap olduğum gözükmesin 30 una kadar evlenmeyip feminist duygular içinde kedilerinle yaşlanacaksın dişi sığır seni ben güçlü kadınım psikolojisi seni nasılda hırçınlaştırıyor Allah bilir anan baban soba karşısında mavi leğende yıkanıyor burada burada feminist ayakları yapıyor hadi git taze soğan ye maşrapa ile yıkanan Ezo shsh
Gizlendin çünkü ağzını bozdun kara sığır ne bok olduğunu görmesinler diye gizlendin 30una kadar evlenememiş bu kafayla evde kalmışsın evde kalmışlık seni böyle kin dolu bir ucubeye çevirmiş kadınlar tarafından tercih edilmediğin için bütün kinini kustun. Senin gibi yiyici kodon orkok oşo yopocooook diye böğüren ama kendisi kadın işi yapmayan kadından madende çalışsın askere gitsin ama kendisi yemek temizlik Hergün yapmayan bir eşşek tabi evde kalır kedi sevmeye devam et belli ki senin anan baban hala köyde soba başında mavi leğende yıkanıyor herkesi kendi anan baban sanıyorsun yaşadığın travmalar işte o aç ananın karnını doyur önce babanda senin gibi mavi leğene mahkum etmiş karıyı yazık mavi leğen soba diyor kendi yaşantısı nasılsa artık fakir kopek o mavi leğende boğulursun gitte makarna ye aç kopek kadın sığıntısı prenses sen kadın çalışmasa aç karnını duyuramazsın adam değilsin sen gelmiş kadından madende çalışsın diyor sende adamlık ne gezer madende kaç defa çalıştın eşşek oğlu eşşek önündeki organın boş o seni adam yapmaz gerçek adam madende çalış diye böğürüp kendisi soba başında yıkanıp leğende kuru soğan yemez eşşek oğlu eşşek seni
Sen bu esseklikle yalnız ölürsün zaten sana bakan olmamış 30una kadar ananla babanla mavi leğende yıkanmaya devam et sobalı 10 m kare evde yaşıyor aç kopek kadın madende çalışsın diyor sen adam mısın Çalıştın mı madende sk kırığı aç karnını doyur önce essek soyar yersin sen